Αν νιώθετε συνεχώς την ανάγκη να τσιμπήσετε κάτι και δεν ξέρετε που να το αποδώσετε, σας έχουμε την απάντηση. Πιθανότατα ανήκετε στα ζώδια που θέλουν συνέχεια να τρώνε. Αυτό αποδίδεται στο γεγονός ότι τα συγκεκριμένα ζώδια έχουν μια δυσκολία στο να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και έτσι, σύμφωνα με το Bustle, το ρίχνουν στο φαγητό. Η έλλειψη του πολλές φορές μπορεί να φέρει νεύρα!

Τα ζώδια που θέλουν συνέχεια να τρώνε

Κριός

Την επόμενη φορά που θα καλέσετε έναν Κριό στο σπίτι, σιγουρευτείτε ότι υπάρχει κάτι για φαγητό. Ανήκει στα ζώδια που θέλουν να τρώνε πέρα από το ότι είναι γνωστοί για την ισχυρή θέληση και την εγρήγορσή τους.

Παραμένουν ενεργοί και απασχολημένοι στην καθημερινότητά τους που τους κάνει συχνά ανυπόμονους. Προσθέτοντας σε αυτό και μία πεινασμένη κοιλιά, μπορεί γρήγορα αυτό να εξελιχθεί σε θυμό αν δεν πάρουν αυτό που θέλουν. Συμπεριλαμβανομένου και του φαγητού.

Ταύρος

Αν ένας Ταύρος διατηρεί τη ρουτίνα των γευμάτων του, δεν έχετε για τίποτα να ανησυχείτε. Μόλις όμως προκύψει ανατροπή, θα δείτε μια άλλη προσωπικότητα. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου έχουν τη συνήθεια να πηγαίνουν στα αγαπημένα τους εστιατόρια με συχνότητα ή συγκεκριμένη μέρα της εβδομάδας. Βρίσκουν αυτή την επανάληψη ανακουφιστική. Αν τους δείτε να κοιτούν επίμονα το ρολόι τους και να χτυπούν ανυπόμονα το πόδι της τους, ξέρετε τι συμβαίνει: είναι ώρα να τσιμπήσουν κάτι!

Καρκίνος

Επειδή η γλυκιά διατροφική επανάληψη των Καρκίνων αποδίδει, αποτελεί έκπληξη να βρίσκονται στη λίστα. Είναι ένα ζώδιο που λειτουργεί με το ένστικτο και είναι βαθιά συνδεδεμένο με τα συναισθήματά του. Σε αυτά προσθέτουμε και το αίσθημα της λιγούρας.

Γίνονται δύσκολοι και ακόμα και ανασφαλείς αν η πείνα τους έχει διάρκεια ή αν δεν τους αρέσει το διαθέσιμο φαγητό. Αν δεν έχουν το φαγητό που ψάχνουν για να νιώσουν καλά ή αν δεν νιώθουν ότι οι συναισθηματικές ανάγκες καλύπτονται τότε από πεινασμένοι καταλήγουν θυμωμένοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ