Αύγουστος, ο πιο ερωτικός μήνας της χρονιάς και είναι λογικό. Χαλαρώνουμε, αφήνουμε πίσω μας τις έγνοιες και τις ευθύνες και διψάμε περισσότερο για ξεκούραση, χαλάρωση, ανεμελιά γεγονός που ξυπνά πολύ παραπάνω το ερωτικό ένστικτο.

Οι έρωτες του καλοκαιριού δεν φημίζονται για την σταθερότητά τους, δεν παύει όμως να δίνουν μία σημαντική ανάσα για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχετε έναν ερωτικό Αύγουστο και θα σταθείτε πιο τυχερά στα αισθηματικά σας.

Προσοχή όμως: Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και πολλά θα αναθεωρηθούν στην πορεία από φθινόπωρο, για αυτό κρατήστε μικρό καλάθι.

Λέων

Πρώτοι στην λίστα της ερωτικής εύνοιας είστε οι Λέοντες και ιδιαίτερα οι γεννημένοι κοντά στις 12 – 13 Αυγούστου όπου ανήμερα γενεθλίων σας το Άστρο της Αφροδίτης έρχεται για να φέρει ερωτική αναγέννηση και εκπλήρωση στις επιθυμίες σας.

Ναι ο Αύγουστος είναι μαγευτικός, αισθησιακός, εκπληρώνει όνειρα και επιθυμίες και πολλά από αυτά που έρχονται τώρα στο πιάτο και τα γεύεστε, συνδέονται κατά κάποιο τρόπο με το παρελθόν σας! Σε αυτό τον μήνα όμως θα είναι χαρακτηριστικό και το στοιχείο της ανατροπής, ή και του αλλόκοτου έρωτα που σας ανατρέπει τα δεδομένα.

Ο έρωτας μπορεί να έχει και άστατη μορφή, κάτι το οποίο και δεν θα το καταλάβετε από την αρχή! Όπως και να έχει ο Αύγουστος έχει τις ερωτικές του εκπλήξεις, τα ξαφνιάσματά του και… παίρνετε  την ρεβάνς σας  από μία ερωτική ιστορία του χτες!

Κριός

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη σουλατσάρουν στον 5ο οίκο του Χάρτη σας , στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τον έρωτα, την χαρά, το φλερτ, την απόλαυση, την διασκέδαση. Σίγουρα λοιπόν μπορώ να πω ότι πέφτετε με τα μούτρα στα ερωτικά σας και αναπληρώνετε το χαμένο χρόνο.

Επιθυμείτε να γευτείτε κάθε στιγμή μέχρι την τελευταία της σταγόνα, και ζείτε έναν έρωτα που σας θυμίζει τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος σας και σας κάνει τώρα να εκτιμάται με ένα διαφορετικό μάτι τα αισθηματικά σας. Είναι βέβαιο ότι στην πορεία του μήνα θα θελήσετε να πάρετε κάποιο ρίσκο για τα ερωτικά σας και πολλές φορές οι εξελίξεις θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Είναι αλήθεια όμως ότι στο τέλος του Αυγούστου θα πείτε … «Ναι στα ερωτικά μου στάθηκα γουρλής αυτό το μήνα»!

Ταύρος

Η δίψα σας  τον Αύγουστο είναι να ξεφύγετε από την ρουτίνα, να σπάσετε  τα δεσμά της μονοτονίας και να νιώσετε, να ζήσετε, να δώσετε  την ψυχή ας στα αισθηματικά! Ο έρωτας έρχεται με άρωμα παρελθόντος, πολλά υποσχόμενος, με προτάσεις και διάθεση για να γεφυρώσει κάθε χάσμα.

Ο Δίας από το ζώδιο σας , σας κάνει αυτό το καλοκαίρι ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και νιώθετε πιο τυχεροί και σίγουροι! Ότι έχετε βάλει στο μάτι μπορεί να γίνει πράξη, σίγουρα όμως ο έρωτας κατά κάποιο τρόπο αυτό το μήνα θα σας βγάλει και από την βολή σας. Αυτό σημαίνει ότι αλλιώς μπορεί να σχεδιάζατε την ζωή σας και το μέλλον σας και τώρα θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες.

Αιγόκερως

Ανήκετε στους τυχερούς στον έρωτα για τον Αύγουστο φίλοι μου Αιγόκεροι. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη (ανάδρομη) από το Λέοντα, ξυπνούν την ερωτική φλόγα και το πάθος που σιγόβραζε εδώ και καιρό μέσα σας.

 Η ερωτική λίμπιντο ανεβαίνει και η σεξουαλική ζωή αρχίζει να αναθερμαίνετε. Ο Άρης από την Παρθένο σας παροτρύνει να ξεφύγετε από τα στερεότυπα και να τολμήσετε, να διεκδικήσετε, να κατακτήσετε προπάντων όμως να ζήσετε νέες εμπειρίες.

Ο Δίας από τον Ταύρο είναι ο τυχερός άσσος στο μανίκι σας που σας δίνει στο πιάτο την τυχερή εξέλιξη που περιμένατε στα αισθηματικά σας. Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου δεν θα λείψουν και οι ώριμες αποφάσεις για δέσμευση. Μπορεί να σας άφησα στο τέλος όμως ο Αύγουστος θα φέρει για πολλούς το σύντροφο που έχει έρθει για να μείνει.

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις στο oroskopos.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ