Έχετε φίλους που όταν πηγαίνετε για φαγητό σας απαριθμούν όλα τα πράγματα που αγόρασαν το τελευταίο διάστημα; Αν ναι, πιθανότατα ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω ζώδια που ξοδεύουν σπάταλα χρήματα.

Τα ζώδια που ξοδεύουν τα χρήματα σαν να είναι η τελευταία τους μέρα στη Γη, σύμφωνα με το Rure Wow, είναι οι Ζυγοί, Ιχθείς και Τοξότες.

Πώς διαχειρίζονται τα χρήματά τους αυτά τα ζώδια

Ζυγός

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο ξοδεύουν σαν να είναι η τελευταία μέρα των εκπτώσεων. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη αγαπούν τις νέες τάσεις. Επίσης, αναγνωρίζουν την ποιότητα και δεν θα διστάσουν να ξοδεύουν χρήματα για κάτι που θα αντέξει στον χρόνο. Το θέμα είναι ότι κάνουν υπερβολικά πολλές τέτοιες «επενδύσεις».

Ιχθείς

Με κυβερνήτη τον Δία, οι εκπρόσωποι αυτοί του ζωδίου έχουν την τάση να κυνηγούν υψηλές αλλά και ουσιαστικές εμπειρίες. Ξέρουν ότι η ζωή είναι δύσκολη και κάποιες φορές ο καλύτερος τρόπος για να σώσουν μια κακή μέρα είναι τα ψώνια. Ενθουσιάζονται με τα πολύτιμα αγαθά και με το να αποκτούν πράγματα και αν δεν προσέξουν, μπορεί κυριολεκτικά να αδειάσουν τον τραπεζικό λογαριασμό τους.

Τοξότης

Είναι οι ονειροπόλοι του ζωδιακού. Κυβερνήτης τους είναι ο Δίας και λατρεύουν να ξοδεύουν χρήματα σε πράγματα που θα τους ερεθίσουν εγκεφαλικά. Είναι ατρόμητοι και δεν θα σκεφτούν δύο φορές να κλείσουν ένα σόλο ταξίδι στην Ισλανδία ή να δοκιμάσουν κάθε γλυκό σε ένα εστιατόριο με αστέρι Michelin.

Τα ζώδια που είναι εγκρατείς με τα χρήματα

Στην αντίπερα όχθη υπάρχουν και τα ζώδια που είναι περισσότερο συντηρητικά όσον αφορά το πώς ξοδεύουν τα χρήματά τους.

Αιγόκερως

Κάποιοι λένε ότι ο Εμπενίζερ Σκρουτζ ανήκε στο συγκεκριμένο ζώδιο. Και παρόλο που μιλάμε για έναν φανταστικό χαρακτήρα του Ντίκενς στο A Christmas Carol, έχει μια δόση αλήθειας. Οι Αιγόκεροι δεν κάνουν τίποτα χωρίς να σκεφτούν το μακροπρόθεσμο πλάνο οπότε είναι πάντα στην κορυφή της λίστας με αυτούς που αποταμιεύουν και κάνουν έξυπνες επενδύσεις.

Παρθένος

Είναι το ζώδιο που ξέρει από προϋπολογισμό. Οι Παρθένοι έχουν πάντα ένα λεπτομερές πλάνο για το πώς θα ξοδέψουν χρήματα που με κόπο απέκτησαν. Παίρνουν αποφάσεις έπειτα από σκέψη και ισορροπημένες όταν μιλάμε για την πιστωτική τους κάρτα. Κάποιες φορές αυτό οδηγεί στο να αποφύγουν κάτι διασκεδαστικό προκειμένου να κάνουν οικονομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ