Από τα μέσα Σεπτεμβρίου ο Σωτήρης Βρεττός πρόσθεσε στο Garden Shop που διατηρεί στην Κηφισιά τις κατάλληλες πινελιές προκειμένου να υποδεχτεί το Halloween.

Το κατάστημα Sotiris Vrettos βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 367 στην Κηφισιά. Προϊόντα και συμβουλές διακόσμησης θα βρείτε στην ιστοσελίδα sotirisvrettos.gr, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ανθοπωλείο στο τηλέφωνο 210-6202932 ή με email στο [email protected]

Το boutique ανθοπωλείο – φυτώριο γέμισε με κολοκύθες για πρωτότυπες συνθέσεις, ενώ το πορτοκαλί χρώμα κυριαρχεί στον χώρο. Άλλωστε πρόκειται για το χαρακτηριστικό χρώμα της γιορτής του Halloween που συμβολίζει τη φθινοπωρινή σοδειά. Και μπορεί να αποτελεί ένα αμερικανικό έθιμο, ωστόσο τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερους να γιορτάζουν την 31η Οκτωβρίου και στην Ελλάδα.

Τα πάρτι με τις «τρομακτικές» μεταμφιέσεις προγραμματίζονται ήδη, ενώ το μυστικό της επιτυχίας τους σίγουρα κρύβεται στη διακόσμηση, με τις κατάλληλες ανθοσυνθέσεις να αποτελούν την καλύτερη επιλογή. Μια επίσκεψη στο κατάστημα Sotiris Vrettos θα σας δώσει τις καλύτερες ιδέες και θα σας ταξιδέψει στο εορταστικό κλίμα των ημερών.

Από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ