«Σε αυτή την Πανσέληνο φωτίζονται τα αρχέτυπα του Κριού και του Ζυγού» γράφει στο The Cosmic Telegram ο αστρολόγος Γιώργος Πανόπουλος.

«Το θέμα των σχέσεων είναι κυρίαρχο σε αυτή την Πανσέληνο με τον Κριό του Εγώ να αντιτίθεται στο Εμείς του Ζυγού. Η πρόκληση έγκειται στο πώς να διατηρήσεις την αυτονομία και την ταυτότητά σου- σε επαγγελματικό/προσωπικό/ συντροφικό/οικογενειακό επίπεδο λαμβάνοντας υπόψη σου τις επιθυμίες, τα θέλω, τις απόψεις, την οπτική και τον τρόπο ζωής των άλλων» συνεχίζει ο γνωστός αστρολόγος.

«Οι στενές σχέσεις είναι δύσκολες στη διαπραγμάτευση τους. Η σχέση με κάποιον/α που αγαπάς χρειάζεται τόλμη, ευγένεια, σεβασμό, εκτίμηση και εξαντλητικές συζητήσεις για να προχωρήσει χωρίς να δημιουργηθούν ανεπούλωτες πληγές και χωρίς φυσικά να αισθανθούν μειωμένοι οι δύο που δεν θέλουν οι χαραμάδες να γίνουν ρήγματα» σημειώνει ο Γιώργος Πανόπουλος και στη συνέχεια παραθέτει τα δύο πράγματα που πρέπει να προσέξουμε.

Δύο πράγματα που χρειάζεται να προσέξουμε σε αυτή την Πανσέληνο

«Η αντίθεση της Σελήνης με τον Χείρωνα στον Κριό. Ο Χείρωνας δείχνει τα βαθύτερά τραύματα μας. Καθρεφτίζει αυτό που μας λείπει περισσότερο. Εκεί που αισθανόμαστε ότι η ζωή μάς έχει φερθεί άδικα, εκεί που χρειαζόμαστε επειγόντως αλλαγή για να ξεφορτωθούμε το βαρύ φορτίο. Δείχνει τις περιοχές της συνείδησής μας που αισθανόμαστε διασκορπισμένοι, ασύνδετοι, απομονωμένοι, μόνοι και βαθιά πληγωμένοι. Μια ερωτική σχέση, η σχέση με ένα γονέα, ένα ατύχημα, κάτι που δεν μας αρέσει στο σώμα μας, η αίσθηση ότι έχουμε πέσει θύμα, ή η κακοποίηση, η απόρριψη, η εγκατάλειψη, η παρανόηση, οι παρεξηγήσεις έρχονται στην επιφάνεια με διάφορες αιτίες, ή γίνονται η αφορμή για να ξεκινήσει η ίαση».

«Το κουνικούξ της πανσελήνου με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί ένταση, αστάθεια, ρευστότητα. Θέλουμε να σπάσουμε τα πρέπει και να ελευθερωθούμε από τα στοπ που με διάφορους τρόπους μας καταπιέζουν, μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε, μας κρατάνε πίσω. Κάποιοι από εμάς θα βρεθούν αντιμέτωποι με αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές, θα νιώσουν ανασφάλεια σε μια σχέση, ή θα ξεσπάσουν ανεξέλεγκτα επειδή για πολύ καιρό υπέμεναν και υποχωρούσαν. Οι ξαφνικοί έρωτες, ο κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανότητα που όμως δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις διαταράσσοντας υπάρχουσες σχέσεις ή προκαλώντας αναστάτωση. Υπάρχει έντονη ανάγκη για ενθουσιασμό και ριζικές αλλαγές που ωστόσο χρειάζονται προσοχή και σκέψη».

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ στις 16ο07´ του ΖΥΓΟΥ(Πέμπτη 6 Μαρτίου 2022, στις 07:36´)*Eπηρεάζει τα παρορμητικά ζώδια…

Posted by The Cosmic Telegram on Wednesday, April 5, 2023

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ