Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν το TikTok προσπαθούν να διασταυρώσουν τη θεωρία που αναφέρει ότι οι ασκήσεις για τους κοιλιακούς μπορούν να τις φέρουν σε οργασμό. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτή η θεωρία έχει επιστημονική βάση.

Όλα ξεκίνησαν από την χρήστη με το όνομα @annieknight38 από την Αυστραλία που ασχολείται με το fitness και μοιράζεται με τους περισσότερους από 18.000 followers που έχει τις προπονήσεις αλλά και τις σκέψεις της. Στις 17 Σεπτεμβρίου μοιράστηκε ένα βίντεο που εισέπραξε περισσότερα από 1,4 εκατομμύρια views.

«Θα πρέπει να συζητήσουμε το γεγονός ότι οι γυναίκες μπορούν να έχουν οργασμούς κάνοντας ασκήσεις κοιλιακών» ανέφερε στο TikTok της. «Αυτό ήταν εντελώς νέο για μένα. Δεν το ήξερα μέχρι που είδα ένα TikTok και το συζήτησα με δύο φίλες μου και είπα… δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Ποιος μπορεί να έχει οργασμό κάνοντας ασκήσεις κοιλιακών; Και έμειναν και οι δύο σιωπηλές».

Η Άνι Νάιτ εξήγησε ότι είχε συμβεί και στις δύο φίλες της και μάλιστα αποφεύγουν να κάνουν συγκεκριμένες ασκήσεις στο γυμναστήριο υπό τον φόβο ότι θα έρθουν σε οργασμό σε δημόσια θέα. «Μπορείτε να φανταστείτε ότι έκτοτε κάνω ασκήσεις για κοιλιακούς», ανέφερε.

Το βίντεο της Νάιτ μοιράστηκαν αρκετές γυναίκες στο TikTok μαζί με την προσπάθειά τους να επιβεβαιώσουν τη θεωρία αυτή. Τουλάχιστον 18 σχετικά βίντεο ανέβηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, σύμφωνα με το Insider, με γυναίκες που δοκιμάζουν διάφορες ασκήσεις στο σπίτι ή το γυμναστήριο.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και της γυμνάστριας Τζέσικα Ντέιβιντσον στο οποίο φαίνεται να κάνει ασκήσεις για τα πόδια. «Ναι, φαίνεται πως συμβαίνει. Μη με ρωτήσετε γιατί και πώς» σημείωσε.

Μιλώντας στο Insider η Δρ Ντέμπι Χέρμπενικ, που έχει γράψει το βιβλίο The Coregasm Workout και δημοσιεύει δύο εργασίες πάνω στο θέμα, επιβεβαιώνει ότι είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι μέσω της γυμναστικής μπορεί να συμβεί να φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό.

Αυτό είναι κάτι γνωστό για τους ειδικούς από τα τέλη της δεκαετίας του 50. Από δική της έρευνα που έγινε το τρέχον έτους ανάμεσα σε 2000 ανθρώπους σε ηλικία πάνω από 14 ετών βρήκε το συμπέρασμα ότι το 9% είχαν οργασμό και για τις γυναίκες το ποσοστό άγγιξε το 10% για τις γυναίκες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ