Στην αρχή, στην καρδιά και το τέλος του Ιουλίου οι όψεις μεταξύ των πλανητών προκαλούν συγκρούσεις και αλλαγές ριζικές. Το πιο σημαντικό φαινόμενο όμως, στα τέλη Ιουλίου και στις αρχές Αυγούστου δεν είναι οι συγκρούσεις, είναι μια μοναδική συγκυρία πλανητικών συναντήσεων- Συνόδων του πλανήτη της νέας εποχής Ουρανού, που δεν έχουν ερευνηθεί στην Ιστορία της Αστρολογίας, όπως η μοναδική Σύνοδος Ουρανού, Άρη και Βόρειου Δεσμού Σελήνης στην 18 και 19 μοίρα του Ταύρου. 

Μια σπάνια συνάντηση που ανοίγει το πεπρωμένο όλων μέσα από μεγάλες αλλαγές, συνειδητοποίηση της αλήθειας, άνεμο ελευθερίας και διεκδίκησης αυτού που τα ανώτερα όνειρα μας οδηγούν και θα μας επηρεάζει ως τον Νοέμβριο του 2022 αλλά θα εξαπλωθεί ως την Άνοιξη του 2026, όταν ο επαναστάτης Ουρανός  θα έχει ολοκληρώσει την αποστολή του στην ενέργεια της νέας εποχής.  Ένα δυνατό σοκ για κάποιους, αλήθεια που αποκαλύπτεται για άλλους αλλά για όλους η συνάντηση με το πιο φωτεινό πεπρωμένο…! Η 19 μοίρα της συνάντησης αυτών των δυνατών ενεργειών συμβολίζει «ένα νέο κόσμο που αναδύεται από τον Ωκεανό». 

Εξαιρετικά σημαντικές ημέρες για αυτή την συγκλονιστική αρχή στις 22 Ιουλίου όταν η Σελήνη ενεργοποιεί την σύνοδο Άρη Ουρανού και Βόρειου Δεσμού ως τις 19 Αυγούστου.

Το μήνυμα του Ιουλίου: Η ζωή αλλάζει, όταν εσύ αλλάξεις και ακολουθήσεις ελεύθερα το δικό σου ταξίδι! Τότε κανένα εμπόδιο, κανένας άνεμος ή τρικυμία δεν θα είναι ικανά να ανακόψουν την πορεία σου. Γιατί εσύ θα επιλέγεις με τη σοφία της καρδιάς και του πεπρωμένου σου.

Οι  πλανητικές αλλαγές  και τα φαινόμενα του Ιουλίου

Σε προσωπικό επίπεδο ο Άρης από τον Κριό τονίζει τον εγωισμό και τις παρορμητικές ενέργειες ως τις 4 Ιουλίου και προκαλεί εκρήξεις οργής ή μικροατυχήματα σε Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών. 

Δύο σημαντικές αλλαγές πλανητών γίνονται στις 5 Ιουλίου.

Ο Ερμής πλανήτης της επικοινωνίας αφήνει τους ανέμελους Διδύμους και επισκέπτεται το ζώδιο του Καρκίνου. Θα επηρεαστεί ο τρόπος σκέψης μας, ενώ οι συζητήσεις και τα ταξίδια γίνουν πιο παρορμητικά και συναισθηματικά.

Ενώ την ίδια μέρα ο Άρης θα αφήσει τον δυναμικό Κριό και θα επισκεφθεί τον πιο σταθερό αλλά και πεισματάρη Ταύρο και η δράση όλων θα γίνει πιο νωχελική και φυσικά ιδανική για διακοπές και το κυνήγι των απλών απολαύσεων. Θα είναι εύκολο; 

Από τις 5 Ιουλίου ως τις 19 Αυγούστου θα αρχίσουν να ανησυχούν, να ποθούν και να διεκδικούν αλλά και να επαναστατούν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου και 2ου δεκαημέρου.

Οι πιο δημιουργικές μέρες 4 και 5 Ιουλίου ανοίγει η Πύλη του φωτεινού Σείριου στις 14ο του Καρκίνου, του Αστέρα που από τους αρχαίους πολιτισμούς είχε την δύναμη ενός πνευματικού Ήλιου και συμβολίζει τιμές, δόξα αλλά κυρίως στέλνει μηνύματα σοφίας και καθοδήγησης.  

Τι ενεργοποιεί την θετική έκφραση της δυνατής ενέργειας: 

Η επαφή με την φύση, τη θάλασσα, τα συναισθήματα και την διαίσθησή μας. 

Όλα όσα προέρχονται από τη φύση, όπως οι κρύσταλλοι και οι ημιπολύτιμες πέτρες ακόμα και ένα βότσαλο από την αμμουδιά. Ιδιαίτερα τα λευκά λαμπερά βότσαλα που είναι χαλαζίες του χιονιού και φέρνουν μια όμορφη ζεστή και χαρούμενη ενέργεια.  Αν βρείτε ένα τέτοιο βότσαλο αλλά και με οποιοδήποτε κρύσταλλο,  φορτίστε το κάτω από το Φως της Σελήνης και κρατήστε το στα χέρια σας. Κάτω από τον Ήλιο του πρωινού, ευχηθείτε για το δικό σας φωτεινό όνειρο. 

Μπορείτε και να γράψετε την ευχή σας σε ένα χαρτί που θα βάλετε κάτω από το όμορφο λευκό βότσαλο ή τον κρύσταλλο που εσείς διαλέξατε! 

Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος , ακολουθείστε αυτό που νιώθετε και αυτοσχεδιάστε ελεύθερα… Είναι η καθαρότητα της καρδιάς και η δύναμη του ονείρου σας ,που ενώνεται μαζί με τον κρύσταλλο και την δύναμη της φύσης, για να σας οδηγήσει στο δικό σας μονοπάτι!

8 ως 13 Ιουλίου, όταν η Αφροδίτη είναι σε αρμονικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ήλιο και η Αφροδίτη με τον Κρόνο φέρνοντας εκπλήξεις, απρόσμενες συναντήσεις και σταθεροποίηση, εφόσον υπάρχει ειλικρίνεια σε  Διδύμους και Ζυγούς.

Μαζί και τα ζώδια της φωτιάς Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, τα ζώδια της Αφροδίτης οι Ταύροι και οι ουράνιοι Υδροχόοι κάπου θα κερδίσουν μέσα από μια αλλαγή ή απρόσμενη συνάντηση.

Με επίκεντρο στις 13 Ιουλίου η δύναμη της Πανσελήνου θα οδηγήσει στο ξεπέρασμα των πιέσεων και των ορίων μέσα από την τόλμη των αλλαγών και την αλήθεια του χρόνου.

17 Ιουλίου ο Ποσειδώνας ανάδρομος και σε αρμονικές όψεις με τον Ήλιο και τον Ερμή ανασύρει από τα βάθη της ψυχής μας τα όνειρα, την πίστη και όλα όσα χρειαζόμαστε να ακολουθήσουμε, για να ξαναβρούμε τον χαμένο παράδεισο.  Εκεί που ο Ήλιος και η θάλασσα, ο ουρανός και τα αστέρια γλυκαίνουν το χαμόγελό μας.

23 και 31 Ιουλίου ο Ερμής και ο Ήλιος στην πιο ευνοϊκή ενέργεια του πλανήτη της τύχης του Δία ενεργοποιεί τα ζώδια της φωτιάς Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του 1ου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν πλανήτες μεταξύ 6 και 10 μοίρας αυτών των ζωδίων. 

Ενώ η σύνοδος στον Ταύρο Σελήνης, Άρη, Ουρανού και Βόρειου δεσμού Σελήνης- ο δρόμος του πεπρωμένου, ενεργοποιούν όλα τα ζώδια αλλά ιδιαίτερα θετικά Παρθένους και Αιγόκερους Καρκίνους και Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου.

Οι πιο πιεστικές και εκρηκτικές μέρες 1, 2 και 3, 6 Ιουλίου ζήλεια, πάθος και εκπλήξεις!

Η Αφροδίτη σε ένταση με τον Άρη προκαλούν  παιχνίδια έρωτα, εκρήξεις ζήλειας, καβγάδες αλλά στο τέλος φέρνουν μια έκπληξη ή μια απρόσμενη απελευθέρωση και ευκαιρία. 

 Οι ρήξεις, η παράλογη βία, οι ανατροπές, τα σκάνδαλα σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και η Τέχνη, ο Πολιτισμός και οι καλλιτέχνες πλήττονται.

Από τις 24 ως τις 28 οι δύσκολες όψεις του Ερμή προκαλούν σοβαρά παγκόσμια γεγονότα. Προσοχή σε αεροπλάνα και μέσα μεταφοράς , νεαρά άτομα και δημοσιογράφους σε επικίνδυνες αποστολές. 

Κοντά στις 26 Ιουλίου η Αφροδίτη σε σύνοδο με την μαύρη Σελήνη δοκιμάζει σχέσεις και προκαλεί γεγονότα που αφορούν την φύση και τις γυναίκες.

Από τις 28 Ιουλίου η Νέα Σελήνη μαζί με δυνατές αλλαγές ως τον Αύγουστο αναζητούν και αποκαλύπτουν την ζεστασιά της αγάπης που άντεξε και που χρειάζεται την δροσιά της χαράς και της ελευθερίας, για να ανθίσει μες στο ζεστό καλοκαίρι.

Πλανητικό Υστερόγραφο παγκόσμιων και πολιτικών γεγονότων

Ο Δίας στην πρώτη φλόγα και την αρχή του ζωδιακού, τον Κριό, από τις 8 Ιουλίου και μέρες νωρίτερα ως τις 27 Οκτωβρίου, επιστρέφει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και προτρέπει να σταματήσουμε λίγο και να ξαναδούμε, να αναθεωρήσουμε τους προσωπικούς και παγκόσμιους Νόμους, τις αξίες και την ανάγκη να φτιάξουμε μια νέα αρχή!! Όλα τα κράτη και οι κυβερνήσεις και φυσικά η Μεγάλη Βρετανία που εκφράζεται από τον Κριό, θ’ αναθεωρήσουν Νόμους και θα περάσουν σε αλλαγές και διορθώσεις. Ίσως το Βrexit και ο Πρωθυπουργός χρειάζονται μια σημαντική αλλαγή ακόμα και ανατροπή που φτάνει ως τον Ιανουάριο του 2023! 

Στην Ελλάδα η Πανσέληνος με επίκεντρο τις μέρες γύρω από τις 13 Ιουλίου επηρεάζει με ισχυρά γεγονότα την Κυβέρνηση και τις τελικές αποφάσεις της για εκλογές. Ο Ιούλιος προετοιμάζει την τελική ανακοίνωση ως τον Αύγουστο του 2022 και την αρχή των εκλογών τον Σεπτέμβριο που όμως, θα φτάσει ως και τον Οκτώβριο με την Πανσέληνο στις 9 Οκτωβρίου ως κομβική Ημερομηνία για την τωρινή Κυβέρνηση και μεγάλες προκλήσεις και εντάσεις. 

Ο Άρης συνεχίζει το ταξίδι του με ορμή στον Κριό και πολεμά  ως τις 4 Ιουλίου με τον ισχυρό και σκοτεινό Πλούτωνα. Ο Άρης σε όψη παράλογης βίας με τον Πλούτωνα προκαλεί παγιωμένα συμφέροντα ή κυβερνήσεις και εξουσίες άκρατης βίας. Παγκόσμια σοβαρά γεγονότα, συγκρούσεις, βία και ατυχήματα. 

Οι ΗΠΑ σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και γεγονότα βίας ενώ ο κίνδυνος ενός μεγάλου ατυχήματος ή μιας εκρηκτικής επίθεσης παραμονεύει με επίκεντρο τις μέρες γύρω από τις 2 Ιουλίου. Η γη, οι πηγές πλούτου της γης και του περιβάλλοντος, τα γεωφυσικά φαινόμενα, η αγροτική πολιτική προκαλούν ισχυρές αναταράξεις και απρόβλεπτα φαινόμενα που οδηγούν σε επαναστάσεις και ανατροπές ως τον Νοέμβριο του 2022 και τελικά σταθεροποιούνται ως την Άνοιξη του 2026. Οι νέες τεχνολογίες και η έρευνα φέρνει μεγάλες ανακαλύψεις. Η σεισμική δραστηριότητα και τα γεωφυσικά φαινόμενα,  θα φέρει παγκόσμια σοβαρά γεγονότα. Αεροπορικά γεγονότα απασχολούν. Το γυναικείο κίνημα θα δείξει την δύναμή του ως τον Αύγουστο με γεγονότα και σημαντικές γυναίκες θα πρωταγωνιστούν. 

Σε θρησκευτικά θέματα και σε πολεμικές ενέργειες ή ατυχήματα στον θαλάσσιο χώρο αναζωπύρωση εντάσεων με επίκεντρο 18-22 Ιουλίου.

Το καρμικό ημιτετράγωνο Δία και Κρόνου από τον Ιούλιο αυτόν ως και τον Ιανουάριο του 2023 θα φέρει ισχυρά γεγονότα και ανατροπές Νόμων και Δικαστών σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι πρεσβείες γίνονται στόχος ανατρεπτικών γεγονότων.

Κριός: Τολμήστε να είστε ο αληθινός εαυτός σας!

Ένας σημαντικός μήνας ξεκινάει. Προσέξτε μόνο από τις 3- 6 Ιουλίου την έκρηξη ζήλιας και κοντά στις 26 μετακινήσεις, ταξίδια και την επικοινωνία με νεαρά άτομα και το περιβάλλον σας. Ευτυχώς  μετά τις 7 Ιουλίου και με τη νέα θέση του Άρη ηρεμείτε και εστιάζεστε στην διεκδίκηση της ασφάλειας και σταθερότητας.

Πνέει δυνατός άνεμος αλλαγών, που ακόμα κι αν σας βγάλει από την σταθερότητά σας θα σας οδηγήσει στην αναζήτηση πιο ουσιαστικών και αυθεντικών αξιών ζωής και ασφάλειας! Να είστε έτοιμοι και να ακολουθήσετε τις αλλαγές μέσα από τις εμπειρίες σας. 

Ταύρος: Σαν άλλος Οδυσσέας περνάτε μέσα από ωκεανούς για την δική σας Ιθάκη.

Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο από τις 5 Ιουλίου ξεκινάει ένα περιπετειώδες ταξίδι γεμάτο ερωτικό πάθος, διεκδίκηση και ζήλεια, ένταση εκρήξεις και τελικά μεγάλες αλλαγές που σας οδηγούν στο δικό σας προορισμό! Από 1- 6 και 14- 15 Ιουλίου φερθείτε διπλωματικά, φυλαχτείτε από το παρασκήνιο και κρατήστε μυστικά. 

Η Αφροδίτη  μετά τις 7 Ιουλίου απελευθερώνει την εύνοιά της και σας βοηθά να νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας , τις σημαντικές αξίες και τις σχέσεις σας. Κερδίζετε μέσα από την επικοινωνία και τους γύρω σας αλλά και σε οικονομικές υποθέσεις, έσοδα από συμφωνίες, εμπόριο και διαφήμιση της δουλειάς σας. 

Δίδυμοι: Ήρθε η εποχή ν’ ακολουθήσετε το ταξίδι της καρδιάς σας!

Η Αφροδίτη από τις 7 ως τις 13 Ιουλίου σας δίνει λάμψη, πειθώ και γοητεία και σας οδηγεί στην τελική επιτυχία και αρμονία. 

Οδηγός και πυξίδα σας θα είναι η διαίσθησή σας και η αλήθεια των συναισθημάτων σας. Η ψυχική σας γαλήνη εξαρτάται από το αν ακούσετε όλα όσα τόσο καιρό ποθείτε και κρύβετε. Την ελευθερία να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και την πηγή της δύναμής σας.

Να είστε πιο προσεχτικοί σε φιλικές σχέσεις και συλλογική δουλειά κοντά στις 6 Ιουλίου και σε εξαπατήσεις 14 και 15 Ιουλίου αλλά και ένταση 25 ως 28 Ιουλίου. 

Καρκίνος: Στόχοι και σημαντικά πρόσωπα οδηγούν και καθοδηγούν.

Οι επαγγελματικοί στόχοι σταδιακά θ’ αλλάξουν ή θ’ αναθεωρηθούν.  Ενώ από τις 5 Ιουλίου Ερμής και Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να πετύχετε επιθυμίες, στόχους και όνειρα μέσα από τον κύκλο των γνωριμιών,  μία παρέα με φίλους ή ακόμα και την πολιτική. Η Αφροδίτη σας χαρίζει γοητεία και αρμονία μετά τις 21 Ιουλίου που οι δύσκολες όψεις απομακρύνονται και η αγάπη ξαναγυρνά.

Μυστικά ραντεβού ή οικονομικές συμφωνίες που ακόμα δεν ανακοινώνονται, προετοιμάζουν όλα όσα θα συμβούν. Προσέξτε μόνο ένα μυστικό 3-6 Ιουλίου και αποφύγετε να πάρετε ρίσκο 13 και 18 έως 20 Ιουλίου.  

Λέων: Καλωσορίστε τον Ήλιο και το δικό σας καλοκαίρι!

Ο Ιούλιος ως τις 22  είναι μία περίοδος προετοιμασίας ισχυρών αναμνήσεων και μυστικών συναισθημάτων ευαισθησίας, αγάπης και ανασφάλειας. Όσο θα νιώθετε τις αμφιβολίες να σας κατακλύζουν και αν ακόμα κληθείτε να αντιμετωπίσετε ένα σημαντικό εμπόδιο σε θέματα υγείας ή εργασιακής καθημερινότητας θυμηθείτε να χαμογελάσετε με την καρδιά σας, όταν ο Ήλιος δικός σας κυβερνήτης, εγκαινιάζει τον μήνα των γενεθλίων σας και μία νέα αρχή από τις 23 Ιουλίου ως τις 22 Αυγούστου.

Μαζί με τον Ερμή της επικοινωνίας, των πληροφοριών και των ταξιδιών  από τις 19 στο δικό σας ζώδιο προετοιμάζει μία θεαματική Νέα Σελήνη στις 28 και ένα νέο φωτεινό ξεκίνημα γεμάτο χαρά έρωτα και δημιουργία που θα κορυφωθεί  τον Αύγουστο! 

Εσείς οι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου να είστε έτοιμοι για αλλαγές σημαντικές και μεγάλες στον τομέα της καριέρας, της  κοινωνικής σας θέσης και για κάποιους και της οικογένειας.  Κυνηγήστε τις ευκαιρίες στις τυχερές ημέρες!

Παρθένος: Ό,τι αγαπάτε σας δίνει την ενέργεια να κατακτήσετε την επιτυχία.

Ο Ερμής ο Άρης και ο Ουρανός φωτίζουν τον δρόμο για να κατακτήσετε τη ζωή που θέλετε να δημιουργήσετε και να ζήσετε! Η 5η Ιουλίου είναι μόνο η αρχή που ο Άρης πλανήτης της δράσης του ερωτισμού των κατακτήσεων και των διεκδικήσεων σας. Δίνει όλη τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις και τις αλλαγές πολλές φορές απρόβλεπτες κάποιες κεραυνοβόλες αλλά πάντα ευνοϊκές για το μέλλον σας.

Η Αφροδίτη μετά τις 7 Ιουλίου ευνοεί την επαγγελματική και κοινωνική σας αναγνώριση, τις δημόσιες σχέσεις, εκδηλώσεις και γιορτές. Οι έξοδοι σε κάθε ευκαιρία ευνοούν και το φλερτ ανανεώνει. Θυμηθείτε πως οι στόχοι σας θα είναι πιο εύκολο να πραγματοποιηθούν τις ευνοϊκές ημερομηνίες και με τη βοήθεια σημαντικών προσώπων μέσα από παρέες συλλογική δουλειά και  νέες γνωριμίες.

Ζυγός: Αναθεωρείστε τους συμμάχους σας και δράστε με μυστικότητα.

Ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας που θα συνειδητοποιήσετε ποιοι αξίζει να είναι στο πλευρό σας ως σύμμαχοι, σύντροφοι και συνεργάτες θα δείτε τα σωστά αλλά και τα λάθος σημεία μακροχρόνιες σχέσεις σας και Θ’ αλλάξετε τον τρόπο που διεκδικείται οικονομικά ερωτικά αλλά κυρίως τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Η μεγαλύτερη αλλαγή και επανάσταση Ξεκίνα από μέσα σας και θα βρείτε τη δύναμη να κυνηγήσετε και να πετύχετε τους στόχους σας. 

Η επικοινωνία, η ευγένεια και η χαρισματικότητά σας είναι το πιο σημαντικό όπλο σας. Προσέξτε όμως, την πρώτη εβδομάδα και την επιρροή 13 ως 21 Ιουλίου μην παρασυρθείτε άθελά σας σε εντάσεις που άλλοι προκαλούν. Πετυχαίνετε μία συμφωνία και σχεδιάζετε ένα μελλοντικό σχέδιο. Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής έρχεται ίσως από μακριά, κρατήστε την δυνατά.

Σκορπιός: Τολμήστε μεγάλες αλλαγές και κυνηγήστε ένα όνειρο ζωής!

Υπάρχουν δύο δρόμοι Εσείς πρέπει να επιλέξετε να αλλάξετε και να απελευθερώσετε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες κρατώντας μόνο αυτές που σας ταιριάζουν και ακολουθώντας έναν δρόμο ανανέωσης  και Ελευθερίας.  Διαφορετικά θα αντιμετωπίσετε σημαντικές εντάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξη μιας μακροχρόνιας συνεργασία ή σχέσης.  ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε και θα συζητήσετε ακόμα και ένα ταξίδι εξαρτώνται  από εσάς και την οπτική σας απέναντι στα πράγματα.  μην φοβηθείτε, τολμήστε ένα μεγάλο όνειρό σας που θα σας ανοίξει μία δεύτερη ευκαιρία ζωής επαγγελματική ή προσωπική.  Μην γραπώνεστε από το παρελθόν προχωρήστε μπροστά.

Ο ερωτισμός στο αποκορύφωμά του. Θυμηθείτε την πηγή που σας δίνει έμπνευση και χαρά! 

Τοξότης: Δώστε τη μεγαλύτερη αξία στον εαυτό σας.

 Ξεκινάει ένας μήνας που θα φέρει σκέψη και αναθεώρηση για μία ερωτική σχέση ή ένα δημιουργικό σας σχέδιο.  Από τις 5 Ιουλίου σκέφτεστε έντονα την ασφαλή οικονομική και προσωπική και την ανάγκη σας για σταθερότητα θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα και κληρονομικές υποθέσεις.  Ξανασκεφτείτε την αξία των οικογενειακών σχέσεων και τι χρειάζεται για να μιλήσετε παλιά  τραύματα.

Ο δικός σας κυβερνήτης Δίας στο τέλος Ιουλίου θα ακολουθήσει φαινομενικά αναδρομή πορεία και σε όψη σύγκρουσης με τον αυστηρό Κρόνου θα φέρει δεύτερες σκέψεις για τα αγαπημένα σας πρόσωπα τις σχέσεις σας και την επικοινωνία σας Με άτομα του περιβάλλοντος. Ένα πιο τυχερό  διάστημα με ταξίδια και μία δεύτερη σημαντική ευκαιρία ανοίγεται μπροστά σας από τις 23 Ιουλίου.  αδράξτε τις ευκαιρίες και κερδίστε όσα ονειρεύεστε.

Αιγόκερως: Μετά το σκοτάδι έρχεται μια νέα φωτεινή μέρα.

Μετά από ένα δύσκολο διάστημα υψηλών απαιτήσεων εντάσεων και πιέσεων στο οικογενειακό περιβάλλον ή στο χώρο της στέγης και της ακίνητης περιουσίας θα πάρετε βαθιά ανάσα… Μετά τις 7 Ιουλίου ο Άρης πλανήτης της δύναμης της δράσης και του ερωτισμού θα σας αφήσει να ηρεμήσετε και να ξαναβρείτε τη χαρά της ζωής μέσα από τη δημιουργία τον έρωτα και την αγάπη που μοιράζεστε.  Η Πανσέληνος τις ημέρες κοντά στις 13 Ιουλίου μαζί με κάποιες πιέσεις στις 18 και τις 20 σας θυμίζουν ότι πρέπει να υπολογίζετε την ομαδική δουλειά σημαντικά πρόσωπα και γνωριμίες και φίλους. 

Ακολουθήστε τη φωνή της διαίσθησης σας, περπατήστε και χαρείτε τη φύση και τη θάλασσα, ταξιδέψτε και σύντομα θα ξαναβρείτε τα όνειρα και την ενέργεια που αναζητάτε.

Υδροχόος: Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες τώρα που μπορείτε.

Ακόμα κι αν υπάρχουν μικρά εμπόδια εντάσεις και απογοητεύσεις κάποιες δύσκολες μέρες θυμηθείτε πως ως τις 17 Ιουλίου η Αφροδίτη πλανήτης της αρμονίας των σχέσεων της διασκέδασης και των οικονομικών θεμάτων Είναι ακόμα στο πλευρό σας και προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες για να ομορφύνει τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας θυμίσει τη δημιουργικότητα και τα ταλέντα σας αλλά και τις απολαύσεις της ζωής. 

Μετά τις 22 Ιουλίου ο Άρης δυναμώνει την ένταση στο χώρο του σπιτιού της επαγγελματικής στέγης της ακίνητης περιουσίας και πυροδοτεί εκρήξεις στις οικογενειακές σχέσεις.  οι αλλαγές είναι αναγκαίες και αν τις ακολουθήσετε θα οδηγηθείτε σε μία νέα πραγματικότητα.

Ιχθύες: Αλλάζοντας τον τρόπο που σκέφτεστε συναντάτε ευκαιρίες!

Η επικοινωνία ο τρόπος που συζητάτε με τους άλλους οι σκέψεις σας είναι σε μία διαδικασία αλλαγής αλλά και έντασης.  χρειάζεται να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας για να συνδυάσετε και να εναρμονιστεί είτε με τις ανάγκες των γύρω σας.  Μέσα από την αλλαγή έρχεται μία σημαντική ευκαιρία ένα όμορφο ταξίδι μία απρόβλεπτη συνάντηση που σας δίνει νέες προοπτικές.  θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε λάθη του παρελθόντος που ξεκινούν από σας και να βρείτε που μπορείτε να στηριχθείτε για να προχωρήσετε. 

Προσέξτε μόνο κοντά στις 3 ως 6 Ιουλίου μήπως εσείς οι ίδιοι πληγώσετε τους άλλους ή ακόμα και να προκληθεί μια ένταση.  θέματα στο σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας μπορούν να βρουν δημιουργική διέξοδο. Η ανανέωση του σπιτιού σας θα σας βοηθήσει σε ένα όμορφο κλίμα. Το Σαββατοκύριακο στις 16 και 17 Ιουλίου σας δίνει έμπνευση και όμορφες στιγμές γεμάτες έρωτα, αγάπη και δημιουργία.

Από τη Μάρι Γιόβα (@mari_yiova) και το mariyiova.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ