Μόλις τρεις εβδομάδες μάς χωρίζουν από τα Χριστούγεννα και ήδη από τις αρχές Νοεμβρίου το Garden Shop που διατηρεί στην Κηφισιά ο Σωτήρης Βρεττός έχει συντονιστεί απόλυτα με το εορταστικό κλίμα των ημερών.

Στo πάντα καλαίσθητο boutique ανθοπωλείο – φυτώριο υπάρχει μια δελεαστική ποικιλία από όμορφες ιδέες για στολισμούς και ξεχωριστά δώρα που αναδεικνύουν ιδανικά την πιο ατμοσφαιρική εποχή του χρόνου.

Το κατάστημα Sotiris Vrettos βρίσκεται στη Λεωφόρο Κηφισίας 367 στην Κηφισιά. Προϊόντα και συμβουλές διακόσμησης θα βρείτε στην ιστοσελίδα sotirisvrettos.gr, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ανθοπωλείο στο τηλέφωνο 210-6202932 ή με email στο [email protected]

«Αν και τα Αλεξανδρινά αποτελούν διαχρονική αξία καθώς συμβολίζουν τα Χριστούγεννα, φέτος ο κόσμος δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα εντυπωσιακά στεφάνια που διακοσμούν υπέροχα κάθε πόρτα αλλά και στις συνθέσεις με κεριά» εξηγεί ο Σωτήρης Βρεττός.

Η ποικιλία σε λουλούδια, φυτά αλλά και χριστουγεννιάτικες συνθέσεις μπορεί να εξασφαλίσει την καλύτερη festive επιλογή δώρου σε οποιοδήποτε περίσταση και κάλεσμα αυτών των ημερών.

Από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ