Η πολυαστρία στους Διδύμους, όπου συμμετέχει η Αφροδίτη και ο Δίας, ενθαρρύνει το ερωτικό τοπίο για συγκεκριμένα ζώδια. Μην ξεχνάμε ότι σχηματίζουν κι από ένα ευεργετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, δίνοντας παραπάνω ένταση και πάθος στις σχέσεις ή τις νέες γνωριμίες. Βέβαια, η Νέα Σελήνη του Ιούνη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο μας προειδοποιεί για αρκετά εμπόδια, οπότε καλό θα είναι να προβάλλουμε σύνεση και ωριμότητα στον ευρύτερο κοινωνικό μας κύκλο.

Ποια είναι τα απόλυτα τυχερά ζώδια στον έρωτα τον Ιούνιο;

Δίδυμος

Ο Ιούνιος φέρνει μια περίοδο αισιοδοξίας, εύνοιας και ανανέωσης για τους Διδύμους, τόσο στην ψυχολογία όσο και στην εμφάνισή σας. Η ενέργεια αυτή από τις πλανητικές όψεις του μήνα προσφέρει τύχη και νέες ερωτικές κατακτήσεις. Έφτασε η τέλεια στιγμή για να αφήσετε πίσω το παλιό και να υποδεχθείτε το νέο στην αγάπη. Αυτό μπορεί να υποδηλώνει και μία συμβολική απομάκρυνση από άτομα ή μοτίβα που δεν κάνουν καλό σε εσάς.

Τοξότης

Για εσάς τους Τοξότες, το εξωτερικό περιβάλλον γίνεται ολοένα και πιο ευνοϊκό. Ο Ιούνιος φέρνει νέες γνωριμίες και προσφέρει την ευκαιρία για ανανέωση των υφιστάμενων σχέσεων. Ο ενθουσιασμός και η θετική ενέργεια που εκπέμπετε ελκύουν ένα σωρό πιθανούς συντρόφους, διότι γίνεστε επιεικώς ακαταμάχητοι. Ευνοούνται οι ερωτικοί διάλογοι, καθώς και οι αντίστοιχες εξομολογήσεις.

Λέων

Οι Λέοντες θα δείτε ότι οι περισσότερες ευκαιρίες στον έρωτα προκύπτουν από τον υφιστάμενο κύκλο γνωριμιών τους αυτόν τον Ιούνιο. Η κοινωνικοποίηση και η ενεργή συμμετοχή σε κοινωνικά δρώμενα θα είναι κλειδιά για την πραγματοποίηση των ερωτικών σας στόχων. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας, επειδή η σιγουριά που θα αποκτήσετε επιτυγχάνοντάς τους θα αποδειχθεί «μαγνήτης» ερωτικών κατακτήσεων.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι θα βιώσετε μια φάση ολιστικής αλλαγής τον Ιούνιο, μεταμορφώνοντας τον εαυτό σας με τρόπους που θα έλξουν διαφορετικά άτομα από εκείνα που συνήθως διαλέγατε το τελευταίο διάστημα. Αυτή η ανανέωση στην προσωπικότητα και την εμφάνισή σας θα σας φέρει αυξημένες ερωτικές κατακτήσεις και πάθος.

Περισσότερες προβλέψεις στο oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης: Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις του φετινού καλοκαιριού από την Μπέλλα Κυδωνάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ