Είναι η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και παρόλο που ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά, υπάρχουν ζώδια που διανύουν τις καλύτερες μέρες τους. Αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, σύμφωνα με το Elte Daily, αυτή η νέα εβδομάδα είναι για εσάς η καλύτερη. Σίγουρα το έχετε ήδη διαπιστώσει.

Δίδυμος

Αυτή την εβδομάδα νιώθετε την έμπνευση να αποδεχτείτε την ανάγκη σας για περιπέτεια και να βγάλετε από μέσα σας τον Πίτερ Παν. Εκεί έξω υπάρχει η δική σας «χώρα του Ποτέ», αρκεί να είστε διατεθειμένο να το πιστέψετε. Αφήστε πίσω σας τις αμφιβολίες, τους περιορισμούς και την ανάγκη σας για ορθολογισμό διότι η ομορφιά δεν έχει κανόνες.

Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής δεν χαλάει αυτή την περίοδο για εσάς -αν δεν του το επιτρέψετε. Μπορεί να νιώσετε λίγο περισσότερο ξεμυαλισμένοι απ’ ότι συνήθως αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία μπορείτε να ανυπομονείτε. Νέες ευκαιρίες για να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας και να επανασυνδεθείτε με το παιδί που κρύβεται μέσα σας.

Υδροχόος

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα αποδέχεστε τη διαδικασία της ωρίμανσης. Αυτό δεν είναι όσο κακό μπορεί να ακούγεται. Κάνοντας βήματα για να εξελίξετε τον εαυτό σας και να ανοίξετε το μυαλό σας σε όλες τις πιθανότητες για το μέλλον, θα σας οδηγήσει να νιώθετε μεγαλύτερη ελπίδα για αυτά που έρχονται. Εμπιστευτείτε την ικανότητά σας να παραμένετε δυνατοί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ