Εδώ και αρκετά χρόνια η Εριέττα Κούρκουλου έχει πάρει την απόφαση να σταματήσει να τρώει κρέας και να γίνει vegan. Η εντυπωσιακή κυρία που πρόσφατα αποκάλυψε πως είναι έγκυος, αρχικά είχε γίνει vegeterian και στη συνέχεια κατάφερε να γίνει vegan.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μαζί μας το βραδινό της γεύμα.

Πρόκειται για παέγια με κολοκύθα και μανιτάρια, μία λαχταριστή συνταγή που ανήκει στον Food Blogger Konstantinos | Beets me. Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι: Μανιτάρια πλευρώτους, ελαιόλαδο, θυμάρι, παέγια, ζωμός λαχανικών με κουρκουμά, κανέλα, μπαχάρι, δάφνη, κρεμμύδι, σκόρδο, πιπεριές και κολοκύθα.

Με ποια αφορμή όμως η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου έκοψε το κρέας; Η ίδια μοιράστηκε αυτή την ιστορία μέσα από το Ιnstagram:

Σε μια φωτογραφία της στην οποία πόζαρε να χαϊδεύει μια αγελάδα που βοσκούσε μαζί με το μικρό της, αφηγείται στη λεζάντα: «Πριν από τέσσερα χρόνια, αυτή η αγελάδα μου άλλαξε τη ζωή. Οδηγούσα σε ένα από τα πανέμορφα νησιά μας όταν την είδα με το μωρό της και αποφάσισα να σταματήσω να της πω ένα γεια. Από μικρό παιδί θαύμαζα τις αγελάδες για την ομορφιά τους, παρόλο που περιέργως συνέχιζα να τις τρώω. Το γεγονός ότι δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να δεθώ με ένα τέτοιο ζώο, μου επέτρεψε να διατηρήσω την απόσταση που χρειαζόμουν για να αποφύγω τη σύνδεση μεταξύ του ζώου που τόσο θαύμαζα και του φαγητού που ήταν στο πιάτο μου.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ