Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 η JYSK, η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων από τη Δανία  παρουσίασε τη νέα ανανεωμένη συλλογή της, Nordic Mood με έπιπλα και είδη διακόσμησης για το σπίτι. Μια τέλεια σειρά για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Χριστίνα Λιακατή Development Cordinator JYSK Ελλάδας, Κώστας Δημόπουλος Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό.

Xάρη στην επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK, ο χώρος μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με καλεσμένους εκπροσώπους από τον δημοσιογραφικό χώρο.

Τα Χριστούγεννα είναι εποχή χαράς και γιορτής και ο χώρος του σπιτιού, αποτελεί το επίκεντρο. 

Λία Μπαρόλα, Στέλιος Καφαντάρης

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που σας προσκαλεί να είστε «μαζί». 

 Μαρίνα Κάραλη B2B Sales Consultant JYSK Ελλάδας, Νατάσσα Κουτσοθόδωρου Sales & Marketing Assistant JYSK Ελλάδας, Πένυ Φαμέλη Store concept manager JYSK Ελλάδας.

Η νέα συλλογή Nordic Mood της  JYSK καθορίζει τον τρόπο με τον  οποίο μπορείτε  εύκολα  να απολαύσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων στο σπίτι.

Στέφανος Κωνσταντινίδης. 

Ο κ. Κώστας Δημόπουλος Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας ανέφερε σχετικά με την εκδήλωση: «Στόχος της εκδήλωσης ήταν, πέρα από το να καλωσορίσουμε τους καλεσμένους μας και να περάσουμε καλά, να φέρουμε λίγη από τη μαγεία των σκανδιναβικών Χριστουγέννων στην καρδιά της Αθήνας και να μπούμε έτσι στο κλίμα των γιορτών αλλά και του Hygge, μιας φιλοσοφίας και στάσης ζωής που έρχεται από τη Δανία, τη χώρα από την οποία προέρχεται η JYSK και που αποτελεί μέρος και της δικής μας φιλοσοφίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ