Ο Ιούνιος 2024 δεν φέρνει μόνο ευκαιρίες αλλά και προκλήσεις.

Ποιες είναι οι δύσκολες ημερομηνίες και ποια ζώδια και δεκαήμερα θα επηρεαστούν από αυτές;

6 Ιουνίου: Νέα Σελήνη σε τετράγωνο με Κρόνο

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου (14-20 μοίρες) μπορεί να βιώσουν εντάσεις και προκλήσεις στις σχέσεις τους. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες με λογική.

8 Ιουνίου: Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο

Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου (17-21 μοίρες) μπορεί να αντιμετωπίσουν συναισθηματικές απογοητεύσεις και πιέσεις στις σχέσεις τους. Δείξτε υπομονή και κατανόηση προς το ταίρι σας ή γενικά τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεστε.

9 Ιουνίου: Άρης σε τετράγωνο με Πλούτωνα και Ήλιος σε τετράγωνο με Κρόνο

Οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου (0-3 μοίρες) έχουν εντάσεις και συγκρούσεις στις σχέσεις τους. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και τις βαριές συζητήσεις. Μαζί τους, οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου (17-21 μοίρες) αναμένεται να νιώσουν απογοητεύσεις και κόπωση. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να αποφύγετε τις εντάσεις.

12 Ιουνίου: Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου (17-21 μοίρες) αισθάνονται θλίψη και απογοητεύσεις, ενώ η αρνητική απάντηση σε κάτι σημαντικό για εκείνους, όπως ένα «σ’ αγαπώ» ή μία αίτηση για συνεργασία, είναι πιθανές. Είναι σημαντικό να δείξετε υπομονή και να αποφύγετε τις βαριές συζητήσεις.

17 Ιουνίου: Αφροδίτη και Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου (27-29 μοίρες) σημειώνουν απογοητεύσεις και παρανοήσεις. Προσπαθήστε να παραμείνετε ρεαλιστές και να μην εξιδανικεύετε τις καταστάσεις.

26 Ιουνίου: Αφροδίτη σε τετράγωνο με Βόρειο Δεσμό

Ανάμεικτα συναισθήματα αφήνει η ημέρα αυτή, διότι μέσα από εντάσεις και δυσκολίες, μπορούν συγκεκριμένα ζώδια να ‘διαλύσουν’ ένα αρνητικό μοτίβο. Οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι του 1ου και 2ου δεκαημέρου (9-13 μοίρες) μπορεί να αντιμετωπίσουν προκλήσεις και ανατροπές στις σχέσεις τους.

28 Ιουνίου: Ερμής σε τετράγωνο με Χείρωνα

Οι Δίδυμοι, οι Κριοί, οι Τοξότες και οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου (20-24 μοίρες) αναμένεται να κάνουν βαριές συζητήσεις και να έχουν συναισθηματικές προκλήσεις. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις.

Περισσότερες προβλέψεις στο oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης: Ιούνιος 2024: Τα πιο τυχερά ζώδια στον έρωτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ