Πολύ αγαπημένοι είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα, που πάντα και παντού τους βλέπουμε μαζί.

Βέβαια, το ζευγάρι είχε χωριστεί για κάποιο χρονικό διάστημα, καθώς ο ηθοποιός συμμετείχε στην Φάρμα, όπου βλέπαμε την προσπάθειά του να επιβιώσει σε πρωτόγνωρες συνθήκες διαβίωσης χωρίς τις δεδομένες ανέσεις, μέσα από τους δέκτες μας.

Μετά την αποχώρησή του από το reality του ΑΝΤ1, ο Στράτος επέστρεψε στην παλιά καθημερινότητά του και κοντά στην Σοφία του, που τόσο του έλλειψε όλο αυτό το διάστημα της παραμονής του στο παιχνίδι.

Οι δύο τους προσπαθούν να αναπληρώσουν τον χαμένο χρόνο και είναι ξανά αχώριστοι. Μάλιστα, μετά την κατάργηση του μέτρου απαγόρευσης των μετακινήσεων εκτός νομού, το ζευγάρι έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για το εξωτερικό. Προορισμός τους ήταν η Ρωσία και συγκεκριμένα η Μόσχα!

Ο Στράτος και η Σοφία έκαναν μια απόδραση για δύο και, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις τους στα social media, ζουν τον έρωτά τους μακριά από όλους και από όλα. Στις τελευταίες φωτογραφίες που μοιράστηκαν, μάλιστα, με τους διαδικτυακούς τους φίλους, τους είδαμε να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά στην Κόκκινη Πλατεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ