Το ζεστό καλοκαίρι μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή δεν θα είναι ακόμα γεμάτη ενθουσιασμό. Τώρα που ο ήλιος βρίσκεται στο βασικό ζώδιο του Ζυγού, κάθε ζώδιο θα αισθάνεται πρόθυμο να δώσει προτεραιότητα στις σχέσεις, στον ρομαντισμό και στη δημιουργία ισχυρών δεσμών. Μπορεί να βρεθείτε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο μόνοι σας, με αποτέλεσμα πολλές από τους προσωπικούς σας στόχους να τίθενται σε αναμονή. Ευτυχώς, καθώς η Πανσέληνος αυτής της εβδομάδας ετοιμάζεται να ξεδιπλωθεί, σύμφωνα με το Elite Daily όλοι θα κληθούν να βρουν την ισορροπία μεταξύ των επιθυμιών των άλλων και των δικών τους ατομικών επιθυμιών.

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου;

Τέσσερα ζώδια συγκεκριμένα θα επηρεαστούν περισσότερο από το «Φεγγάρι του Θερισμού» του Σεπτεμβρίου 2023, επειδή θέλουν να αναλάβουν πρωτοβουλίες.

Κριός

Η Πανσέληνος φωτίζει τον πρώτο σας Οίκο της αυτοέκφρασης, φέρνοντας στο επίκεντρο τις προσωπικές σας αναζητήσεις και τις φιλοδοξίες σας. Οι σχέσεις σας ήταν η κύρια προτεραιότητά σας αυτόν τον μήνα, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου, θα αισθανθείτε την ανάγκη να στρέψετε μέρος της προσοχής σας πίσω στον εαυτό σας. Η ανάληψη δράσης και η ιεράρχηση των προσωπικών σας στόχων και υποθέσεων θα είναι εύκολη τώρα, επιτρέποντάς σας να αποκαταστήσετε την ανεξαρτησία σας εάν είχε χαθεί στην ενέργεια της εποχής του Ζυγού που ήταν προσανατολισμένη στη συνεργασία. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε εσάς. Όλοι οι άλλοι μπορούν να περιμένουν.

Καρκίνος

Καθώς η Πανσέληνος του Κριού κορυφώνεται στον 10ο οίκο της καριέρας και των επαγγελματικών σας επιτευγμάτων, η σκληρή δουλειά σας θα είναι στο επίκεντρο. Εάν εργάζεστε ακούραστα σε ένα project, θα είστε έτοιμοι να επιδείξετε αυτές τις προσπάθειες κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιείτε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να αναλάβετε την ηγεσία στον εργασιακό χώρο και θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες αλλαγές στον τομέα σας για να πλησιάσετε περισσότερο και την επιθυμία σας για αυτονομία. Μη φοβάστε να ποντάρετε στον εαυτό σας, θα αποδώσει.

Ζυγός

Θα κοιτάξετε πιο προσεκτικά τις συνεργασίες και τις ρομαντικές σας υποθέσεις. Είναι η εποχή σας, αλλά οι σχέσεις σας με τους άλλους εξακολουθούν να είναι βασική προτεραιότητα. Πώς μπορείτε να βρείτε ισορροπία μεταξύ των σχέσεών σας και του εαυτού σας. Μπορείτε εύκολα να καλύψετε τις ανάγκες των άλλων, αλλά βάζετε τον εαυτό σας τελευταίο ; Αν ναι, ίσως είναι καιρός να ανασυνταχθείτε. Οι διασυνδέσεις σας δεν πρέπει να απαιτούν από εσάς να βάλετε τις δικές σας επιθυμίες σε αναμονή. Δημιουργήστε περισσότερο χώρο για τον εαυτό σας σήμερα.

Αιγόκερως

Καθώς η Πανσέληνος ξεδιπλώνεται, η επιθυμία σας για ανεξαρτησία στο σπίτι, την οικογένεια και τις ιδιωτικές σας υποθέσεις θα φωτιστεί. Μπορεί να ξεκινάτε ένα σόλο εγχείρημα πίσω από κλειστές πόρτες ή να συμμετέχετε σε σημαντικές συζητήσεις με μέλη της οικογένειας ή συγκάτοικους σχετικά με τα όρια σας. Παρόλα αυτά, θα αισθανθείτε μια έντονη επιθυμία να έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας και αυτονομία. Προσέχετε μόνο πώς εκφράζετε αυτά τα συναισθήματα. Η ανάγκη σας για προσωπικό χώρο θα μπορούσε να αναστατώσει κάποιους.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ