Για κάποια ζώδια ο Οκτώβριος θα είναι ζόρικoς όσον αφορά τα οικονομικά τους αφού το καλωσόρισμα του μήνα γίνεται εφόσον έχει κορυφωθεί για μία ακόμα φορά το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό.

Επιπλέον, οι δύο σημαντικές Εκλείψεις του Οκτωβρίου, οι τελευταίες του 2023 σχηματίζονται σε ζώδια που κυβερνήτης είναι η Αφροδίτη, φέρνοντας πιέσεις, περιορισμούς αλλά και κάποιες απώλειες στα οικονομικά! Τα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα, αναμένεται να επηρεάσουν άμεσα τα οικονομικά όλων, δεν παύει όμως κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού, να είναι πιο ζορισμένοι στα οικονομικά τους αυτό το μήνα.

Ποια ζώδια αναμένεται να έχουν οικονομικά ζόρια τον Οκτώβριο;

Παρθένος

Ο Οκτώβριος ξεκινά με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού και τα έξοδα τρέχουν με ταχύτητα φωτός, αλλά και την ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι για την πορεία να είναι αρκετά έντονη.  Καβγάδες για χρήματα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, ιδιαίτερα κοντά στις 12/10 όπου κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα.  Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε θυμωμένος, ριγμένος ή και να έρθετε σε αντιδικία για χρήματα, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Καθώς φτάνουμε στις 14 Οκτωβρίου, η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Ζυγού, κρίνεται κάπως απογοητευτική για την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων. Θα χρειαστεί να διαφυλάξετε τα συμφέροντά σας, να προνοήσετε για έναν περιορισμό του εισοδήματος ή ακόμα και για κάποιες ζημιές που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύς

Τον Οκτώβριο βρίσκεστε μόνιμα με το χέρι στην τσέπη και προσπαθείτε να καλύψετε όλα τα τρέχοντα, αλλά και τα νέα φέσια που βγαίνουν στην επιφάνεια. Προσοχή όμως, γιατί αυτό το μήνα μπορεί να λειτουργήσετε και εσείς από την πλευρά σας πιο απρόσεκτα και να τολμήσετε, να ρισκάρετε ή να κάνετε ανοίγματα τα οποία θα σας ζημιώσουν. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για επιχειρηματικά ανοίγματα, για επενδύσεις, πολύ περισσότερο όμως για συνεταιρισμούς. Επιπλέον, τη φράση «δανεικά και αγύριστα» σίγουρα την έχετε ακούσει. Προσπαθήστε αυτό το μήνα να βάλετε φρένο στην καλότροπη και γενναιόδωρη φύση σας, γιατί είναι πολύ πιθανό να δανειστείτε κάποια χρήματα τα οποία δεν θα τα πάρετε πίσω. Αξιοποιήστε την Έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου, για να κλείσετε οριστικά κάποια χρεωστικά υπόλοιπα ή κάποιες υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους.

Κριός

Ο Δίας μπορεί να φιγουράρει στον 2ο οίκο του αστρολογικού σου χάρτη, στον τομέα των οικονομικών και να δημιουργεί την επιθυμία για ανάπτυξη, πρόοδο και οι ευκαιρίες να είναι όντως υπαρκτές, όμως οι οικονομικές προοπτικές ανόδου δεν θα φανούν αυτό το μήνα και εσείς πρέπει να συγκρατήσετε την τόλμη και το ρίσκο! Μάχες συμφερόντων αναμένονται στα επαγγελματικά, ενώ κάποιοι συνεργάτες σας βάζουν «τρικλοποδιά» σε κάποια σχέδια που κάνατε. Από τις 12 του μήνα, ο Άρης κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Σκορπιού και βρίσκεστε μόνιμα με το χέρι στην τσέπη προσπαθώντας να καλύψετε λογαριασμούς, οφειλές , ενώ συνειδητοποιείτε ότι έχετε κάνει ανοίγματα αρκετά. Η Έκλειψη Σελήνης της 28ης Οκτωβρίου από το ζώδιο του Ταύρου, προκαλεί το αίσθημα της απογοήτευσης γιατί συνειδητοποιείτε ότι κάποια χρήματα που ποντάρατε να έρθουν στα χέρια σας, αργούν ή και δεν θα έρθουν καθόλου.

Ζυγός

Καλωσορίζετε τον Οκτώβριο με τον Άρη στο ζώδιο σας, σας διακρίνει το πάθος, ο δυναμισμός, όμως είστε και αρκετά ανήσυχοι γιατί υπάρχουν πολλά προβλήματα που πρέπει να διευθετήσετε και στα οικονομικά είναι αρκετά αυτά που καλείστε να καλύψετε. Το πιο δύσκολο μέρος για τα οικονομικά σας είναι κυρίως το διάστημα από τις 12 του μήνα και έπειτα, όπου τόσο οι 2 Εκλείψεις όσο και ο Άρης από τον Σκορπιό σας κάνουν να βρίσκεστε σε μία μόνιμη κόντρα για λεφτά! Φουσκωμένοι λογαριασμοί, πολλές υποχρεώσεις, σας αναγκάζουν να περιορίσετε για λίγο κάποιες προσωπικές σας ανάγκες προκειμένου να κλείσετε κάποιες τρύπες.

Διαβάστε περισσότερα στο oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ