Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στις 30/10 και προκαλεί ιδιαίτερες πιέσεις σε τέσσερα ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν πως θα κινηθούν σε συγκεκριμένους τομείς. Η αναδρόμηση του Άρη φέρνει εντάσεις, συγκρούσεις και αρκετά νεύρα! Η επιρροή αυτή θα κρατήσει μέχρι και τέλη Φεβρουαρίου 2023!

Δίδυμοι

Με τον Άρη να αναδρομεί στο ζώδιο σας θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεστε γιατί θα σας φέρει αρκετά νεύρα και συγκρούσεις με κόσμο που πολλές φορές δεν ήταν καν απαραίτητο. Είναι μία περίοδος όπου θα έχετε πολλές υποχρεώσεις και θα πρέπει να προσέξετε την υπερκόπωση μιας και φαίνεται ότι είναι μία περίοδος ιδιαίτερης πίεσης και έντασης. Φροντίστε καλύτερα το νευρικό σας σύστημα και προσέξετε λίγο περισσότερο την υγεία σας.

Παρθένος

Για εσάς ο Άρης θα σας προκαλέσει νεύρα μέσα στη δουλειά και θα πρέπει να είσθε πολύ προσεκτικοί στο τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεστε. Είναι μία περίοδος σημαντικών αλλαγών αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις επιθέσεις που θα δεχτείτε στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης θα πρέπει να προσέξετε το κίνδυνο σκανδάλων οπότε αν έχετε μία σχέση μέσα στο χώρο της εργασίας σας ή έχετε συμπεριφορά δύσκολη στη δουλειά να είσθε προετοιμασμένοι για συγκρούσεις.

Τοξότης

Ο τομέα των σχέσεων είναι αυτός που θα χτυπηθεί περισσότερο και θα πρέπει να είσθε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθότι όχι μόνο οι σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες σας θα περάσουν από πολύ δύσκολες συνθήκες. Θα πρέπει να φροντίσετε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας όπως επίσης θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα διπλωματικοί στις κινήσεις σας για να μη βρεθείτε μπροστά σε ξαφνικές καταστάσεις που θα σας κουράσουν και θα σας πιέσουν. Τσακωμοί με το άλλο σας μισό είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλά η δύναμη βρίσκεται στο πόσο ικανοί είσθε να ζητήσετε εσείς και ο σύντροφος σας συγνώμη. Παθιασμένες σχέσεις στο προσκήνιο.

Ιχθύες

Κρίσιμες οι στιγμές αυτές για τις οικογενειακές σας καταστάσεις και θα βιώσετε μεγάλες αναταραχές και προβλήματα. Θεωρείτε μία περίοδος μεγάλων πιέσεων και δυσκολιών στη ζωή σας λόγω της οικογένειας σας ενώ και στο σπίτι σας θα έχετε μόνιμα δύσκολες καταστάσεις και ξαφνικές ζημιές που θα σας δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στο εισόδημα σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε επίσης σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη ψυχολογία σας καθότι θα νοιώθετε ιδιαίτερα ανασφαλείς και αυτό θα σας κουράσει αρκετά.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις από τον Χρήστο Άρχο στο chriostosarchos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ