Οι αρχές του καλοκαιριού παρουσιάζουν μία μείξη εντάσεων κι ευκαιριών. Καλό θα είναι, όμως από κάποια ζώδια να κρατήσουμε αποστάσεις, αν θέλουμε να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας, χωρίς εντάσεις και επεισόδια!

Τα ζώδια που πρέπει να αποφύγετε τον Ιούνιο

Κριός

Οι Κριοί θα πρέπει να διατηρήσετε αποστάσεις από τους Δίδυμους και τους Παρθένους, καθώς οι δύσκολες όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να φέρουν συγκρούσεις και εντάσεις που θα σας μειώσουν την αυτοεκτίμηση. Οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι μπορεί να είναι περισσότερο ευερέθιστοι και να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις.

Ταύρος

Ο Ιούνιος φέρνει προκλήσεις για τους Ταύρους με τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους. Οι δύσκολες όψεις του Άρη και του Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσουν έντονες συναισθηματικές αναταραχές και συγκρούσεις. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι θα πρέπει να παραμείνετε προσεκτικοί με τους Τοξότες, τους Παρθένους και τους Ιχθείς. Οι όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να φέρουν απογοητεύσεις και δυσκολίες στην επικοινωνία. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις έντονες συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι καλό είναι να μείνετε μακριά από τους Κριούς, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους, αφού οι σκληρές όψεις του Χείρωνα φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που θα λύσετε πλέον με τον δύσκολο τρόπο. Πιθανότατα θα ανταλλάξετε σκληρές κουβέντες. Δείξτε υπομονή και αποφύγετε τις έντονες συζητήσεις.

Λέων

Ο Ιούνιος φέρνει προκλήσεις για τους Λέοντες που πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις από τους Ταύρους, τους Υδροχόους και τους Σκορπιούς. Οι όψεις του Άρη και του Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσουν έντονες συγκρούσεις, παιχνίδια ελέγχου και αναταραχές. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

Παρθένος

Οι Παρθένοι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους Δίδυμους στη δουλειά και τους Ιχθείς στα προσωπικά τους. Οι δύσκολες όψεις πολλών πλανητών με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρουν συναισθηματικές απογοητεύσεις και συγκρούσεις. Προσέξτε τις υποσχέσεις που σας δίνουν και καλό είναι να μην τις πάρετε στα σοβαρά.

Ζυγός

Οι Ζυγοί καλό είναι να κρατήσετε αποστάσεις από τους Καρκίνους στη δουλειά και τους Κριούς γενικότερα αυτόν τον μήνα. Οι δύσκολες όψεις με την συμμετοχή του Χείρωνα και των Σεληνιακών Δεσμών μπορεί να φέρουν πιέσεις και απογοητεύσεις. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις έντονες συζητήσεις και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί θα πρέπει να μείνετε προσεκτικοί με τους Λέοντες στην καριέρα, τους Υδροχόους και τους Ιχθείς στα προσωπικά. Οι όψεις του Άρη και του Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσουν έντονες συναισθηματικές αναταραχές και συγκρούσεις. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας κάνει θολό το τοπίο στα προσωπικά και χρειάζεται προσοχή.

Τοξότης

Οι Τοξότες θα πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις από τους Δίδυμους στα προσωπικά και τα επαγγελματικά και τους Παρθένους στη δουλειά αυτόν τον μήνα. Υπάρχουν δύσκολες όψεις που φέρουν τον κίνδυνο παρεξηγήσεων και πόλωσης. Παράλληλα, πρέπει να ρίξετε και οι ίδιοι νερό στο κρασί σας, αφού χαρακτηρίζεστε από μία ειρωνική κι επικριτική συμπεριφορά.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι καλό είναι να κρατήσετε αποστάσεις από τους Καρκίνους και τους Ζυγούς. Οι δύσκολες όψεις πολλών πλανητών με τον Κρόνο και το Χείρωνα μπορεί να φέρουν συναισθηματικές απογοητεύσεις και ανασφάλειες. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι παίζετε παιχνίδια εξουσίας με τους Ταύρους, τους Λέοντες και τους Σκορπιούς. Οι όψεις του Άρη και του Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσουν έντονες συγκρούσεις και αναταραχές. Καλό θα είναι να επικοινωνείτε πιο ανοικτά, αφήνοντας στην άκρη τυχόν παθητικο-επιθετικές συμπεριφορές.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες καλό είναι να παραμείνετε μακριά από τους Δίδυμους και τους Παρθένους αυτόν τον μήνα. Οι δύσκολες όψεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρουν συναισθηματικές απογοητεύσεις και συγκρούσεις. Δείξτε κατανόηση και αποφύγετε τις έντονες συζητήσεις.

Περισσότερες προβλέψεις στο oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης: Ζώδια: Οι δύσκολες ημερομηνίες του Ιουνίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ