Ελάχιστες δύσκολες όψεις παρατηρούνται τον Μάιο, όμως κάποιοι θα δυσκολευτούν λιγάκι στον έρωτα.

Κριός

O Μάιος φέρνει μια περίοδο όπου οι προκλήσεις στον έρωτα συνδέονται στενά με την κοινωνική σου ζωή. Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις κάποιες εντάσεις ή αναταράξεις στο πεδίο των φιλικών σχέσεων ή των ομαδικών δραστηριοτήτων που έχουν έμμεσο αντίκτυπο στην προσωπική σου ζωή. Ίσως να αναγκαστείς να επανεξετάσεις κάποιες από τις αξίες σου ή να κάνεις δύσκολες επιλογές που αφορούν τις ερωτικές σου κατακτήσεις.

Ζυγός

Mπορεί να αισθανθείς ότι ο Μάιος σε φέρει αντιμέτωπο με δοκιμασίες που αφορούν την έκφραση του πάθους και της δημιουργικότητας στις προσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, ήδη από τις αρχές του μήνα, αναδύει στην επιφάνεια ζητήματα ελέγχου, ζήλιας ή ανασφάλειας που χρειάζονται επίλυση για να επιτρέψουν στη σχέση να αναπτυχθεί υγιώς. Αν είσαι ελεύθερος, ελκύεις χειριστικούς συντρόφους, οπότε θέσε όρια.

Λέων

Oι προκλήσεις αυτού του μήνα ενδέχεται να προέρχονται από τον επαγγελματικό τομέα ή τις φιλοδοξίες σου και να έχουν έμμεσο αντίκτυπο στην ερωτική σου ζωή. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα πρόκειται να σε ωθήσει να αναθεωρήσεις ή ανακατατάξεις τις προτεραιότητές σου, επηρεάζοντας τις σχέσεις σου και την αναζήτηση για ισορροπία μεταξύ προσωπικού και επαγγελματικού βίου.

Υδροχόος

O Μάιος σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της ανάγκης σου για αυτονομία και της επιθυμίας για ουσιαστικές σχέσεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σε επηρεάζει κι εκτιμάται πως θα ενεργοποιήσει θέματα που αφορούν την ανεξαρτησία, τον έλεγχο και την ανάγκη για βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση, οδηγώντας σε σημαντικές μα δύσκολες αποφάσεις στον τομέα του έρωτα.

Περισσότερες προβλέψεις στο oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης: Μάιος 2024: Τα απόλυτα τυχερά ζώδια στον έρωτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ