Η πρώτη Πανσέληνος του 2022 θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία και τη συγκέντρωση. Υπάρχουν όμως και οι τυχεροί του ζωδιακού.

Κριός

Αυτή η πρώτη Πανσέληνος της νέας χρονιάς ενισχύει τον 4ο οίκο σας που έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια και αγγίζει κάοια βαθιάς ευαισθησίας θέματα. Το ολόγιομο φεγγάρι αποκαλύπτει το επίπεδο της άνεσης που νιώθετε στον προσωπικό σα χώρο και φέρνει επίγνωση της δυναμικής της οικογένειας. Αξίζετε να νιώσετε ότι ανήκετε κάπου οπότε αυτή τη Πανσέληνος σας στρέφει στην καρδιά σας και σας θυμίζει όλα όσα έχουν πραγματικά αξία.

Καρκίνος

Οι σχέσεις σας έχουν περάσει τα πάνω και τα κάτω τους τελευταία και σας έχουν κάνει να στρέψετε την προσοχή σας στον τρόπο που μπορούν να είναι λειτουργικές. Ωστόσο, η Πανσέληνος θέλει να σας θυμίσει την πιο σημαντική σχέση από όλες: αυτή που έχετε με τον εαυτό σας. Το να αγαπάτε κάποιον και να δουλεύετε για αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμελείτε τον εαυτό σας. Αυτή Πανσέληνος είναι η υπενθύμιση όλων όσων μετράνε.

Ζυγός

Τελευταία, είστε στη διαδικασία αποσυμπίεσης από απαιτητικές καταστάσεις και δίνετε στον εαυτό σας στοργή και φροντίδα. Ωστόσο, μπορεί να αφεθείτε να νιώσετε υπερβολικά χαλαροί. Αυτή η Πανσέληνος φωτίζει τον τομέα της καριέρας σας, σας κάνει να συγκεντρωθείτε στους στόχους που έχετε θέσει και στις φιλοδοξίες που αμφισβητείτε. Αν ηπροσωπική σας ζωή δεν υποστηρίζει τα σχέδιά σας για επιτυχία, μπορει να είναι ώρα να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας.

Αιγόκερως

Οι άνθρωποι μπορεί να είναι αναξιόπιστοί για αυτό έχετε μάθει να στηρίζεστε κυρίως στον εαυτό σας. Η ανεξαρτησία είναι ενδυνάμωση αλλά αν είναι σε μεγάλη ποσότητα μπορεί να είναι το αντίθετο από ωφέλιμη. Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου μπορεί να αποκαλύψει ποιες σχέσεις μετρούν περισσότερο, να εστιάσει στην επιθυμία σας να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στις συμπράξεις που εναρμονίζονται με τη ζωή σας. Μπορεί να είναι η στιγμή να απλώσετε ένα κλαδί ή μια χείρα βοηθείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ