Οι πρώτοι μήνες ξεκινούν με μεγάλη αισιοδοξία, χαρά και ζωντάνια, ενώ συγχρόνως θα πρέπει να αναληφθούν κοινωνικές και πρακτικές ευθύνες από όλους.

Μέχρι και τις 25 Μαΐου, που θα είναι ο Δίας στον Ταύρο, θα υλοποιηθούν σε γενικές γραμμές πολλοί από τους οικονομικούς στόχους και θα υπάρξει γενικά μια σταθερή πορεία για τα ζώδια της Γης – Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. Επίσης, θα βοηθηθούν πολύ τα ζώδια του Νερού –Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες– σε πολλά επίπεδα και κυρίως μπορεί να πάρουν αποφάσεις που θα τους αλλάξουν τη ζωή προς το καλύτερο. Με την είσοδο του Δία στους Διδύμους από τις 26 Μαΐου, Κριός, Λέων, Τοξότης, Ζυγός και Υδροχόος θα αναβαθμιστούν με νέες γνώσεις και καλύτερη επικοινωνία, ενώ το ζώδιο των Διδύμων θα βάλει νέες βάσεις για τα επόμενα δώδεκα χρόνια. Όλα θα είναι λίγο διαφορετικά γιατί στον αέρα θα υπάρχει διχογνωμία και ίσως και μεγαλύτερη συναισθηματική ευαισθησία, οπότε θα χρειαστούν φιλότιμες προσπάθειες για να έχει διάρκεια οτιδήποτε θέλουμε να κρατήσουμε στην καθημερινότητά μας.

Η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη.
Η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη.

Κριός

Η καινούρια χρονιά θα σας φέρει μια νέα, δυνατή εμπειρία, η οποία θα σας πάει μπροστά σε όλα τα επίπεδα. Γι’ αυτό το 2024 ξεκινάει με μεγάλη φόρα, για να σας δώσει το μήνυμα ότι δεν πρέπει να το βάζετε κάτω ό,τι και αν γίνεται που μπορεί να σας ζορίζει. Αιγόκερως και Καρκίνος θα είναι σημαντικά πρόσωπα για τους δύο πρώτους μήνες. Οι δύο εκλείψεις, στις 25 Μαρτίου και στις 8 Απριλίου, που γίνονται στον άξονα και στο ζώδιό σας, θα φέρουν αλλαγές σε συνεργασίες αλλά και στις πολύ στενές σχέσεις, με στόχο να γίνει πλήρης εκκαθάριση από οτιδήποτε δεν σας κάνει καλό. Μετά τις 25 Μαΐου το παιχνίδι αλλάζει και θα γίνουν όλα πιο εύκολα στην επικοινωνία, γιατί θα ξεκινήσει νέος κύκλος στη ζωή σας, με μεγαλύτερη διάθεση να είστε ανοιχτοί στην καινούρια γνώση, στα ταξίδια και γενικά στην ανίχνευση μιας καλύτερης ζωής. Από 5 Σεπτεμβρίου έως και 3 Νοεμβρίου θα ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένεια και θα είστε πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Ωστόσο, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με τις υπερβολές. Η χρονιά θα κλείσει δυναμικά για εσάς, αφού θα σταθεροποιήσετε καθετί που σας κάνει καλό και σας προοδεύει. Λέων και Υδροχόος θα είναι πολύ κοντά σας.

Η Ελένη Τσολάκη είναι Κριός.
Η Ελένη Τσολάκη είναι Κριός.

Ταύρος

Ο Δίας, που την τελευταία μέρα του 2023 γύρισε ορθόδρομος, κάνοντας κάθε εμπόδιο να εξαφανιστεί άμεσα, θα είναι στο ζώδιό σας μέχρι τις 25 Μαΐου και θα περάσει από όλα τα δεκαήμερα, οπότε θα σας πριμοδοτεί με μεγάλη άνεση και κυρίως με ένα είδος αισιοδοξίας ότι όλα θα πάνε καλά. Οικονομικές ευκαιρίες και μεγάλα ανοίγματα θα συντελέσουν στη δημιουργία μιας νέας εποχής. Από την άλλη, ο Ουρανός στο ζώδιό σας φέρνει τις δικές του ανατροπές, κυρίως για εκείνους που έχουν γεννηθεί μεταξύ 9 και 17 Μαΐου. Αλλάζουν πολλά πράγματα, και ίσως κάνετε ό,τι δεν είχατε κάνει ακόμα και όταν ήσασταν την εφηβεία. Μετά τις 25 Μαΐου, που θα μπει ο Δίας στους Διδύμους, θα μάθετε να κινείστε με ελιγμούς και διπλωματία σε οικονομικό επίπεδο και έτσι θα βγείτε από τα αδιέξοδα. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας όπου θα μιλήσετε για παιδιά, οικογενειακά ταξίδια αλλά και κληρονομιές. Γενικά, η χρονιά θα ανοίξει με παιχνιδιάρικη διάθεση και κυρίως με όρεξη για ταξίδια και αλλαγές. Τοξότης και Δίδυμοι θα είναι τα πρόσωπα που θα αποτελέσουν νέο σταθμό στη ζωή σας. Η χρονιά θα κλείσει με πολύ ρομαντική διάθεση για εκείνους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Μεγάλοι έρωτες με Λέοντα ή Υδροχόο θα έχουν την τιμητική τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι Ταύρος.
Η Κατερίνα Καινούργιου είναι Ταύρος.

Δίδυμοι

Η χρονιά ξεκινάει με πολύ θετικούς οιωνούς, με ένα αστέρι σαν δώρο στον άξονά σας – μέσω της Αφροδίτης, που θα βρίσκεται στον Τοξότη. Αυτή η συνθήκη θα σας απογειώσει σε όλα τα επίπεδα, κυρίως μέσα από στενές σχέσεις και συνεργασίες, και σιγά σιγά θα σας προετοιμάσει για την είσοδο του Δία στο ζώδιό σας. Αυτή θα γίνει στις 26 Μαΐου και από εκεί θα ξεκινήσει η θετική σας εξέλιξη. Ωστόσο, χρειάζεται να τα διαχειριστείτε όλα με μέτρο και να υπάρχει σύνεση στις επόμενες κινήσεις σας. Μέχρι τον Μάιο θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες να στρέψετε τις σκέψεις σας προς τη σωστή και καθαρή επικοινωνία. Βάλτε ένα τέλος στις λανθασμένες πληροφορίες και γενικά σε οτιδήποτε σας κρατάει πίσω. Τοξότης, Παρθένος και Ιχθύες θα σας ξελογιάσουν, αλλά ίσως να μην είναι εύκολο η σχέση να σταθεροποιηθεί αν δεν έχει βαθύτερη βάση και συναισθηματική σύνδεση. Πάντως, να ξέρετε ότι χρειάζεστε πολύ καθαρό έδαφος για να πάρετε όλη την εύνοια του Δία στο ζώδιό σας. Ο Αύγουστος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας για εσάς. Θα δραστηριοποιηθείτε έντονα κάνοντας πολλές κινήσεις, κυρίως επικοινωνιακές. Η εναρμόνιση της σκέψης σας με το συναίσθημά σας και τις πράξεις σας θα φέρει το πιο δυνατό αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς που θέλετε να πετύχετε.

Καρκίνος

Ο καινούριος χρόνος μπαίνει με έναν αέρα ελευθερίας και έντονης κοινωνικότητας. Από την άλλη, σας προετοιμάζει να ασχοληθείτε δυναμικά με συνεργασίες και γενικά με τους άλλους ανθρώπους τους δύο πρώτους μήνες του χρόνου. Τοξότης, Αιγόκερως και Κριός θα είναι πολύ κοντά σας. Μπορεί μερικοί να αποφασίσετε να δεσμευτείτε διά βίου. Ο Δίας, που είναι στον Ταύρο μέχρι και τον Μάιο, θα σας φέρει σοβαρές οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες και είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσετε τις μετοχές σας σε κοινωνικό επίπεδο. Θα είστε σε πολύ μεγάλη δημιουργική και ερωτική διάθεση, ενώ θα καταφέρετε να εξαργυρώσετε και μια οικονομική επιτυχία. Σε γενικές γραμμές, θα κατακτήσετε πολλά φέτος και η χρονιά θα είναι πολύ σημαντική για εσάς, χωρίς μεγάλα σκαμπανεβάσματα, αφού θα έχετε και μικρές απελευθερώσεις από το παρελθόν. Μια πολύ δυναμική περίοδος θα είναι όταν μπει ο Άρης στο ζώδιό σας, από τις 5 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Νοεμβρίου. Θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί τότε σε όλων των ειδών τις σχέσεις. Μπορεί να έρθουν μπροστά σας όλες οι παιδικές αναμνήσεις, οι καλές και οι δύσκολες μαζί. Σε γενικές γραμμές, όμως, θα τολμήσετε να κάνετε δυνατές τομές και να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες σε προσωπικά θέματα. Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως και Τοξότης θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, ενώ Υδροχόος και Λέων θα αρχίσουν να σας επηρεάζουν έντονα.

Λέων

Η χρονιά ξεκινάει με παιχνιδιάρικη διάθεση, κυρίως στον ερωτικό και δημιουργικό τομέα. Όλα δείχνουν ότι αναζητάτε τη βελτίωση και την αναζωογόνηση σε όλα τα επίπεδα. Ο Τοξότης θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας όλη τη χρονιά, ενώ τους πρώτους μήνες Αιγόκερως και Υδροχόος θα είναι στην πρώτη γραμμή. Ο Πλούτωνας, που θα αναλάβει εξουσία για λίγο στο ζώδιο του Υδροχόου και θα είναι στον άξονά σας από τον Ιανουάριο και μετά, θα φέρει σιγά σιγά αλλαγές στις πολύ στενές σας σχέσεις. Μέχρι τον Μάιο θα έχετε την τάση να κάνετε επαγγελματικά ανοίγματα, μέσα όμως από υπερβολές, με στόχο να κερδίσετε χρήματα. Επίσης, ο Ουρανός θα φέρει για λίγο τα πάνω-κάτω σε όσους έχουν γεννηθεί από τις 10 έως τις 20 Αυγούστου. Από τις 9 Ιουνίου έως και τις 20 Ιουλίου θα κάνετε μεγαλύτερο αγώνα για να κρατήσετε τα κεκτημένα. Ταύρος και Σκορπιός ασκούν μεγάλη επιρροή στη ζωή σας. Ο Αύγουστος φαίνεται να είναι δυναμικός για τα δεδομένα σας, φέρνοντάς σας μεγάλη κινητικότητα και δημοφιλία. Η καθημερινότητά σας θα διανθιστεί από Διδύμους. Ο έρωτας είναι ανασπόσπαστο στοιχείο της προσωπικότητάς σας και φέτος θα ερωτευτείτε πολύ δυνατά. Θα αναζητήσετε περισσότερο την κοινωνικότητα και τα ανοίγματα με φίλους και ομάδες, αλλά και τις νέες γνώσεις. Ο Άρης στον Λέοντα, προς το τέλος του χρόνου, θα σας κάνει να ξαναβρείτε τις δυνάμεις σας, κυρίως τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο – μια ανταμοιβή για τις δυσκολίες των προηγούμενων ετών.

Παρθένος

Η χρονιά κρύβει μέσα της πολλές αλλαγές. Το καλό είναι ότι μέχρι και τις 25 Μαΐου θα υπάρχει μεγάλη σταθερότητα σε ό,τι κάνετε και γενικά σε ό,τι θέλετε να πετύχετε. Το εξωτερικό και τα ταξίδια μαζί με μια νέα σχέση με Ταύρο ή Σκορπιό θα είναι οι στόχοι που θα νιώσετε ότι μπορείτε εύκολα να αγγίξετε. Ο Κρόνος στους Ιχθύς και στον άξονά σας θα φέρει μικρές ανατροπές σε εκείνους που έχουν γεννηθεί και το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο. Θα καταφέρετε να ελέγξετε όλες τις δυσκολίες και να μη χάσετε την τάξη μέχρι και τον Μάιο. Από εκεί και πέρα, θα χρειαστεί να ανοίξετε πολύ και να στήσετε τη ζωή σας σε μια νέα βάση, όπου οι γνώσεις και γενικά η επικοινωνία θα είναι το βασικό στοιχείο. Απλώς θα πρέπει να είστε επίμονοι σε ό,τι κάνετε. Ο Αύγουστος θα έχει προκλήσεις και εντάσεις για εσάς γιατί ίσως χρειαστεί να κάνετε πολλά πράγματα μαζί. Καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε ευελιξία και διπλωματία. Δίδυμοι, Τοξότης και Ιχθύες μπορεί να σας διχάσουν συναισθηματικά. Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των εξελίξεων και των αλλαγών προς το καλύτερο. Το σίγουρο είναι ότι θα αποκτήσετε σωστή κρίση και φώτιση μαζί με διαίσθηση και έτσι θα κινηθείτε με μεγαλύτερη εξυπνάδα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Φίλοι που θα θυμίζουν οικογένεια θα είναι η δύναμή σας. Καρκίνος, Κριός και Αιγόκερως βρίσκονται πολύ κοντά σας. Η χρονιά θα κλείσει με εύκολες συγκυρίες και γενικά με επιτυχία στο κοινωνικό και επαγγελματικό παιχνίδι.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι Παρθένος.

Ζυγός

Το αισιόδοξο μήνυμα της χρονιάς, αν το κρατήσετε μέχρι το τέλος, θα είναι ο φάρος που θα σας οδηγεί πολύ σωστά. Κυρίως θα έχε – τε επιτυχία στην επικοινωνία και σε νέα επαγγελματικά ανοίγματα. Ωστόσο, όλα για να πετύχουν χρειάζονται οργάνωση και κυρίως έναν στόχο που θα τον ακολουθείτε μέχρι το τέλος. Τις εκλείψεις που θα γίνουν στις 25 Μαρτίου στο ζώδιό σας και στον άξονα του Κριού θα τις αντιμετωπίσετε με ευελιξία και δυναμισμό. Επίσης, η έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη, και πάλι στο ζώδιό σας, στις 2 Οκτωβρίου, θα φέρει σημαντικές αλλαγές και ένα νέο ξεκίνημα εφ’ όλης της ύλης. Επειδή μερικές φορές θα νιώθετε συναισθηματικά μπερδεμένοι, θα χρειαστεί να διατηρείτε τις δυνάμεις σας αλλά και το επικοινωνιακό σας κομμάτι ώστε να ξεπερνάτε τις κρίσεις αυτές. Ενδέχεται να σας επηρεάσουν Ιχθύες. Από τις 26 Μαΐου, που θα μπει ο Δίας στους Διδύμους, εσείς θα ωφεληθείτε πολύ και θα νιώσετε ότι η ζωή σας μπορεί να ξαναρχίσει από την αρχή. Δίδυμοι και Τοξότης θα είναι πολύ κοντά σας. Το καλοκαίρι γενικά θα περάσει εύκολα και ήρεμα. Από τις 5 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Νοεμβρίου η οικογένεια και γενικά όλο το φάσμα των υποχρεώσεών της θα μπει και πάλι στη ζωή σας. Καρκίνος και Αιγόκερως θα είναι πολύ σημαντικοί για εσάς, ενώ με Σκορπιό ή Ταύρο θα ακολουθήσετε νέα δεδομένα. Η χρονιά κλείνει με μεγάλη λάμψη και δημοφιλία και σίγουρα Λέων ή Υδροχόος θα είναι δίπλα σας.

Σκορπιός

Έχετε το πάνω χέρι, αφού η χρονιά ξεκινάει με προοπτικές που σας ευνοούν. Ο Δίας στον Ταύρο, ορθόδρομος πλέον και στον άξονά σας, θα φέρει μεγάλα δώρα σε συνεργασίες αλλά και σε προσωπικές σχέσεις και μέχρι τις 25 Μαΐου θα σας πριμοδοτεί με όλα του τα οφέλη και την καλοτυχία. Νέα βήματα στα οικονομικά σας αλλά και στη διάθεσή σας θα σας ανοίξουν πολλούς ορίζοντες με σημαντικές προοπτικές. Από τον Μάιο και μετά ένας νέος αέρας θα πνεύσει και θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το κομμάτι της επικοινωνίας, της ευελιξίας και των νέων γνώσεων. Όλα θα διαφοροποιηθούν, από συνεργασίες μέχρι και στενές σχέσεις, και όλα θα σας φαίνονται, αν φυσικά το επιδιώξετε, πιο ανάλαφρα και φωτεινά. Από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τις 3 Νοεμβρίου θα βγει η μεγάλη σας ευαισθησία και ίσως πρώτο μέλημά σας να είναι η οικογένειά σας, τα ταξίδια στο εξωτερικό ή οι σπουδές. Σε γενικές γραμμές, θα κάνετε πράγματα εύκολα για τις δικές σας δυνάμεις και θα φτάσε – τε στον στόχο σας. Απλά χρειάζεστε μέτρο. Καρκίνος, Αιγόκερως, Κριός και Ζυγός θα σας επηρεάσουν. Η χρονιά θα κλείσει με μεγάλη διάθεση να ηγηθείτε ενός μεγάλου σχήματος και να φανείτε περισσότερο από άλλες φορές. Λέων και Υδροχόος σάς ενεργοποιούν.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι Σκορπιός.

Τοξότης

Είστε από τα ζώδια που με τον δικό τους τρόπο εκτινάσσουν την ενέργειά τους. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά με πολλές θετικές σκέψεις και γενικά με τον αέρα του νικητή. Μπορεί να περιορίζεστε από διάφορα που συμβαίνουν γύρω σας – κυρίως θέματα που ίσως έχουν προκύψει από ένα ακίνητο ή άτομα της οικογένειάς σας που χρειάζονται τη συμπαράστασή σας. Σε γενικές γραμμές, όμως, νιώθετε ότι η είσοδος του Δία στους Διδύμους και στον άξονά σας από τις 26 Μαΐου και μετά θα σας βοηθήσει να κάνετε στροφή 180 μοιρών σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες σας και γενικά τα θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σας επαφές. Η εύνοια θα είναι μεγάλη, αλλά μέχρι τότε θα χρειαστεί να κρατήσετε σωστά τα ηνία της καθημερινότητάς σας και γενικά να ζείτε σε τάξη. Το καλοκαίρι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ανοίξετε καινούριες πόρτες και γενικά να έχετε μεγάλη καλοτυχία σε ό,τι κάνετε. Θα υπάρξουν πολλές προτάσεις, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε. Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας-κλειδί για τις οικογενειακές σας σχέσεις, που ίσως σας ζορίζουν. Γενικά ίσως γίνετε πιο ευαίσθητοι. Από τις 18 Οκτωβρίου μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου όλα βαίνουν πολύ καλώς, με πολλές ευκαιρίες στον ορίζοντα. Η χρονιά κλείνει με μια πολύ δημιουργική έμπνευση, με έναν Λέοντα να είναι πολύ κοντά σας.

Η Άννα Βίσση είναι Τοξότης.

Αιγόκερως

Η αλλαγή έρχεται από την αρχή του χρόνου και το σίγουρο είναι ότι θα φερθείτε πολύ δυναμικά. Επιτέλους, θα βάλετε νέους στόχους, που θα σας ανανεώσουν και θα ανεβάσουν τον πήχη ψηλά. Μέχρι και τον Μάιο θα προσπαθήσετε να πετύχετε σταθερότητα και γενικά να κερδίσετε από οτιδήποτε έχετε θέσει ως στόχο, τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στα προσωπικά σας. Η δημιουργικότητά σας θα είναι πολύ έντονη και θα κάνετε μια νέα αρχή, η οποία θα έχει σταθερές βάσεις. Ταύρος και Σκορπιός θα είναι στην πρώτη γραμμή μαζί σας, ενώ από τις 26 του μήνα ξεδιπλώνετε το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Από εκεί και πέρα δεν θα αναγνωρίζετε τον εαυτό σας, με τα ανοίγματα και την ιδιαίτερη επικοινωνία που θα πετύχετε – φυσικά μέσα από πολλές αντιξοότητες και εντάσεις. Θα καταφέρετε να ανοίξετε τα φτερά σας σε πολλά νέα και διαφορετικά αντικείμενα. Ιδιαίτερο διάστημα που χρειάζεται προσοχή είναι από τις 5 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Νοεμβρίου, όπου ο Άρης στον άξονά σας και τον Καρκίνο θα πυροδοτήσει σχέσεις πολύ έντονες και ίσως ανταγωνιστικές. Για ένα μεγάλο διάστημα θα ανήκετε στους άλλους. Καρκίνος, Ζυγός και Κριός θα είναι μέσα στο παιχνίδι. Η χρονιά θα κλείσει με μεγάλη εύνοια, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα ομορφύνει τη ζωή και το μέλλον σας.

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι Αιγόκερως.

Υδροχόος

Κοινωνικότητα και φιλία θα πλαισιώσουν την αρχή της νέας χρονιάς και από εκεί θα καταφέρετε να έρθετε κοντά με Τοξότη ή Διδύμους. Από την άλλη, όμως, θα έχετε έντονη την αίσθηση του καθήκοντος και γενικά των υποχρεώσεων. Το σίγουρο είναι ότι το ζώδιό σας θα είναι ο φορέας που θα σηματοδοτήσει παγκόσμιες αλλαγές, αφού ο Πλούτωνας θα μπει σε αυτό από τις 21 Ιανουαρίου, θα βγει αλλά θα ξαναμπεί οριστικά πλέον από τις 19 Νοεμβρίου. Τότε θα μπείτε για τα καλά στο παιχνίδι της νέας ενέργειας, όπου καθετί τοξικό και παλιό για την ανθρωπότητα θα φεύγει, με στόχο την αναβάθμιση όλων μας. Μέχρι και τις 25 Μαΐου θα πατήσετε πολύ γερά στα πόδια σας και θα απογειωθείτε σε θέματα πρακτικά και υλικά. Σκορπιός, Ταύρος και Παρθένος θα είναι πολύ κοντά σας. Από τις 26 Μαΐου και μετά όλα θα γίνουν εύκολα, γιατί θα έχετε συνεχή επικοινωνία με όλους και σε γενικές γραμμές θα αναβαθμίσετε τη ζωή σας. Δίδυμοι μπορεί να είναι η αιτία της αλλαγής, ενώ ακολουθεί και ο Τοξότης. Σεπτέμβριος και Οκτώβριος θέλουν προσοχή γιατί μπορεί να γίνουν δύσκολες οι οικογενειακές σχέσεις και γενικά ό,τι αφορά το συναισθηματικό σας κομμάτι. Καρκίνος και Αιγόκερως θα είναι μαζί σας. Όλα δείχνουν ότι προς το τέλος της χρονιάς θα γίνετε πολύ ζεστοί και θα έρθετε πιο κοντά με όλους και όλα. Λέων και Αιγόκερως βρίσκονται πολύ κοντά σας.

Ιχθύες

Η αλλαγή της αλλαγής. Αυτό είναι το δικό σας μότο για τη νέα χρονιά, και κυρίως μετά τις 25 Μαΐου, γιατί μέχρι εκεί καλά θα το πάτε. Φυσικά, θα ξεκινήσετε με αισιοδοξία αλλά και διάθεση παιχνιδιού και ζωντάνιας. Όλα θα σας φαίνονται λαμπερά και πολύ αισιόδοξα. Από την άλλη, όμως, θα οργανώνεστε περισσότερο από άλλες φορές και το παιχνίδι θα το κρατάτε στα χέρια σας. Δίδυμοι, Καρκίνος και Αιγόκερως θα είναι πολύ κοντά σας. Ο Κρόνος, που βρίσκεται στο ζώδιό σας από την αρχή της χρονιάς, θα αρχίσει να δείχνει τα δοντάκια του και να βάζει σιγά σιγά έναν μικρό περιορισμό στο χάος που μπορεί να επικρατεί λόγω συναισθημάτων και ευαισθησίας. Το μόνο που θέλει να διδαχτείτε είναι να μαζεύετε τη ζωή σας και να μην αναλαμβάνετε κάτι χωρίς να έχετε συνέπεια. Μέχρι και στις 25 Μαΐου θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κερδίσετε και χρήματα αλλά και να κλείσετε την υπόθεση ενός ακινήτου με καλό αποτέλεσμα. Σκορπιός και Ταύρος βρίσκονται πολύ κοντά σας, μαζί με Κριό ή Ζυγό. Από τις 26 Μαΐου και μετά το παιχνίδι περιπλέκεται κι εσείς θα βρίσκεστε σε πολλά μέρη συγχρόνως, υποσχόμενοι ότι μπορείτε να τα καταφέρετε όλα. Στην πραγματικότητα όμως εξουθενώνεστε μέχρι να πάρετε τη σωστή απόφαση. Να είστε πολύ προσεκτικοί στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας με Διδύμους, Παρθένο και Τοξότη. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα βρίσκεστε σε πολλαπλούς δρόμους και για να πάρετε την απόφαση που σας ταιριάζει θα χρειάζεστε χρόνο και σωστή κρίση. Τον Δεκέμβριο θα εμφανιστεί με μεγάλη φόρα ένας Λέων.

Πρώτη δημοσίευση στο τεύχος 946 του περιοδικού ΟΚ!

Διαβάστε επίσης:

2024: Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα έχουν τύχη στα οικονομικά

2024: 4 ημερομηνίες σταθμοί για τα ζώδια τη νέα χρονιά

2024: Τα 4 πιο τυχερά ζώδια στα επαγγελματικά για τον Ιανουάριο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ