Η Πανσέληνος Αυγούστου είναι η τελευταία του φετινού καλοκαιριού. Αν η ανάδρομη τροχιά του Ποσειδώνα, του Κρόνου και του Δία δεν άλλαξε τον κόσμο σας, τότε θα συμβεί υπό την επιρροή της. Πρόκειται για την τελευταία Υπερπανσέληνο του 2022, ονομάζεται «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου» και θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου.

Τα ζώδια που θα επηρεάσει η Πανσέληνος Αυγούστου

Ταύρος

Τα αίματα ανάβουν για εσάς στη δουλειά και αυτό θα είναι πιο έντονο σε αυτή την εκκεντρική Πανσέληνο. Αξιοποιείστε τη ως υπενθύμιση να κάνετε μια παύση και επιτρέψτε στον εαυτό σας να ρυθμίσετε τα μπαλάκια που σας έχουν πετάξει τελευταία.

Με τον Ουρανό στο οικείο σας ζώδιο να προκαλεί όλων των ειδών των διαταραχών από το 2018, το τετράγωνο Κρόνου στον Υδροχόου μπορεί να φτάσει σαν μια καλοδεχούμενη επιβράδυνση. Ίσως αξιοποιήσετε τη στιγμή αυτή να κάνετε μια παύση και να επαναφέρετε πρακτικές γείωσης που θα σας φέρουν ευχαρίστηση -ακόμα ανάμεσα και σε εργασιακά μπερδέματα.

Λέων

Η Πανσέληνος Αυγούστου αναταράσσει τον τομέα των σχέσεων. Τα πράγματα θα αγριέψουν καθώς οδηγήστε σε τρόπους να προχωρήσετε με καθαρό μυαλό και ανοιχτή καρδιά. Μπορεί να νιώσετε ότι σας ωθούν να καθησυχάσετε κάποιον που αγαπάτε αλλά παραμείνετε ειλικρινείς με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Είναι εξάλλου η εποχή σας.

Οι αντιθέσεις είναι ένα αξιοσημείωτο θέμα στην Αστρολογία και οι Λέοντες ανάμεσά μας έχουν κατευθυνθεί να εξοικειωθούν με αυτό από την εποχή που ο Δίας μπήκε στον Υδροχόο το 2020. Ο Υδροχόος είναι απέναντι από τον Λέοντα και υπάρχει μια εξισορρόπηση που συμβαίνει σε αυτή την Πανσέληνο. Οι Λέοντες θα αντιμετωπίσουν ένα δίλημμα που αφορά τη λογική και το συναίσθημα και το κόλπο είναι να πιστέψουν ότι υπάρχει χώρος και για τα δύο.

Σκορπιός

Μπορεί να νιώθετε ότι προσπαθείτε ανάμεσα στο μαλακό και συναισθηματικό κομμάτι του εαυτού σας με αυτό που σας κρατά θωρακισμένους. Σε αυτή τη φάση της Σελήνης θα το δείτε σοβαρά όταν βγει στο προσκήνιο. Αυτό μπορεί να μοιάζει σαν να αγοράζετε ένα σπίτι για πολλά ή για άλλους, θα επαναπροσδιορίσετε τα όριά σας με τα μέλη της οικογένειας και ειδικά με τους γονείς.

Είναι μια σοβαρή και χωρίς συναίσθημα φάση όπου καλείστε αν πατήσετε το πόδι σας στο σπίτι να συνυπάρξετε με προοδευτικές σχέσεις.

Υδροχόος

Μιλάμε για μια έντονη Πανσέληνο. Θα σας δώσει τη δύναμη να αγαπήσετε την εκκεντρικότητά σας και να γιορτάσετε τα σημαντικά που ζήσατε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της ανακάλυψης του εαυτού σας. Συνεχίστε να σπάτε τους κανόνες και να ανοίγετε συναισθηματικά τον εαυτό σας.

Οι Υδροχόοι εξαρτώνταν από την συγκέντρωσή τους τα τελευταία χρόνια και αυτή η στιγμή δεν θα είναι εξαίρεση. Η ενέργειά της δεν θα είναι κακή αλλά θα είναι λογική και σοβαρή ειδικά με το πώς παρουσιάζεστε στον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ