Κάθε 30 μέρες ένα νέο ζώδιο εμφανίζεται για να κατευθύνει τις ζωές μας μέχρι τον επόμενο μήνα. Η εποχή του Σκορπιού είναι εδώ για να αλλάξει την καθημερινότητά μας. Κάποια από τα ζώδια βέβαια, σύμφωνα με το αυστραλιανό Elle, θα επηρεαστούν πιο έντονα.

Μία έκλειψη στις 25 Οκτωβρίου σηματοδοτεί την έναρξη μιας εποχής με καλή τύχη. Η εποχή θα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και θα φωτίσει νέα μονοπάτια σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Κατά βάση αφορά το να βρούμε τη δύναμη μέσα μας και να ενισχύσουμε την αυτοεκτίμησή μας. Αυτό θα αλλάξει τη ζωή μας προς το καλύτερο και είναι η ώρα να το πάρουμε σοβαρά.

Ποιους θα επηρεάσει η εποχή του Σκορπιού

Περισσότεροι από ένας πλανήτες θα ορθοδρομήσουν όσο διαρκεί η εποχή του Σκορπιού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια νέα κομβική στιγμή επικοινωνίας. Σημαίνει ότι πρόκειται να μάθουμε περισσότερες πτυχές έκφρασης του εαυτού μας απέναντι στους άλλους.

Αν νιώθετε ότι κάποιος σας κάνει να νιώθετε λιγότεροι σε σχέση με τις αντιδράσεις σας, πάρτε τον έλεγχο της δυναμικής και αλλάξτε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε μαζί τους.

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας, η εποχή του Σκορπιού είναι η ιδανική να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας. Θα είναι τόσο απλό σας να ανακαλύπτετε ξανά την αυτοπεποίθησή σας ή να αλλάζετε τις τοξικές συνήθειες στη ζωή σας.

Όσον αφορά για το πιο ζώδιο θα επωφεληθεί περισσότερο σε αυτό το διάστημα, είναι ξεκάθαρο ότι οι Σκορπιοί θα είναι οι τυχεροί! Ωστόσο, και τα υπόλοιπα 12 ζώδια θα πάρουν τα δώρα που έχουν να προσφέρουν αυτές οι 30 μέρες.

Πάρτε ανάσα και κρατήστε στο μυαλό σας πώς η ζωή σας αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ