Προσδεθείτε γιατί το ταξίδι ξεκίνησε! Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη με διελεύσεις ενώ ολοκληρώνεται με την αυγουστιάτικη Πανσέληνο που πραγματοποιείται στους Υδροχόους. Αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, σύμφωνα με το Style Caster, θα είναι η χειρότερη εβδομάδα. Ωστόσο, μην αποθαρρύνεστε γιατί όλα περνάνε.

Τα ζώδια που θα έχουν τη χειρότερη εβδομάδα

Ταύρος

Είναι άλλο πράγμα να έχετε τον Άρη και τον Ουρανό να προκαλεί το χάος στο ζώδιό σας και άλλο να να υπάρχουν άλλες συμπαντικές ενέργειες να μπλέκουν τα πράγματα. Κάτι που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Αυτά αρκούν για να σας κάνουν να θέλετε να τελειώσει η εβδομάδα και να πέσετε για ύπνο αλλά υπάρχει και ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη που παίρνει αντίθεση θέση στον Πλούτωνα λίγο πριν από την Πανσέληνο Αυγούστου.

Η συγκεκριμένη διέλευση είναι ταυτόχρονα αποκαλυπτική και έντονη. Οι εξελίξεις σε αυτή τη νέα εβδομάδα αφορούν τα επαγγελματική σας ζωή και όχι με την εξουσία που έχετε. Και παρόλο που δεν σας είναι εύκολο να το παραδεχτείτε, το Εγώ σας είναι σημαντικός παράγοντας που συμβάλει στη χειρότερη εβδομάδα. Αντιμετωπίστε ό,τι έρχεται για αξιολόγηση έτσι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε.

Σκορπιός

Όταν τα πράγματα είναι ρευστά μέσα σας ή στο σπίτι, το συναισθηματικό χάος θα ανακλάται και εξωτερικά είτε μιλάμε για τον άνθρωπό σας ή μέσα μιας επαγγελματικής προσπάθειας. Για να είμαστε ειλικρινείς, ο τρόπος που προσεγγίζετε τους άλλους και παίρνετε θέση δίπλα τους έχει να κάνει με τις βάσεις που έχετε μέσα σας και αυτό είναι που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον σε αυτή την Υπερπανσέληνο. Πηγαίντε πίσω στη νέα Σελήνη και δείτε τα θέματα που αφορούσαν την προσωπική σας ελευθερία. Έχετε εξελιχθεί;

Αν υπάρχει κάτι που σας βαραίνει αναφορικά με τη δυναμική στο σπίτι και την οικογένεια, πάρτε τον χρόνο σας να ανακτήσετε την ενέργειά σας. Υπάρχει μια ευκαιρία να θέσετε τα απαραίτητα όρια και να απελευθερωθείτε από τις νευρωτικές σκέψεις και πρακτικές που πνίγουν τη ζωή σας στην πραγματική ζωή. Όλα θα μπουν σε σειρά οπότε πάρτε το χρόνο σας για τη διαδικασία.

Υδροχόος

Τι βλέπετε να εμποδίζει την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή; Αυτή η Πανσέληνος ρίχνει φως σε θέματα που αφορούν από την ανεξαρτησία σας μέχρι την επιθυμία για ελευθερία. Πριν όμως επικεντρωθείτε σε αυτό, η Αφροδίτη απέναντι από τον Πλούτωνα σας καλεί να ξεχωρίσετε τι είναι οικείο και αυθεντικής αξίας από την συνειδητή και/ή το υποσυνείδητη επιθυμία για έλεγχο.

Αν μένετε στάσιμοι για να έχετε τον έλεγχο μιας συγκεκριμένης κατάστασης, αυτή η «αντίσταση» και/ή η ανικανότητα να αφεθείτε θα μεγαλώσει αυτή την περίοδο. Ο Άρης θα συναντήσει τον ανάδρομο Πλούτωνα στις 14 Αυγούστου και ίσως σας κάνει να λαχταράτε να γειωθείτε στην πραγματικότητα. Είστε αυθεντικοί; Ξεκινά με το να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και η διαύγεια που αποζητάτε θα ακολουθήσει πιο σύντομα από όσο θα περιμένατε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ