Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 5/8 για όλα τα ζώδια! Ποια ζώδια θα ευνοηθούν σήμερα; Ποιοι θα έχουν νέα ξεκινήματα, αλλά και δυσκολίες;

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Παρασκευής 5/8:

Κριός: Διαπραγματευτείτε καλύτερες συνθήκες εργασίας και μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Μη δέχεστε αδιαμαρτύρητα ψευδείς δηλώσεις που κάνουν άτομα που δε γνωρίζετε καλά.

Ταύρος: Λύστε τα καθημερινά σας προβλήματα με πρακτικές μεθόδους και ακούστε τους συνεργάτες σας πριν αποφασίσετε. Δε χρειάζεται να το παρακάνετε με παράλογες απαιτήσεις και εγωισμούς.

Δίδυμοι: Η μεταβατική επαγγελματικά περίοδος, θα σας κάνει να στραφείτε σε νέους ορίζοντες. Σταματήστε να κάνετε τους δύσκολους και ανταποκριθείτε σε ερωτικά καλέσματα.

Καρκίνος: Προτιμήστε τη σιωπή από τη φλυαρία, για να μην εκθέσετε δικούς σας ανθρώπους με πράγματα που θα πείτε. Μόνο η διπλωματία και η ευγένεια θα σας οδηγήσουν εκεί που επιθυμείτε.

Λέων: Ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν πρόσωπα της οικογένειάς σας, χωρίς να γίνεστε παρεμβατικοί. Διαχωρίστε δουλειά με σπίτι και μη μεταφέρετε προβλήματα του ενός τομέα στον άλλο.

Παρθένος: Προετοιμαστείτε για μια αντιπαράθεση στα εργασιακά σας θέματα με τους συνεργάτες σας. Πάρτε την απόφαση να χαρείτε την κάθε ημέρα που έρχεται, χωρίς να γυρίζετε στο παρελθόν.

Ζυγός: Οι στόχοι σας πρέπει να έχουν λογική βάση και μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει αρκετές νέες ιδέες. Σημαντικές χαρές από τον εργασιακό σας χώρο, θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση.

Σκορπιός: Ένας ουσιαστικός διάλογος θα σας ανακουφίσει, ενώ η σωστή πληροφόρηση θα σας βοηθήσει σημαντικά. Πολλά από τα οικογενειακά σας προβλήματα πρόκειται να λυθούν πολύ σύντομα.

Τοξότης: Ακούστε τους συνεργάτες σας με προσοχή και εκφραστείτε με πάθος στα θέματα που επιθυμείτε. Χαλαρώστε παρέα με φίλους και η ακαταμάχητη γοητεία σας θα σας βοηθήσει και πάλι.

Αιγόκερως: Είναι σημαντικό να ξέρετε τι να προωθήσετε και τι να αποφύγετε. Η καθημερινότητα θα είναι έντονη, γεμάτη συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές που θα καταναλώνουν όλο το χρόνο σας.

Υδροχόος: Η οργάνωση της σκέψης και η ενίσχυσή της από τον ορθώς διαρθρωμένο λόγο, θα επιτρέψουν τη σωστή αντιμετώπιση των στόχων σας.

Ιχθύς: Εξεγερθείτε ενάντια σε καθετί που σας προκαλεί το αίσθημα πως καταπιέζεστε. Η ένταση δε σας ωφελεί και πρέπει να βρείτε τρόπους ώστε να αποκτάτε την ισορροπία σας, όταν αυτή χάνεται.

Διαβάστε περισσότερα στο Oroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ