Η Πανσέληνος την 1η Αυγούστου θα φέρει συναισθηματική ένταση σε κάθε ζώδιο. Η Πανσέληνος θεωρείται ότι φέρνει απελευθέρωση και ανακούφιση στην αστρολογία.

Φέρει την δόνηση των άλλων κοσμικών συμβάντων που συμβαίνουν την ίδια στιγμή, όπως η ανάδρομη Αφροδίτη.

Ο επεκτατικός πλανήτης Δίας μοιράζεται την ενέργεια με το φεγγάρι του Υδροχόου. Ο Κόσμος μας ζητά να καταλάβουμε πώς ταιριάζουμε σε συγκεκριμένες σχέσεις και ομάδες. Η στενότερη συνεργασία και οι φιλίες μας θα δοκιμαστούν.

Η Υπερπανσέληνος εμφανίζεται την ίδια στιγμή με τη βροχή μετεωριτών. Με το φεγγάρι του Υδροχόου να τονίζει τις ελπίδες και τους στόχους μας σε σχέση με την κοινότητα και τις σχέσεις, αυτή είναι μια υπέροχη ευκαιρία να φυτέψουμε σπόρους για το μέλλον. Εκφράστε τα οράματά σας κάτω από τα πεφταστέρια – τα όνειρά σας μπορεί να γίνουν πραγματικότητα λέει η Λίζα Στάρνταστ στο Today.com.

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος του Αυγούστου το κάθε ζώδιο;

Κριός

Επαναπροσδιορίζετε την παρέα σας και αφήστε όσες ενέργειες δεν δονούνται το ίδιο με τη δική σας. Αντί να εστιάζετε στο τι μπορούν να κάνουν για εσάς, πάρτε αποφάσεις για το πώς σας κάνουν να νιώθετε οι φίλοι σας. Αυτοί που έχουν αποδείξει ότι οι αφοσιωμένοι φίλοι είναι φύλακες. Εκείνοι των οποίων τα κίνητρα είναι αμφισβητήσιμα δεν είναι.

Ταύρος

Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας. Έχετε την ευκαιρία να ευθυγραμμιστείτε με νέους επαγγελματικούς στόχους και φιλοδοξίες. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να σκεφτεί έξω από το πλαίσιο και να καθορίσει τι θέλετε για το μέλλον, ενώ κάνετε σχέδια για να τα πετύχετε. Με την αποφασιστικότητά σας, μπορείτε να κάνετε τα πάντα δυνατά!

Δίδυμος

Αγκαλιάστε τη φαντασία και τα πάθη σας! Αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί και να εξερευνήσει τις ονειροπολήσεις σας. Όσο περισσότερο σκέφτεστε τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο και εξερευνάτε τις φαντασιώσεις σας, τόσο πιο εύκολο θα είναι να τις ζωντανέψετε — αλλά μόνο εάν πιστεύετε πραγματικά σε αυτά τα οράματα και τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Πιθανότατα γνωρίζετε πόσο σημαντικά είναι τα όρια – γιατί παλεύετε να τα διατηρήσετε. Συμμορφωθείτε με αυτά που λένε και θέλουν οι φίλοι, η οικογένειά σας και άλλα σημαντικά άτομα αυτή τη στιγμή σε μια προσπάθεια να σεβαστείτε τα συναισθήματά τους.

Λέων

Η υπερπανσέληνος θα φωτίσει την ερωτική σας ζωή. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δώσετε περισσότερη φροντίδα στον σύντροφό σας. Εάν δεν είστε σε σχέση, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να βάλετε τον εαυτό σας σε μια εφαρμογή γνωριμιών για να συνδεθείτε με κάποιον, κάτι που θα μπορούσε να εξελιχθεί τους επόμενους μήνες.

Παρθένος

Η απομάκρυνση από παλιές συνήθειες είναι πρόκληση για όλους – αλλά ειδικά για κάποιον σαν εσάς που ευδοκιμεί στη ρουτίνα. Τα καλά νέα είναι ότι μόλις απαλλαγείτε από ορισμένες συμπεριφορές, θα είστε σε θέση να γεμίσετε τη ζωή σας με πιο θετικές δραστηριότητες. Αφήστε τις περιττές αποσκευές.

Ζυγός

Είστε σε μια ευαίσθητη θέση όσον αφορά τον ρομαντισμό, γι’ αυτό είναι σημαντικό να εκφράζεστε και να εκφράζετε τα συναισθήματά σας με συμπόνια και φροντίδα. Σε αντάλλαγμα, ελπίζετε να επανασυνδεθείτε με αυτούς που αγαπάτε με ουσιαστικό τρόπο. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να σταθεί εμπόδιο στην επίτευξη της ευτυχίας με έναν άλλον.

Σκορπιός

Δεδομένου ότι είστε ένα ισχυρό ζώδιο, θέλετε να κυβερνάτε τον κόσμο και ό,τι κάνετε. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι δεν μπορείτε να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που έχετε αυτή τη στιγμή. Μάθετε πώς να ιεραρχείτε τις εργασίες σας για να διασφαλίσετε ότι έχετε χώρο για να επιτύχετε όλους τους στόχους σας.

Τοξότης

Αυτή η Πανσέληνος σας ζητά να κάνετε ένα βήμα πίσω πριν πείτε τη γνώμη σας για θέματα. Κάτι τέτοιο θα σας αναγκάσει να επιβραδύνετε την πορεία σας και να συνειδητοποιήσετε ότι πραγματικά δεν τα ξέρετε όλα για τις προσωπικές δουλειές και τη ζωή των άλλων ανθρώπων — παρόλο που νομίζετε ότι τα γνωρίζετε.

Αιγόκερως

Τα οικονομικά σας ήταν φλου, αλλά τώρα έχετε τη διορατικότητα για να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις, με βάση τις συμβουλές που λάβατε πρόσφατα από έναν έμπιστο φίλο. Στο μέλλον, έχετε τα μέσα και τη διορατικότητα για να κάνετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό να ανθίσει.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος του Αυγούστου σας ωθεί να εξελίξετε το μυαλό και την καρδιά σας. Καθώς η Υπερπασέληνος ρίχνει τη φωτεινή της λάμψη, θα σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να είστε συντονισμένοι με τη συναισθηματική σας φύση. Στηριχτείτε στα εσωτερικά σας συναισθήματα και αφήστε τα συναισθήματά σας να γίνουν γνωστά.

Ιχθύς

Αυτή είναι μια περίοδος προβληματισμού, κατά την οποία θα πρέπει να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό. Αφιερώστε λίγο χρόνο και αποσυνδεθείτε από τον εξωτερικό θόρυβο ώστε να εστιάσετε στη θεραπεία του προσωπικού σας κόσμου. Ο διαλογισμός και η επίγνωση θα βοηθήσουν στη διαδικασία αποκάλυψης του αληθινού σας εαυτού κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου.

Διαβάστε επίσης:

Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν τύχη στον έρωτα τον Αύγουστο 2023

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ