Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και είναι μια αφορμή για ρομαντικά σχέδια. Είναι μια καλή αφορμή είτε ανήκουμε στους δεσμευμένους είτε στους αδέσμευτους να γιορτάσουμε τον έρωτα. Ο τρόπος βέβαια που θα το κάνουμε σχετίζεται και το ζώδιό μας ή/και το ζώδιο του αγαπημένου μας.

Ακολουθήστε τα tips που δίνει το Well+Good για να κάνετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όσο καλύτερη γίνεται!

Πώς θα είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Κριός

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα λειτουργήσει θετικά για τους Κριούς. Είναι μια καλή ευκαιρία να περάσουν χρόνο μόνοι τους και να σκεφτούν τι ρόλο θέλουν να παίζει ο έρωτας στη ζωή τους αξιοποιώντας τη φαντασία τους. Στη συνέχεια, μπορούν να εναρμονιστούν με αυτά τα συναισθήματα και να το ζήσουν στην πραγματικότητα.

Ταύρος

Η πλατωνική αγάπη είναι μια μια έξοδος προς την απόλαυση για τους Ταύρους. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαρνηθούν τον αγαπημένο τους ή να ακυρώσουν το ραντεβού που έχουν προγραμματίσει. Χρειάζεται όμως να περάσουν μέρος της ημέρας τους λέγοντας στους φίλους τους πόσο τους αγαπούν.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι θα εκμεταλλευτούν την ημέρα για να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να εξερευνήσουν μια διαφορετική κουλτούρα την ημέρα των Ερωτευμένων. Αυτό θα μπορούσε να τους προσφέρει αίσθηση επιβράβευσης, ικανοποίησης και έρωτα. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου αγαπούν τη γλώσσα οπότε το να μάθουν να λένε «σ’ αγαπώ» σε διάφορες γλώσσες θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν να κάνουν κάποιες δουλειές και κάποιους αποχωρισμούς για τον Άγιο Βαλεντίνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι αφορά τις διαπροσωπικές τους σχέσεις αλλά ίσως με συνήθειες και ρουτίνες που δεν τους ταιριάζουν πια. Μοιάζει περισσότερο με μια προτροπή για να σκεφτούν το πραγματικά θέλουν σε μία σχέση και τι χρειάζεται να αφήσουν για να χάρη της.

Λέων

Είναι από τα ζώδια που ακολουθούν την καρδιά τους και η ημέρα αυτή θα τους κάνει να συγκεντρωθούν στην ακρίβεια και στην περισυλλογή ειδικά αναφορικά με τις πηγές τους. Από το να κάνουν πράγματα που είναι παράτολμα θα επικεντρωθούν σε ουσιώδεις και προσωπικές χειρονομίες και δώρα. Τα δώρα της ημέρας θα προκύψουν επενδύοντας ενέργεια, χρόνο και ίσως και χρήματα.

Παρθένος

Οι ακριβείς και παρατηρητικοί του ζωδιακού θα πιάσουν τον εαυτό τους να ξεχειλίζει από συναισθήματα του Αγίου Βαλεντίνου. Μοιάζει με μία πολύ ρομαντική μέρα για τους Παρθένους και όμως χρειάζεται να προσέξουν τις προσδοκίες τους. Θα είναι ονειρική και ρομαντική μέρα αλλά πρέπει να βγάλουν τα ροζ γυαλιά τους. Η συγχώρεση και η αποδοχή θα παίξει επίσης σημαντικό ρόλο.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θα ήταν σοφό να μην χρησιμοποιήσουν τη δουλειά ως δικαιολογία για να αγνοήσουν τα συναισθήματά τους αυτή τη μέρα. Ο Άγιος Βαλεντίνος τους ενθαρρύνει να συγκεντρωθούν στην απόλαυση και να μη ρίξουν τον εαυτό τους στη δουλειά ή στις ευθύνες άλλων. Μια ανάπαυση ή διακοπές είναι η απάντηση. Το να είναι ανάμεσα σε άλλους και να κοινωνικοποιηθούν είναι το κάτι έξτρα και μπορεί να είναι μια μορφή χαλάρωσης που δεν ήξεραν ότι είχαν ανάγκη.

Σκορπιός

Το σπίτι είναι εκεί που είναι η καρδιά. Τους προσφέρει κάτι το μένουν σπίτι τους ή στο σπίτι κάποιου άλλου. Οι Σκορπιοί θα περάσουν την ημέρα υποδεχόμενοι κόσμο στον χώρο τους ή θα πάνε σε άλλους. Οι διακοπές επίσης τους προσφέρουν μια δημιουργική σπίθα.

Τοξότης

Έχουν την τάση να αναλύουν τα συναισθήματά τους παρά να τα εκφράζουν και στις 14 Φεβρουαρίου θα πρέπει να βρουν τρόπους έκφρασης και να πουν στους άλλους τι θέλουν. Η ημέρα αυτή θα μπορούσε να περιλαμβάνει τηλεφώνημα στον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει για να ζητήσουν να γίνει ο Βαλεντίνος τους. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα υπάρξει απόρριψη και άρα αποδοχή του κάποιες φορές θα υπάρχει απόρριψη.

Αιγόκερως

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι καλή ευκαιρία για τους Αιγόκερους να κάνουν πνευματική δουλειά και να κερδίσουν διαύγεια σε ότι τους ενδιαφέρει. Το να ξεκαθαρίσουν τις αξίες τους θα τους βοηθήσει να είναι και οι ίδιοι ξεκάθαροι στο τι θέλουν από μία σχέση και γενικά θα τους βοηθήσει στην ευεξία τους. Είναι πιο δύσκολο για εκείνους να παραδεχτούν τα συναισθήματά τους στην καθημερινότητά τους οπότε αυτός ο χρόνος που θα αφιερώσουν θα είναι βοηθητικός.

Υδροχόος

Η ημέρα των Ερωτευμένων για τους Υδροχόους φέρνει αυτογνωσία και αυτοπεποίθηση. Φαίνεται πως το υπόστρωμα που μπορεί να γεμίσει την καρδιά τους αυτή την ημέρα είναι να πάρουν ανάσα και να δουν ποιοι είναι. Υπάρχει αυτή η αίσθηση του «έχω κάνει πολύ σκληρή δουλειά και έχω φιλτράρει ποιος είμαι και τι χρειάζομαι και πώς θα είμαι αυτή τη μέρα».

Ιχθείς

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου ζουν το όνειρό τους και ακολουθούν τη ροή. Εναρμονίζονται με την εσωτερική τους άνεση και δημιουργία μαγείας. Στις 14 Φεβρουαρίου θα πρέπει να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία για τον εαυτό τους ή τους άλλους που θα τους προσφέρει αίσθημα ολοκλήρωσης και πνευματικότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ