Η εβδομάδα ξεκίνησε για κάποιους με τις καλύτερες διαθέσεις. Ωστόσο, υπάρχουν και αυτά τα ζώδια που θα δυσκολευτούν. Αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, σύμφωνα με το Style Caster, θα ζοριστείτε τις επόμενες ημέρες.

Λέων

Είναι δύσκολο να καμουφλάρετε τα πραγματικά σας συναισθήματα, οπότε γιατί το παλεύετε; Αν νιώθετε κάπως, τότε έτσι είναι. Έχετε πολλά στη λίστα με τις εκκρεμότητες; Η σύμπραξη του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 14 Νοεμβρίου είναι παραγωγική ή/και λίγο αμήχανη, ανάλογα με το πώς θα επιλέξετε να το διαχειριστείτε. Σήμερα 15 Νοεμβρίου η Σελήνη θα φτάσει στη φάση του τελευταίου τετάρτου της στο ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι θα φέρει κάποιες ανεπιθύμητες τριβές με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Σκορπιό μέσω του 4ου οίκου σας που αφορά το σπίτι, την οικογένεια και τα εσωτερικά συναισθήματα.

Το να διατηρήσετε την συνοχή σας μπορεί να είναι πιο εύκολο να το λέτε παρά να το κάνετε. Ωστόσο, αν φθονείτε ένα μέλος της οικογένειάς ή ίσως κρατάτε τα αληθινά σας συναισθήματα κρυφά, μπορεί να εξωτερικεύσετε ώστε να προχωρήσετε. Στις 19 Νοεμβρίου ο Άρης θα είναι ανάδρομος και θα δράσει με τον Πλούτωνα το οποίο είναι όπου τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο περίπλοκα. Παρόλα αυτά δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται οπότε μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Παρθένος

Θα μπορούσατε να έχετε πολλά περισσότερα στο μυαλό σας από αυτά που παραδέχεστε και αυτή ακριβώς είναι η πρόκληση για εσάς. Για παράδειγμα, ο κυβερνήτης σας Ερμής εναρμονίστηκε με τον Πλούτωνα στις 14 Νοεμβρίου και αυτό σας σπρώχνει για να μιλήσετε για όσα είναι σημαντικά. Ωστόσο, με την Σελήνη να μετακινείται μέσω του Λέοντα και του 12ου οίκου σας που αφορά τις αναστολές, το Εγώ σας μπορεί να μπει στον δρόμο σας. Κι αυτό μέχρι να έχετε την πρόθεση να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να είστε ξεκάθαροι.

Αφροδίτη και Ερμής θα κάνουν είσοδο στον Τοξότη και στον 4ο οίκο σας που αφορά το σπίτι, την οικογένεια και ενδόμυχα συναισθήματα στις 16 και 17 Νοεμβρίου. Βλέποντας προς το μέλλον και κάνοντας σχέδια αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε βάρος. Χάρη στον ανάδρομο Άρη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 19 Νοεμβρίου θα νιώσετε να διαστρεβλώνεται η κατεύθυνσή σας αλλά δεν είναι τόσο μπερδεμένο όσο φαίνεται. Μην τρέχετε τα πράγματα και περιμένετε να φύγει η ομίχλη.

Αιγόκερως

Αυτή η εβδομάδα θα είναι γλυκόπικρη και για περισσότερους από έναν λόγο. Μην το μπλέξετε, υπάρχει μια σημαντική πληροφορία στον δρόμο σας αλλά κάποιοι θα προτιμήσουν να είναι ανυποψίαστοι και ειδικά από τη στιγμή που δεν μπορείτε να δείτε την αλήθεια. Θα παρεκκλίνετε και αυτό θα έχει να κάνει τις κοινωνικές σας σχέσεις ή με τις φιλικές ομάδες. Κάποιοι από εσάς θα κερδίσετε μακροπρόθεσμα σοφία για μια οπτική ή ένα ιδανικό. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας προσθέτει μια σκιώδη στρώση έντασης και υποψίας στις συνδιαλλαγές με τους γύρω σας οπότε μην αφήσετε τον φόβο να σας εμποδίσει από το να προχωρήσετε.

Η μετακίνηση της Σελήνης στους Λέοντες -στον 8ο οίκο σας που αφορά την μεταμόρφωση για τον θάνατο του Εγώ- δεν βοηθά απαραίτητα συνυπολογίζοντας και την φάση του τελευταίου τετάρτου στις 16 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της στιγμής, το φεγγάρι θα συναντηθεί με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη και τον Νότιο Κόμβο στον11ο οίκο σας που αφορά την κοινωνία. Ας μην ξεχνάμε ότι η Σελήνη κυβερνά τον 7ο οίκο σας που έχει σχέση με τις σχέσεις, τις συμβατικές συμφωνίες και τα σημαντικά πρόσωπα. Έχει φτάσει μία φιλία ή συνεργασία στο τέλος της; Ή τα πράγματα ξαφνικά έχουν γίνει πιο ανταγωνιστικά από όσο θα θέλατε;

Διαβάστε επίσης: Η καλύτερη εβδομάδα ξεκίνησε για αυτά τα 3 ζώδια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ