Οι άνθρωποι έχουν μαγευτεί από το περίπλοκο βασίλειο της αστρολογίας εδώ και χιλιετίες, επειδή παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, τις επαγγελματικές τροχιές, ακόμη και τις ρομαντικές προτιμήσεις. Αν και είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι οι ατομικές αποφάσεις και οι περιστάσεις επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τις συνεργασίες, ορισμένα ζώδια λέγεται ότι είναι πιο πιθανό να τερματίσουν τις σχέσεις όταν τα πράγματα δυσκολεύουν ή όταν αισθάνονται την ανάγκη για αλλαγή. Εδώ, εξερευνούμε τρία ζώδια που οι αστρολόγοι πιστεύουν ότι είναι πιο διατεθειμένα να τερματίσουν τις σχέσεις, καθώς και τη θεατρική έκρηξη που φέρνει καθένα από αυτά τα ζώδια στη διαδικασία.

Για τους πιο προχωρημένους Η Αφροδίτη και ο Άρης θα σας πούνε περισσότερα αν είναι σε αυτά τα ζώδια από ότι το ζώδιο σας (ο Ήλιος σας).

Τα 3 ζώδια που αγαπούν το δράμα του χωρισμού

Δίδυμος

Ο άστατος επικοινωνιακά είναι ο Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου). Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και κυβερνήτης του ζωδίου των Διδύμων, τους χαρίζει μια ζωηρή διάνοια, μια τάση για συζήτηση και μια διερευνητική διάθεση. Ακόμα κι αν είναι ευέλικτοι και συχνά ταιριάζουν σε οποιοδήποτε κοινωνικό περιβάλλον, είναι επίσης διαβόητοι για το ότι είναι ευμετάβλητοι.

Γιατί μπορεί να φύγουν: Οι Δίδυμοι θέλουν να δοκιμάσουν νέα πράγματα και ίσως αποφασίσουν να φύγουν. Τους αρέσει η πνευματική διέγερση, οπότε αν μια σχέση γίνει βαρετή ή στερείται διεγερτικού λόγου και εξερεύνησης, μπορεί να αισθάνονται ότι οδηγούνται να την τερματίσουν.

Το Δράμα του Διαζυγίου: Οι Δίδυμοι είναι επιδέξιοι στον λόγο. Μπορεί να δημιουργήσουν ένα περίπλοκο δίκτυο δικαιολογιών, εξηγήσεων και πιθανώς ακόμη και όμορφων αποχαιρετισμών όταν χωρίσουν. Μπορούν να αφήσουν τον μελλοντικό πρώην τους να νιώθει μπερδεμένος και εντυπωσιασμένος από τη ρητορική τους.

Τοξότης

Τοξότης, ο Ελεύθερος τυχοδιώκτης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Ο Δίας κυβερνά τον Τοξότη, ο οποίος αναφέρεται ως ο εξερευνητής του ζωδιακού κύκλου. Είναι ενθουσιώδεις, εξωστρεφείς και η όρεξη για γνώση και εμπειρία είναι άσβεστη.

Γιατί μπορεί να φύγουν: Η ελευθερία είναι το πιο σημαντικό πράγμα για έναν Τοξότη. Μπορεί να βλέπουν τη σχέση ως ένα κλουβί από το οποίο πρέπει να ξεφύγουν εάν αισθάνονται φυλακισμένοι, είτε σωματικά είτε ψυχικά. Καθοδηγούνται από την ανάπτυξη και αν αισθάνονται στάσιμοι σε μια σχέση, μπορεί να πάνε αλλού.

Το δράμα του διαζυγίου: Οι Τοξότες μπορεί να είναι πολύ άμεσοι και ειλικρινείς μερικές φορές. Ο χωρισμός τους μπορεί να ανακοινωθεί απότομα, να είναι αποτέλεσμα μακράς περιόδου ενδοσκόπησης ή ακόμα και να συμβεί ενώ ταξιδεύουν.

Υδροχόος

Ο Ανεξάρτητος Οραματιστής είναι Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Είναι γνωστό ότι οι Υδροχόοι είναι δημιουργικοί και καινοτόμοι. Συχνά απορρίπτουν τις προσδοκίες και ακολουθούν τον δικό τους δρόμο αφού ο Ουρανός, ο πλανήτης της επανάστασης, τους κυβερνά.

Γιατί μπορεί να φύγουν: Ένας Υδροχόος χρειάζεται χρόνο και χώρο για να ακολουθήσει τα χόμπι και τις φιλοδοξίες του. Εκτιμούν την ατομικότητα και μπορεί να χωρίσουν με έναν σύντροφο εάν πιστεύουν ότι η πρωτοτυπία τους καταπιέζεται ή αν δεν λαμβάνουν την πνευματική διέγερση που απαιτούν.

Το Δράμα του Διαζυγίου: Αν και οι Υδροχόοι δεν αναγνωρίζονται συχνά ότι είναι εξωτερικά συναισθηματικοί, είναι στοχαστικοί. Μπορεί να έχουν σκεφτεί πολύ τον χωρισμό τους και μόλις το αποφασίσουν, δεν είναι πιθανό να αλλάξουν γνώμη. Θα μπορούσαν να μεταφέρουν τις πληροφορίες ψύχραιμα, ενώ τονίζουν τη σημασία της προσωπικής ανάπτυξης και προόδου κάτι που μπορεί να κάνει έξαλλο ένα άλλο ζώδιο που θεωρεί ότι αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεχτη και τρομερά αποστασιοποιημένη.

Από τον Χρήστο Άρχο. Διαβάστε περισσότερα στο christosarchos.gr

Διαβάστε επίσης:

Πανσέληνος: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο το «Φεγγάρι του Θερισμού»;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ