Η Μύκονος είναι έτοιμη για τη μεγάλη της αθλητική και πολιτιστική διοργάνωση το Mykonos Running Festival που επιστρέφει στο νησί για τη δεύτερη χρονιά του. Πραγματοποιείται από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου και το σύνολο των εκδηλώσεων περιλαμβάνουν πέραν του πλούσιου αθλητικού αγωνιστικού προγράμματος, έναν μοναδικό συνδυασμό αθλητικού ποιοτικού τουρισμού, πολιτιστικών δρώμενων και ψυχαγωγίας.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes» για τη δεύτερη χρονιά της διοργάνωσης που πραγματοποιείται στο νησί.

«22-24 Σεπτέμβρη διοργανώνουμε το 2ο Mykonos Running Festival. Ο Σεπτέμβρης έχει ξεκινήσει και έχει πάρα πολύ ωραίο καιρό στη Μύκονο, είναι φανταστική εποχή για να την επισκεφτείς. Τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη έχουμε πάρα πολλούς Έλληνες. Στο πλαίσιο αυτό και στη λογική της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, ο Δήμος Μυκόνου και τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο έχει πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων. Μια από αυτές είναι και το δρομικό γεγονός, το Mykonos Running Festival, όπου θα γίνει ένας διεθνής ημιμαραθώνιος που θα πλαισιώνεται από γαστρονομικά γεγονότα, από πολιτιστικά, από συναυλίες, ακόμα και από ένα συνέδριο για τον τουρισμό και τον αθλητισμό. Είναι ένα Σαββατοκύριακο πάρα πολύ ενδιαφέρον στη Μύκονο. Είναι μόλις η δεύτερη χρονιά που το κάνουμε. Έχει και για 2,5 χλμ. για παιδιά και τους μεγαλύτερους. Είναι μαγικό γεγονός. Πέρσι ήρθαν και πάρα πολλοί Ολυμπιονίκες, φέτος ακόμα περισσότεροι αθλητές. Είναι ένα πάρτι στη Μύκονο, αλλά με άλλους όρους από αυτούς που νομίζουμε συνήθως για το “πάρτι στη Μύκονο”.

Διαβάστε επίσης:

2o Mykonos Running Festival: Επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στο Νησί των Ανέμων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ