Όσο και να πιεζόμαστε για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων αλλά και για να ξεπεράσουμε τις συμπληγάδες της ζωής, ο έρωτας είναι πάντα το καλύτερο γιατρικό, που μας βοηθά να είμαστε δυνατοί, αισιόδοξοι, ζωντανοί και μας δίνει αυτό τον σπινθήρα του ενθουσιασμού αλλά και της δημιουργίας. Το 2022 θα είναι μία φλογερή, δυναμική χρονιά για τον έρωτα! Κάποια βέβαια τυχερά ζώδια θα ζήσουν περισσότερο τη χαρά του έρωτα. Ίσως να το έχετε ήδη διαπιστώσει αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω.

Μέσα σε αυτή τη χρονιά θα κριθούν πολλά, για το ποιες σχέσεις θα έχουν κοινή πορεία και κοινό μέλλον, ενώ δεν θα λείψουν και οι αιφνίδιοι έρωτες που θα ανατρέψουν τα δεδομένα!  

Ποια είναι όμως τα τυχερά ζώδια στον έρωτα για το 2022:

Παρθένοι

Είστε οι πρώτοι στην λίστα του έρωτα για το 2022 αγαπητοί μου Παρθένοι, αφού από το ξεκίνημά της η νέα χρονιά, σας χαρίζει τις ευεργεσίες του Δία, που σας βοηθά να αναπτύξετε νέες σχέσεις, να κάνετε το βήμα για ένα γάμο ή γενικότερα να απολαύσετε την ζεστασιά την τρυφερότητας, του ρομαντισμού και της συντροφικότητας.  Την βαθιά , ειλικρινή και ανιδιοτελή αγάπη θα ζήσετε αρκετοί από εσάς τους Παρθένους (πολύ περισσότερο του 3ου δεκαημέρου) ιδιαίτερα κοντά στον  Απρίλιο! Μοιραίες συναντήσεις αλλά και μοιραίες αποφάσεις θα επηρεάσουν με τρόπο θετικό την πορεία και έκβαση της αισθηματικής σας ζωής !

Ιχθύες

Η τύχη είναι με το μέρος σας και ο Δίας από το ζώδιο σας δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους ούτε στα ερωτικά σας αυτή την χρονιά, αφού εντελώς τυχαία και συμπτωματικά, τα γεγονότα που θα έρθουν έτσι, που θα νιώσετε στο 100% καλυμμένοι και ευνοημένοι από τις ευεργεσίες που θα δεχθείτε. Ένας νέος έρωτας θα σας κάνει να πιστέψετε και πάλι στην δύναμη των συναισθημάτων και θα ξυπνήσει μέσα σας συναισθήματα τα οποία είχατε εδώ και καιρό να βιώσετε.  Ένας παραμυθένιος έρωτας σαν αυτόν που βλέπεις στις ταινίες, είναι μέσα στα σχέδια της χρονιάς!

Καρκίνοι

Πάθος, ερωτισμός, επανασυνδέσεις αλλά και νέες προοπτικές, από όλα αυτά έχει ο μπαξές για εσάς το 2022 αγαπητοί μου Καρκίνοι! Ο έρωτας δυναμιτίζει τις πιο μοιραίες συναντήσεις ζωής, με τον έρωτα που είναι γραφτό για εσάς να συναντηθείτε, να σμίξετε να περάσετε μαζί τις πιο δυνατές στιγμές … Μετά από χρόνια απογοήτευσης, πόνου και δοκιμασίας έχει έρθει η ώρα να απολαύσετε στιγμές, να αναγεννηθείτε στα αισθηματικά αλλά και να δείτε νέες προοπτικές να ανοίγονται τώρα που έχουν κάτι σημαντικό να σας προσφέρουν!

Κριοί

Η χρονιά ξεκινά βαρετά για τα αισθηματικά σας  τόσο που θα λέτε : που είναι ο έρωτας που μου τάζανε! Θετικές θα είναι οι μέρες σας από το Μάιο και έπειτα, όπου ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο σας και εκεί θα φέρει και πάλι τον ενθουσιασμό, την χαρά και την σπιτάδα στην αισθηματική σας ζωή! Ιδιαίτερα το καλοκαίρι θα είναι μαγευτικό για να νιώσετε και πάλι την καρδιά σας να χτυπά στους δυνατούς ρυθμούς του έρωτα.

Τοξότες

Στο ξεκίνημα της χρονιάς ωριμάζουν τα θέλω σας και επανεκτιμάτε το τι είναι σημαντικό για εσάς και τι όχι! Ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας γεγονός που θα σας βοηθήσει να έλξετε κοντά σας ότι αληθινό και ουσιαστικό! Από τον Μάιο που θα περάσει ο Δίας στο ζώδιο του Κριού, ξεκινά και η δική σας ερωτική εύνοια, όπου θα φέρει στην αγκαλιά σας ένα νέο συναρπαστικό έρωτα που θα σας θυμίσει πώς είναι να γυρνάς σελίδα και να κάνεις μία νέα αρχή!

Ζυγοί

Ώρα για δέσμευση και ουσιαστικές σχέσεις… Αυτό ακριβώς θα πεις το 2022 ιδιαίτερα από το Μάιο και έπειτα που θα περάσει ο Δίας στο ζώδιο του Κριού! Αποφορτίζεσαι στην αρχή της χρονιάς από τα πάθη, λάθη, τα αδιέξοδα και τις τοξικές σχέσεις που σε έκαναν να χάσεις στο παρελθόν τον εαυτό σας και αφήνεις χώρο για μία νέα πορεία! Η δέσμευση είναι γεγονός και θα σε καλύπτει στο 100% ετοιμάσου για το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σου!

Από την Αθηνά Βαγενά. Διαβάστε περισσότερα στο oroskopos.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ