Το θερινό ηλιοστάσιο στις 20 Ιουνίου φέτος, οπότε όλα τα ζώδια θα πρέπει να είναι έτοιμα να γιορτάσουν τη μαγεία αυτής της συναρπαστικής εποχιακής αλλαγής. Το καλοκαίρι θεωρείται γενικά ως μια χαρούμενη εποχή του χρόνου, χάρη στις μεγαλύτερες μέρες της εποχής και τις φυσικές ιδιότητες του ήλιου που τονώνουν τη διάθεση. Όμως, χάρη σε κάποιες θετικές αστρολογικές επιρροές, μερικά ζώδια θα περάσουν ένα διασκεδαστικό καλοκαίρι σύμφωνα με τη Νίνα Καν στο Bustle.

Ενώ πολλοί αστρολογικοί παράγοντες μπορούν να παίξουν ρόλο στα συναισθήματα ευτυχίας, ο πλανήτης Δίας είναι το πιο αξιοσημείωτο ουράνιο σώμα που θα φέρει καλές δονήσεις. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της αισιοδοξίας, της τύχης και της αφθονίας, επομένως διαθέτει το κοσμικό άγγιγμα του Μίδα και μπορεί να εμπνεύσει τους ανθρώπους να σκεφτούν πιο θετικά και να ανοίξουν την καρδιά τους σε νέες εμπειρίες. Ο Δίας είναι γνωστός ως ο «μεγαλύτερος ευεργετικός» πλανήτης στην παραδοσιακή αστρολογία – ένας όρος που αναφέρεται στην ικανότητά του να αποφέρει μεγάλα οφέλη με τρόπο που κανένας άλλος πλανήτης δεν μπορεί να κάνει.

Ο Δίας εισήλθε στους Διδύμους στις 25 Μαΐου, επομένως καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2024, αυτός ο διασκεδαστικός πλανήτης θα σκορπίζει ευλογίες στα τρία ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Θα φωτίσει μερικά από τα πιο συναρπαστικά και χαρούμενα μέρη των γενέθλιων χαρτών τους, υποσχόμενος ένα καλοκαίρι ευτυχίας, παιχνιδιάρικων δονήσεων και χαράς.

Ποια ζώδια θα περάσουν το πιο χαρούμενο καλοκαίρι φέτος;

Δίδυμοι

Όλο το υπόλοιπο έτος είναι μια συναρπαστική περίοδος για τους Διδύμους, χάρη στον Δία που φωτίζει το ζώδιό σας για πρώτη φορά εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Το καλοκαίρι του 2024 είναι ουσιαστικά η έναρξη αυτής της μαγικής περιόδου ανάπτυξης και καλής τύχης, οπότε να είστε έτοιμοι να διασκεδάσετε και να απολαύσετε τη χαρούμενη ενέργεια που ρέει στο δρόμο σας. Αυτό το καλοκαίρι προσφέρει μερικές σημαντικές λάμψεις για τους Διδύμους, οπότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και πιο αισιόδοξοι για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Η προσωπικότητά σας είναι πιο μαγνητική από ποτέ και ο Ιούλιος είναι μια φανταστική περίοδος για να αγκαλιάσετε την κοινωνική σας φύση και να απολαύσετε καλές στιγμές με φίλους.

Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 4 Αυγούστου είναι άλλη μια συναρπαστική στιγμή για την κοινωνική σας ζωή, οπότε βάλτε μερικά συναρπαστικά σχέδια στο ημερολόγιό σας. Εκτός από το να έχετε τον Δία στην ομάδα σας όλο το καλοκαίρι, ο πλανήτης Αφροδίτη θα αρχίσει να διέρχεται από την πιο παιχνιδιάρικη και παθιασμένη περιοχή του χάρτη σας μέχρι τα τέλη Αυγούστου, φέρνοντάς σας άφθονη δημιουργική έμπνευση και ρομαντικές προοπτικές καθ’ όλη τη διάρκεια του τελευταίου καλοκαιριού.

Ζυγός

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι συναρπαστικό για εσάς, καθώς ο Δίας θα περάσει ολόκληρη τη σεζόν στον κοσμικό ένατο οίκο της περιπέτειάς σας. Αυτό προμηνύεται πολύ καλό για οτιδήποτε σχετίζεται με ταξίδια, επομένως είναι μια φανταστική στιγμή για να σχεδιάσετε μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή απόδραση ή να κάνετε διακοπές με τους φίλους σας για πάρτι. Θα νιώθετε γενικά αισιόδοξοι και ανοιχτόμυαλοι, επομένως μπορεί επίσης να έχετε την τάση να δοκιμάσετε νέα πράγματα ή να κάνετε κάτι ιδιαίτερα συναρπαστικό. Ο ουρανός είναι το όριο αυτό το καλοκαίρι, γι’ αυτό σκεφτείτε θετικά και διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Επιπλέον, ο κυβερνήτης πλανήτης σας η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, δίνοντάς σας ακόμη περισσότερη γοητεία και πασπαλίζοντας γλυκύτητα σε ό,τι αγγίζετε. Είναι η τέλεια στιγμή για να αναζητήσετε λίγη καλοκαιρινή αγάπη ή να κάνετε μια λαμπερή ανανέωση. Λίγο πριν φτάσει η φθινοπωρινή ισημερία, ο αισιόδοξος Δίας θα εναρμονιστεί υπέροχα με την Αφροδίτη που αγαπά την ευχαρίστηση στο ζώδιό σας, ενισχύοντας τα επίπεδα ευτυχίας σας και βάζοντας το μαγικό συστατικό πάνω από ένα ήδη εκπληκτικό καλοκαίρι.

Τα 3 χειρότερα ζώδια για να συγκατοικήσετε

Υδροχόος

Ο τυχερός Δίας θα είναι στον διασκεδαστικό και ερωτευμένο πέμπτο οίκο σας όλο το καλοκαίρι, οπότε περιμένετε την ευτυχία και το παιχνίδι να είναι πρώτη σας προτεραιότητα τους επόμενους μήνες. Θα σας είναι εύκολο να μεγιστοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να ρίξετε περισσότερη ενέργεια σε πράγματα που σας φέρνουν πραγματικά χαρά και πληρότητα – είτε αυτό σημαίνει να εργαστείτε σε ένα έργο με πάθος, να επιδιώξετε μια δημιουργική προσπάθεια, να αποκτήσετε ένα νέο χόμπι ή να εμπλουτίσετε τον εαυτό σας σεξουαλική ζωή. Η έμπνευση ρέει και το ίδιο και ο ρομαντισμός, επομένως αφεθείτε στις επιθυμίες της καρδιάς σας και απολαύστε τις καλές δονήσεις που έρχονται στο δρόμο σας.

Ανυπομονείτε για μια πρόσθετη ώθηση ευθυμίας και ενθουσιασμού κατά τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, καθώς μια δυναμωτική πανσέληνος στο ζώδιό σας ανατέλλει στις 19 Αυγούστου, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αποβάλλετε τα παλιά δέρματα και να αγκαλιάσετε μια πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα. Αμέσως μετά, ο εραστής του πλανήτη Αφροδίτη αρχίζει να φωτίζει τη ζώνη περιπέτειας του χάρτη σας, εμπνέοντάς σας να πειραματιστείτε με μερικά διασκεδαστικά νέα πράγματα στην ερωτική σας ζωή.

Διαβάστε επίσης: 4 ζώδια που θα επιστρέψουν στους πρώην τους αυτό το καλοκαίρι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ