Αν το όνειρό σας είναι να αποκτήσετε μια ευτυχισμένη οικογένεια τότε θα πρέπει να κάνετε σχέση με ανθρώπους που ανήκουν σε συγκεκριμένα ζώδια. δεν έχουν όλοι οι άνθρωπο όνειρο να κάνουν παιδιά και να ζήσουν μια οικογενειακή ζωή.

Ποια είναι τα ζώδια που χαίρονται τις στιγμές με την οικογένεια και ποια είναι τα πιο αντιδραστικά που απορρίπτουν την ιδέα και μιλάνε για κατεστημένο;

Κριός

Ο Κριός είναι συνδεδεμένος με την οικογένεια του με πιο ελεύθερο τρόπο και φυσικά δεν θα θέλει να δίνει λογαριασμό που πάει και τι κάνει. Είναι αρκετά ανεξάρτητος. Όταν δημιουργήσει δική του οικογένεια, θέλει να ηγείται τα πάντα, να είναι ο αρχηγός.  

Ταύρος

Ο Ταύρος αν και φανερά προσκολλημένος στην οικογένεια του , θα συνεχίσει να κάνει του κεφαλιού του και είναι και αρκετά αντιδραστικός και απότομος. Όμως αγαπά τις παραδόσεις και θέλει πολύ να κάνει και την δική του οικογένεια. Αν δεν θιχτεί το συμφέρον του, παραμένει πιστός στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι δεν έχουν το στυλ του οικογενειάρχη και από μικροί μπορεί να φύγουν από το σπίτι τους και να ζουν πιο ανεξάρτητα και χωρίς προσκολλήσεις. Όμως θέλουν πάντα να είναι σε επαφή με την οικογένεια τους και να μαθαίνουν τα πάντα… Είναι θετικοί στο να κάνουν την δική τους οικογένεια.

Καρκίνος

 Ο Καρκίνος είναι πάρα πολύ προσκολλημένος στην οικογένεια του και δεν σκέφτεται να κάνει βήμα χωρίς αυτήν. Από μικρός ονειρεύεται να κάνει την δική του οικογένεια και βέβαια πάρα πολλά παιδιά. Συχνά μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα, γιατί είναι υπερπροστατευτικός και καταπιεστικός.

Λέων

Ο Λέοντας είναι ο βασιλιάς της οικογένειας του και βέβαια θέλει να ξέρει τα πάντα και τα κανονίζει όλα για τους αγαπημένους του. Το μόνο που ζητάει είναι να έχει την πρώτη θέση στην καρδιά τους και φυσικά δεν κάνει εύκολα συμβιβασμούς. Αναζητά να κάνει οικογένεια μόλις τερματίσει με την ..άσωτη ζωή του.

Παρθένος

Οι Παρθένοι αποδέχονται τον σημαντικό ρόλο της οικογένειας και ακολουθούν τους εκάστοτε κανόνες. Είναι αρκετά επιφυλακτικοί όταν είναι να κάνουν την δική τους οικογένεια, ωστόσο γρήγορα θα τους δεις να παντρεύονται.  

Ζυγός

Ο Ζυγός επιθυμεί να ζει μέσα σε ένα ζεστό, όμορφο, οικογενειακό κλίμα και αποφεύγει τις κρίσεις γιατί δεν μπορεί να τις διαχειριστεί. Όταν κάνει την δική του οικογένεια, προχωράει σε πολλούς συμβιβασμούς, αλλά στο τέλος χωρίζει. Αντιμετωπίζει αρκετές κρίσεις.  

Σκορπιός

Ο Σκορπιός αγαπάει με πάθος την οικογένεια του και νιώθει ένα μεγάλο ψυχικό δέσιμο. Όταν κάνει την δική του οικογένεια επεμβαίνει σε όλα και συμπεριφέρεται με εμμονή. Θα έρθει σε ρήξη μόνο εάν καταλάβει ότι δεν τον αγαπούν ή τον έχουν προδώσει.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ελεύθερος από την φύση του και δεν τα πάει καλά με το κατεστημένο και το θέμα οικογένεια. Από μικρός αναζητά να είναι μόνος και συχνά αποφεύγει τα οικογενειακά μαζώματα. Κάνει οικογένεια, αλλά ασχολείται περισσότερο με τα ενδιαφέροντα του και την δουλειά του.  

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως αρκετά λάτρης των οικογενειακών θεσμών, βλέπει την οικογένεια σαν το καταφύγιο του και δεν παρεκκλίνει από τους κανόνες της. Δημιουργεί την δική του  οικογένεια μόνο όταν νιώσει ασφαλής οικονομικά.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος και κυνηγάει τα οράματα του παρά το story της προσωπικής του κατάστασης. Έτσι αντιμετωπίζει πολλές φορές την οικογένεια του ψυχρά και χωρίς καμία συναισθηματική ταύτιση. Δεν κάνει εύκολα δική του οικογένεια.

Ιχθείς

Οι  Ιχθείς μπορεί να θυσιαστούν για την οικογένεια τους και βάζουν συχνά τον εαυτό τους σε δεύτερη μοίρα. Βέβαια είναι και κυκλοθυμικοί, υπάρχει δηλαδή και η κατηγορία που απεχθάνεται την έννοια της οικογένειας και δημιουργεί ρήξεις από μικρή ηλικία.  

Από την Χριστίνα Τρανταλίδου. Διαβάστε περισσότερα χαρακτηριστικά στο oroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ