Ανήκετε σε αυτούς που πιστεύετε στον Άγιο Βαλεντίνο; Μήπως το ταίρι σας μετράει κάθε χρόνο αντίστροφα για τη γιορτή των Ερωτευμένων;

Αν η απάντηση είναι θετική, τότε ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια για τα οποία η 14η Φεβρουαρίου είναι μια ξεχωριστή ημέρα.

Αυτά είναι τα 4 Ζώδια που γιορτάζουν πάντα τον Άγιο Βαλεντίνο!

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει ως κυβερνήτη του ζωδίου του τον πλανήτη του έρωτα την Αφροδίτη, επομένως είναι το ζώδιο της συντροφικότητας, της αρμονίας, των σχέσεων αλλά φυσικά και του έρωτα. Η γιορτή των ερωτευμένων είναι για αυτόν μία όμορφη παράδοση για να εκφράσει το μεγαλείο των συναισθημάτων του, για να δώσει και να λάβει αγάπη, δώρα, ζεστασιά και αυτό ακριβώς περιμένει. Ένα μεθυστικό άρωμα, ένα σετ εσωρούχων, είναι φυσικά τα δώρα που μπορείτε να του κάνετε για να τον τιμήσετε, μα το καλύτερο από όλα για έναν Ταύρο είναι ένα ρομαντικό δείπνο για δύο κάτω από το φως των κεριών. Προσοχή: Αν ξεχάσετε την ημέρα των Ερωτευμένων, θα κρατήσει μούτρα για πολύ καιρό μετά!

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι πράγματι το ζώδιο του έρωτα, του γάμου, της συντροφικότητας, της ισορροπίας και της αρμονίας, αφού και για αυτό το ζώδιο κυβερνήτης πλανήτης είναι η Αφροδίτη. Οι αγκαλίτσες, τα φιλάκια, η σχέση και το «γούτσου- γούτσου» είναι μέρος της ζωής του και της καθημερινότητάς του, ενώ είναι λίγες οι στιγμές που τον είδαμε «μπακούρι» αφού ακόμα και όταν τελειώνει μία σχέση στο άψε – σβήσε μπαίνει στην επόμενη. Είναι από τα ζώδια που τιμά την γιορτή των Ερωτευμένων και δεν την περιμένει απλά για να γελάσει, να κάνει την πλάκα του και το καλαμπούρι του, αλλά πιστεύει ότι ναι ο έρωτας πρέπει να γιορτάζει κάθε μέρα αλλά να έχει και μία συγκεκριμένη επέτειο. Τη γιορτή των ερωτευμένων, περιμένει από το ταίρι του ένα δωράκι ντελικάτο, αισθησιακό, γεμάτο συναίσθημα, ενώ το ιδανικό για αυτόν θα ήταν να παρακολουθήσει μαζί με το ταίρι του μία ρομαντική θεατρική παράσταση, ή μία ρομαντική ταινία στο σινεμά.

Ιχθείς

Δίπλα από την λέξη «ρομαντισμός» θα έπρεπε να υπάρχει η λέξη Ιχθύς, αφού όπου ρομάντζο και Ιχθύς, όπου Ιχθύς και ρομάντζο. Με κυβερνήτη του τον πλανήτη Ποσειδώνα, ο Ιχθύς είναι ο άνθρωπος του ιδεαλισμού, της φαντασίωσης, της ευαισθησίας, την συμπόνιας, της αγάπης. Μόνιμα ερωτευμένος με έναν άνθρωπο, με μία ιδέα, ή ακόμα και με την τέχνη του, είναι από τους ανθρώπους που απολαμβάνει, χαίρεται και γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων. Για τον Ιχθύ αρκεί να του πάρεις ένα λούτρινο αρκουδάκι, ένα μπουκέτο λουλούδια και να το συνδυάσεις με ένα όμορφο μπιλιετάκι με λόγια αγάπης. Με αυτό τον τρόπο θα τον κάνετε και ευτυχισμένο.

Λέων

Ένα ακόμα ζώδιο του έρωτα είναι ο Λέοντας … ο οποίος απολαμβάνει την ζωή αλλά και κάθε στάδιο του έρωτα, στον υπέρτατο βαθμό. Του αρέσει να τον τιμούν, να τον θυμούνται, να έχει τους θαυμαστές του και να του εκφράζουν τον έρωτά τους. Έτσι λοιπόν ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μία γιορτή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του. Από το πρωί της ημέρας των Ερωτευμένων, είναι ντυμένος και στολισμένος στα κόκκινα και βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα για το ποιος θα κάνει κίνηση για να εκφράσει τον έρωτά του. Θυμηθείτε όμως ότι το λιονταράκι δεν αρκείται μόνο με 1 SMS και δύο – τρεις τρυφερές λεξούλες, θέλει να του δείξετε με υπερβολή αυτά που πραγματικά αισθάνεστε για αυτόν! Τολμάτε; Αν όχι, η υπερηφάνεια του θα τον οδηγήσει στο να σας απορρίψει!

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο oroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ