Η «Ροζ Πανσέληνος» είναι γνωστή και ως «Πασχαλινό Φεγγάρι». Πήρε το όνομά της από τα ροζ αγριολούλουδα phlox της Βόρειας Αμερικής που συχνά ανθίζουν αυτή την περίοδο. Η «Ροζ Πασέληνος» στις 24 Απριλίου θα φέρει ισχυρές αλλαγές και αποκαλύψεις και θα επηρεάσει όλα τα ζώδια σε έναν βαθμό.

Παραδοσιακά, οι Πανσέληνοι αντιπροσωπεύουν το τέλος και έχουν μια αίσθηση ολοκλήρωσης καθώς η σελήνη φτάνει στο τελικό, στο πιο φωτεινό της στάδιό της στο τέλος του μήνα. Είναι μια καλή στιγμή για νέα ξεκινήματα, αλλά με την παρουσία του Σκορπιού, αυτή η Πανσέληνος θα είναι επίσης ιδιαίτερα καθαρτική.

Ως ζώδιο του νερού που κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης, η Πανσέληνος του Σκορπιού θα σας ενθαρρύνει να αποβάλλετε ό,τι δεν λειτουργεί πλέον για εσάς. Ο αστρολόγος Λιτάο Γουάνκ συνιστά να συμβιβαστείτε με οποιαδήποτε ενόχληση μπορεί να βγει στην επιφάνεια, καθώς θα σας επιτρέψει να αφήσετε το παλιό και να καλωσορίσετε το καινούριο.

Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι δύσκολη η Ροζ Πανσέληνος

Ταύρος

Ο Ταύρος θα μπορούσε να παρατηρήσει μια σημαντική αλλαγή ενέργειας αυτή τη μέρα ως το ζώδιο ακριβώς απέναντι από τον Σκορπιό στον ζωδιακό τροχό. Σύμφωνα με τον Γουανκ, αυτό το ζώδιο της γης εκτιμά την άνεση και τη σταθερότητα πάνω από όλα, αλλά με την υδάτινη πανσέληνο του Σκορπιού να έρχεται, μπορεί να τους ενθαρρύνει να ταρακουνήσουν τα πράγματα.

Το φεγγάρι του Σκορπιού θα φωτίσει τις σκιές στη ζωή του Ταύρου, συμπεριλαμβανομένων όλων των συνεχιζόμενων προβλημάτων και ζητημάτων που τους αρέσει να κρύβουν κάτω από το χαλί. Είναι σύνηθες για έναν Ταύρο να αγνοεί τις κακές συνήθειες και τα πράγματα που πρέπει να αλλάξει για να παραμείνει στην πορεία του, αλλά ο Σκορπιός που στοχάζεται στον εαυτό του θα τον ενθαρρύνει να γίνει αληθινός.

Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική για τους Ταύρους να συνειδητοποιήσουν και να κατανοήσουν το αληθινό νόημα των σχέσεων και την ισορροπία μεταξύ του ποιοι είναι και του τι αναμένεται να είναι. Ο Σκορπιός είναι ένα παθιασμένο ζώδιο, γι’ αυτό το φεγγάρι μπορεί να εμπνεύσει τον Ταύρο να βγει έξω από το κουτί του.

Σκορπιός

Φυσικά, καθώς η Ροζ Πανσέληνος κοσμεί το δικό τους ζώδιο, οι Σκορπιοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εμπειρίας των ισχυρών της ενεργειών. Θα είναι η μέρα τους, κοσμικά μιλώντας, και έχει τη δυνατότητα να είναι και συναισθηματική.

Αυτή η φάση της σελήνης είναι μια περίοδος βαθιάς ενδοσκόπησης για τον Σκορπιό και θα μπορούσε να τον παροτρύνει να αντιμετωπίσει και να απελευθερώσει παλαιότερες συναισθηματικές πληγές και να τις μεταμορφώσει σε δυνάμεις.

Καθώς πλησιάζει η Πανσέληνος τις ημέρες πριν από αυτή μπορεί να βρεθούν να αναζητούν στα χαρτιά τι πρέπει να ξέρουν για να προχωρήσουν.

Η Πανσέληνος μπορεί να αποστραγγίσει τους Σκορπιούς κατά κάποιο τρόπο, αλλά τελικά θα αφήσει αυτό το ζώδιο εντελώς ανανεωμένο. Στο τέλος της ημέρας, η μεταμόρφωση είναι η δύναμη του Σκορπιού. Αυτή η πανσέληνος θα είναι μια περίοδος γεμάτη ένταση, αλλά θα ωθήσει τους Σκορπιούς προς την αυτοανακάλυψη και την προσωπική εξέλιξη.

Υδροχόος

Για τον Υδροχόο, η Ροζ Πανσέληνος του Σκορπιού φωτίζει τον τομέα της μεταμόρφωσης που διέπει τις βαθύτερες συνδέσεις και τους κοινούς πόρους, αμφισβητώντας τη συνήθη αποστασιοποιημένη συμπεριφορά τους.

Ως ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος είναι πολύ χαρούμενος που πετά στη δική του μικρή φούσκα. Αλλά κάτι θα αλλάξει αυτή τη μέρα που θα τους κάνει να ξυπνήσουν και να κοιτάξουν γύρω τους.

Οι Υδροχόοι παρακινούνται να εξερευνήσουν τα συναισθήματα και τρωτά τους σημεία πιο βαθιά από το συνηθισμένο, ειδικά όταν πρόκειται για προσωπικά θέματα και οικονομικά ζητήματα. Καθώς έχουμε τον Πλούτωνα να περνά στον Υδροχόο την ίδια στιγμή, είναι μια περίοδος που απαιτεί απελευθέρωση παλιών συνηθειών και συναισθηματικών αποσκευών, ανοίγοντας δρόμο για νέους τρόπους σύνδεσης και ύπαρξης, που μπορεί να είναι ανησυχητικό και απελευθερωτικό για αυτό το ζώδιο.

Επωφεληθείτε από τη ημέρα για να προσεγγίσετε τους άλλους. Συναντηθείτε με φίλους, συζητήστε πολύ και αφήστε τη Σελήνη του Σκορπιού να σας εμπνεύσει να βουτήξετε βαθιά μέσα σας.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ