Η Μύκονος είναι ο αγαπημένος προορισμός των χολιγουντιανών σταρ κάθε καλοκαίρι. Είναι όμως και από τα νησιά που αξίζει να επισκεφτείς και τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου. Μια καλή αφορμή για φθινοπωρινή απόδραση στο Νησί των Ανέμων είναι και το 1o Mykonos Running Festival.

Πρόκειται για μία πολυήμερη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες στα πρότυπα των μεγάλων διεθνών διοργανώσεων. Βασικός άξονας του είναι ο αθλητισμός αλλά όσοι συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία σε παράλληλες περιβαλλοντικές δράσεις, πολιτισμικά δρώμενα και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς έχει φροντίσει ώστε όλα να είναι έτοιμα για την υποδοχή των επισκεπτών και τη σωστή διεξαγωγή της διοργάνωσης που θα λάβει χώρα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.

Οι αγώνες Mykonos Running Festival

Το 1ο Mykonos Running Festival περιλαμβάνει τη διεξαγωγή Διεθνούς Ημιμαραθωνίου δρόμου και Δρόμων Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος σε Δημόσια Οδό 10.000μ. και 2.500μ.. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022.

Οι λάτρεις του αθλητισμού υγείας θα δημιουργήσουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις τους, τρέχοντας σε διαδρομές πιστοποιημένες από τη World Athletics με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Οι παράλληλες δράσεις

To πρόγραμμα των παράλληλων δράσεων ξεκινά από τις 30 Σεπτεμβρίου με την Τελετή Έναρξης.

Beach Party | 01/10, ώρα 17:00 | Tropicana Beach Bar
Συνδυάζεται με το Mykonos Run και το Mykonos family Fun

● Mykonos Food Festival 
Για την ανάδειξη των τοπικών κυκλαδίτικων προϊόντων

● Kids’ Athletics (30/09 έως 02/10/2022)
Πρόγραμμα αθλητικών κινητικών και λειτουργικών δεξιοτήτων, σχεδιασμένο από την παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου World Athletics, για παιδιά έως 12 ετών.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη διοργάνωση στο mykonosrunningfestival.org

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ