Η Πανσέληνος Αυγούστου θα επηρεάσει και τα 12 ζώδια. Υπάρχουν αυτά που θα βιώσουν το αστρολογικό φαινόμενο έντονα αλλά και τα τυχερά, σύμφωνα με το Bustle, που θα τα επηρεάσει λιγότερο. Το Φεγγάρι του Οξύρρυγχου, η τελευταία Υπερπανσέληνος του καλοκαιριού, πραγματοποιείται στις 12 Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου.

Κριός

Είναι ένα τυχερό καλοκαίρι για εσάς με τον Δία να σας χαμογελά και τα πράγματα θα συνεχίσουν να είναι καλά καθώς ο Υδροχόος φωτίζει τον κοινωνικό σας κύκλο. Μπορεί να νιώσετε μια αίσθηση πληρότητας και ότι ανήκετε σε μια κοινότητα ή φιλική παρέα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να στηριχτείτε σε αυτούς έτσι ώστε να κατακτήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας.

Η Πανσέληνος είναι μια ώθηση για να μετατραπεί σε πραγματικότητα ότι ήταν μέχρι τώρα ιδεατό.

Καρκίνος

Η εποχή του Λέοντα έχει επιταχύνει τα πάντα και αναζητάτε επειγόντως ένα διάλειμμα. Η ένταση που φέρνει η Πανσέληνος Αυγούστου (για όλα τα ζώδια), εσάς θα σας ενθαρρύνει να ρίξετε ρυθμούς και να αναλύσετε τα συναισθήματά σας με λογική. Δουλέψτε για να διώξετε τα συναισθηματικά εμπόδια και αφήστε ότι σας κρατούσε πίσω.

Οι Καρκίνοι έχουν χαρεί την λάμψη της Αφροδίτης που βρέθηκε στο ζώδιό τους για λίγο καιρό αλλά με την αναχωρήσή της για τον Λέοντα την ημέρα της Πανσελήνου, είναι ώρα να σοβαρευτούν ξανά. Το αστρολογικό αυτό φαινόμενο θα υποδείξει τρόπους με τους οποίους θα μεταμορφωθείτε και θα ενδυναμωθείτε για να εναρμονιστείτε με τα συναισθήματά σας.

Ζυγός

Τα πράγματα στρέφονται για εσάς στον τομέα του έρωτα. Με την Πανσέληνο στους Υδροχόους θα διαπιστώσετε ότι ο ρομαντισμός είναι διαφορετικός από αυτό που συνήθιζε να είναι. Αυτό μπορεί να φέρει μεγάλες αλλαγές στις σχέσεις και στην ρουτίνα της φροντίδας του εαυτού σας. Ακολουθήστε τις δημιουργικές ιδέες που έχετε και μη φοβάστε να μοιραστείτε αυτά τα project.

Οι Ζυγοί καθοδηγούνται από πρακτικότητα και όχι από συναισθηματισμούς. Αυτή η Υπερπανσέληνος του Αυγούστου θα είναι υποστηρικτικοί για εσάς γιατί είναι ιδιαίτερα συνετή. Μια συγκεκριμένη ρομαντική περιπέτεια μπορεί να χρειάζεται επαναφορά στην πραγματικότητα αλλά θα δημιουργηθεί μια σχέση σε στέρεη βάση.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι μπορούν να εναρμονιστούν και να εκμεταλλευτούν τις υλικές ανέσεις. Καθώς ο Υδροχόος έχει τον ίδιο κυβερνήτη με το ζώδιό σας, που δεν είναι άλλος από τον Κρόνο, θα σας φέρει ένα μπουστάρισμα αυτοπεποίθησης και μια αίσθηση ασφάλειας -αντί για υπαρξιακές εσωτερικές σκέψεις και αισθήματα.

Αυτή η ενέργεια θα σας κάνει να νιώσετε αρκετά άνετα και μπορεί να φέρει και πολύ σημαντικά πράγματα για τα οικονομικά σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ