Η πρώτη νέα Σελήνη του φθινοπώρου από τις 6 Οκτωβρίου θα φέρει αλλαγές και στα 12 ζώδια. Ωστόσο υπάρχουν κάποια που θα επηρεαστούν λιγότερο. Το νέο αστρολογικό φαινόμενο θα τα ενθαρρύνει να στρέψουν την προσοχή τους σε θετικά πράγματα. Τα παρακάτω τέσσερα ζώδια, σύμφωνα με το σύμφωνα με το Elite Daily, δεν θα νιώσουν τόσο έντονα την επιροή της νέας Σελήνης.

Ταύρος

Μπορεί το ένστικτό σας να σας οδηγήσει να τακτοποιήσετε το σπίτι σας. Θα σας εμπνεύσει να το καθαρίσετε, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να επικεντρωθείτε στο να είστε περισσότερο παραγωγικοί και να διατηρήσετε τη ρουτίνα της γυμναστικής σας. Επίσης, αυτή η νέα Σελήνη θα σας κάνει να στραφείτε σε όσα θέλει το σώμα σας. Αν είχατε βαλτώσει, ίσως είναι η ώρα να ενεργοποιηθείτε. Αν είχατε εξαντληθεί, τότε ίσως είναι η ώρα να βάλετε προτεραιότητα την σωστή ξεκούραση.

Λέων

Η νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να δυναμώσετε τη φωνή σας. Αν, για κάποιο λόγο, νιώθατε φοβισμένοι να πείτε τη γνώμη σας, θα σας ενθαρρύνει να να ξεπεράσετε τον φόβο . Ωστόσο, η επικοινωνία δεν έχει να κάνει μόνο με το να λέτε τη γνώμη σας αλλά με το να μάθετε και να παραμένετε σιωπηλοί ώστε να ακούτε. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για την όμορφη διαδικασία της επικοινωνίας που έχει να κάνει με το να δίνεις αλλά και να λαμβάνεις.

Σκορπιός

Το υποσυνειδητό σας θα ακούσετε σε αυτή τη νέα Σελήνη. Υπάρχει ένα επίπεδο της ψυχοσύνθεσής σας που μπορεί να μη γνωρίζατε. Θα σας οδηγήσει όμως αυτό το αστρολογικό φαινόμενο σε πιο ζωηρά όνειρα καθώς και σε απίστευτες αποκαλύψεις για το πώς στα αλήθεια νιώθετε. Αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι βαθιά θεραπευτική αν δώσετε στον εαυτό σας μια στιγμή να «αγκαλιάσει» όλα τα συναισθήματά και τις εσωτερικές αλήθειες.

Υδροχόος

Ίσως νιώθετε κουρασμένοι από τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Σε αυτή τη νέα Σελήνη, μπορει να νιώσετε την άγρια και ακούραστη επιθυμία να εξερευνήσετε τον κόσμο και να κερδίσετε νέες εμπειρίες. Γιατί να αντισταθείτε; Αφήστε τη σκέψη ότι κάθε μέρα μπορεί να είναι η τελευταία να είναι ο οδηγός σας για να προχωρήσετε μπροστά. Υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε, να μάθετε, να νιώσετε, οπότε γιατί να μην ξεκινήσετε την περιπέτεια;

Διαβάστε επίσης: Ποια ζώδια αλλάζουν τη ζωή τους με την δύναμη του σεληνιακού κύκλου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ