Οι σχέσεις μεταξύ των ζωδίων είναι μια σύνθετη διαδικασία που μπορεί να απαιτεί χρόνο και προσπάθεια για να λειτουργήσουν.

Κάποια ζευγάρια ζωδίων έχουν περισσότερες προκλήσεις να ξεπεράσουν για να βρουν ισορροπία και αρμονία. Ποια ζευγάρια χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια και υπομονή για να είναι μαζί σύμφωνα με τον αστρολόγο Χρήστο Άρχο;

Ο αστρολόγος Χρήστος Άρχος.

Κριός με Ιχθύ

Ο δυναμικός και αυθόρμητος Κριός μπορεί να δυσκολευτεί να κατανοήσει τον ευαίσθητο και ονειροπόλο Ιχθύ. Οι Ιχθύες συχνά αναζητούν συναισθηματική ασφάλεια και βαθιά σύνδεση, ενώ ο Κριός είναι πιο ανεξάρτητος και δράστης. Για να βρει αυτό το ζευγάρι αρμονία, ο Κριός πρέπει να μάθει να είναι πιο ευαίσθητος και ο Ιχθύς να γίνει πιο αποφασιστικός.

Κριός με Ταύρο

Ο Κριός είναι αυθόρμητος και ενθουσιώδης, ενώ ο Ταύρος είναι πιο σταθερός και πρακτικός. Οι διαφορετικοί ρυθμοί ζωής και προσέγγιση στα πράγματα μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις. Ο Κριός πρέπει να μάθει να σέβεται την ανάγκη του Ταύρου για σταθερότητα, ενώ ο Ταύρος πρέπει να αποδεχτεί την επιθυμία του Κριού για περιπέτεια.

Ταύρος με Δίδυμο

Ο Ταύρος είναι πρακτικός και σταθερός, ενώ ο Δίδυμος είναι ευέλικτος και κοινωνικός. Οι Δίδυμοι λατρεύουν την αλλαγή και την επικοινωνία, κάτι που μπορεί να κουράσει τον Ταύρο, ο οποίος προτιμά μια πιο σταθερή και ήσυχη ζωή. Για να λειτουργήσει αυτή η σχέση, ο Ταύρος πρέπει να αποδεχτεί την ανάγκη του Δίδυμου για ποικιλία, ενώ ο Δίδυμος πρέπει να σεβαστεί την ανάγκη του Ταύρου για σταθερότητα.

Δίδυμος με Καρκίνο

Οι Δίδυμοι είναι επικοινωνιακοί και ανήσυχοι, ενώ ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός και προστατευτικός. Η ασταθής φύση των Διδύμων μπορεί να προκαλέσει ανασφάλεια στον Καρκίνο, ενώ η ανάγκη του Καρκίνου για συναισθηματική σύνδεση μπορεί να πνίξει τον Δίδυμο. Αυτή η σχέση απαιτεί από τους Διδύμους να γίνουν πιο υπομονετικοί και από τον Καρκίνο να δώσει περισσότερο χώρο.

Καρκίνος με Λέοντα

Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος και συναισθηματικός, ενώ ο Λέων είναι δυναμικός και εξωστρεφής. Ο Καρκίνος μπορεί να νιώσει ότι ο Λέων δεν είναι αρκετά συναισθηματικός, ενώ ο Λέων μπορεί να αισθανθεί ότι ο Καρκίνος είναι υπερβολικά εξαρτημένος. Για να λειτουργήσει αυτή η σχέση, ο Λέων πρέπει να μάθει να δείχνει περισσότερη στοργή, ενώ ο Καρκίνος πρέπει να γίνει πιο ανεξάρτητος.

Λέοντας με Παρθένο

Ο Λέων είναι εξωστρεφής και φιλόδοξος, ενώ η Παρθένος είναι αναλυτική και λεπτομερής. Ο Λέων μπορεί να θεωρήσει την Παρθένο υπερβολικά κριτική, ενώ η Παρθένος μπορεί να νιώσει ότι ο Λέων είναι υπερβολικά δραματικός. Αυτή η σχέση απαιτεί από τον Λέοντα να γίνει πιο υπομονετικός και από την Παρθένο να γίνει πιο υποστηρικτική και θετική.

Παρθένος με Ζυγό

Η Παρθένος είναι πρακτική και αναλυτική, ενώ ο Ζυγός είναι κοινωνικός και διπλωματικός. Ο Ζυγός μπορεί να θεωρήσει την Παρθένο υπερβολικά λεπτομερή, ενώ η Παρθένος μπορεί να νιώσει ότι ο Ζυγός είναι υπερβολικά επιφανειακός. Αυτή η σχέση απαιτεί από την Παρθένο να μάθει να χαλαρώνει περισσότερο και από τον Ζυγό να γίνει πιο πρακτικός και συγκεκριμένος.

Ζυγός με Σκορπιό

Ο Ζυγός είναι κοινωνικός και ειρηνικός, ενώ ο Σκορπιός είναι παθιασμένος και μυστικοπαθής. Ο Ζυγός μπορεί να νιώσει ότι ο Σκορπιός είναι υπερβολικά κτητικός, ενώ ο Σκορπιός μπορεί να θεωρήσει τον Ζυγό επιφανειακό. Αυτή η σχέση απαιτεί από τον Ζυγό να μάθει να είναι πιο ειλικρινής και από τον Σκορπιό να μάθει να εμπιστεύεται περισσότερο.

Σκορπιός με Τοξότη

Ο Σκορπιός είναι παθιασμένος και μυστικοπαθής, ενώ ο Τοξότης είναι ανεξάρτητος και περιπετειώδης. Ο Τοξότης μπορεί να νιώσει ότι ο Σκορπιός είναι υπερβολικά απαιτητικός, ενώ ο Σκορπιός μπορεί να θεωρήσει τον Τοξότη ανεύθυνο. Αυτή η σχέση απαιτεί από τον Σκορπιό να μάθει να δίνει περισσότερο χώρο και από τον Τοξότη να γίνει πιο δεσμευτικός και υπεύθυνος.

Τοξότης με Αιγόκερω

Ο Τοξότης είναι περιπετειώδης και φιλελεύθερος, ενώ ο Αιγόκερως είναι σοβαρός και φιλόδοξος. Ο Αιγόκερως μπορεί να θεωρήσει τον Τοξότη υπερβολικά επιπόλαιο, ενώ ο Τοξότης μπορεί να νιώσει ότι ο Αιγόκερως είναι υπερβολικά αυστηρός. Αυτή η σχέση απαιτεί από τον Τοξότη να γίνει πιο υπεύθυνος και από τον Αιγόκερω να γίνει πιο ανοιχτόμυαλος και χαλαρός.

Αιγόκερως με Υδροχόο

Ο Αιγόκερως είναι φιλόδοξος και πρακτικός, ενώ ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος και πρωτοποριακός. Ο Αιγόκερως μπορεί να θεωρήσει τον Υδροχόο υπερβολικά απρόβλεπτο, ενώ ο Υδροχόος μπορεί να νιώσει ότι ο Αιγόκερως είναι υπερβολικά συντηρητικός. Αυτή η σχέση απαιτεί από τον Αιγόκερω να γίνει πιο ευέλικτος και από τον Υδροχόο να γίνει πιο συνεπής.

Υδροχόος με Ιχθύ

Ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος και πρωτοποριακός, ενώ ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος και ονειροπόλος. Ο Υδροχόος μπορεί να θεωρήσει τον Ιχθύ υπερβολικά συναισθηματικό, ενώ ο Ιχθύς μπορεί να νιώσει ότι ο Υδροχόος είναι υπερβολικά αποστασιοποιημένος. Αυτή η σχέση απαιτεί από τον Υδροχόο να γίνει πιο συναισθηματικά εκφραστικός και από τον Ιχθύ να γίνει πιο ρεαλιστικός.

Από τον αστρολόγο Χρήστο Άρχο. Περισσότερες προβλέψεις στο christosarchos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ