Η έκλειψη έφερε μια δυσκολία σε όλους. Η νέα εβδομάδα όμως φέρνει καλύτερες μέρες. Αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω 3 ζώδια έχετε αρχίσει ήδη να το νιώθετε. Για όσους αναρωτιούνται, η εποχή του Σκορπιού φτάνει στο τέλος της. Τα όνειρά σας θα γίνουν πιο έντονα και θα ενισχυθεί, σύμφωνα με το Style Caster, η ενσυναίσθηση, η συμπόνοια και η πνευματικότητα.

Τα 3 τυχερά ζώδια της εβδομάδας

Καρκίνος

Βρίσκεστε σε απίστευτη αρμονία με το περιβάλλον σας. Αυτό ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας και και το δημιουργικό σας πνεύμα. Εξάλλου, ο Ερμής και η Αφροδίτη επηρεάζουν τον5ο οίκο σας που έχει να κάνει με τον ρομαντισμό, το πάθος, την απόλαυση και την αυθεντικότητα. Σαν να μην είχατε αρκετούς λόγους για να χαρείτε και να ζήσετε την καλύτερη ζωή, ο Ήλιος δημιουργεί μια αρμονική στιγμή με τον Ποσειδώνα σήμερα. Είναι κάτι σαν να φοράτε το αγαπημένο σας ζευγάρι ροζ γυαλιά.

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στη φαντασίωση αρκεί να διατηρείται την ισορροπία. Αφεθείτε στα πνευματικά δώρα σας. Επίσης, η Αφροδίτη και ο Ερμής θα συμπράξουν με τον Δία στις 15 και 16 Νοεμβρίου προσθέτοντας και τύχη μέσα σε όλα. Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου μπορεί να νιώσετε μια δυνατή έλξη για τον σύντροφό σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, ειδικά στις 20 Νοεμβρίου.

Σκορπιός

Τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται προς όφελός σας. Είναι βέβαια στο χέρι σας αν θα εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία. Για παράδειγμα, σε συνδυασμό με εναρμόνιση του Ποσειδώνα -σας βοηθά να τιθασεύσετε το εγώ σας και να έχετε περισσότερο ενσυναίσθηση για τον εαυτό σας- ο Ερμής θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Πλούτωνα και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο ενδιαφέροντα.

Αν περιμένετε ήσυχα για κάτι ή κάποιον, αυτό θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για αυτό μην υποτιμάτε τα μηνύματα που σας έρχονται αυτή την περίοδο. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που επικοινωνείτε, καθώς είστε ακριβείς και διεισδυτικοί. Η Αφροδίτη, ο Ερμής και και ο Ήλιος θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Δία -μέσω του 5ου οίκου της αυθεντικότητας, του πάθους και της αυτοέκφρασης- οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μη γιορτάσετε τις επιτυχίες σας. Κάποιοι από τους εκπροσώπους του ζωδίου θα έχουν την καλύτερη ζωή. Η ευτυχία σας καλεί οπότε ακολουθήστε την ευλογία του να είστε ένα από τα 3 ζώδια που διανύουν την καλύτερη εβδομάδα.

Ιχθείς

Αν περιμένατε υπομονετικά μια ευκαιρία να προκύψει, αυτή θα μπορούσε να είναι η τυχερή σας εβδομάδα. Εξάλλου, όχι μόνο έχετε τον Δία στο πλευρό σας αλλά και ο Ήλιος λάμπε μέσω του 9ου οίκου σας που έχει να κάνει με την εξάπλωση και την ανακάλυψη του εαυτού. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και την μαγεία πίσω από τα ιδανικά σας και θα οδηγηθείτε στο σωστό μονοπάτι. Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Πλούτωνα σήμερα σημαίνει δουλειά. Μη φοβάστε να πείτε τη γνώμη σας για μια κατάσταση. Τα αντανακλαστικά σας είναι σε εγρήγορση. Ο Ήλιος θα είναι είναι σε αρμονία με τον Ποσειδώνα που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ένστικτό σας.

Είναι πιο εύκολο να νιώσετε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων. Γίνεται ακόμα καλύτερο καθώς η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος θα ενωθούν με τον Δία στο ζώδιό σας. Είτε πρόκειται για μια επαγγελματική επιλογή ή για μια ρομαντική κατάσταση με κάποιον από διαφορετικό πνευματικό background ένα είναι το σίγουρο, εμπνέεστε να προχωρήσετε και να κάνετε το μεγάλο βήμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ