Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Μαίρη Συνατσάκη και βρίσκεται σε γλυκιά αναμονή μαζί με τον αγαπημένο της, Ίαν Στρατή. Το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο μωρό του και ανυπομονεί γι’ αυτή τη στιγμή. Η Μαίρη Συνατσάκη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της αποκάλυψε τι είναι αυτό που προσέχει ιδιαίτερα και μας έδειξε το υγιεινό σνακ που ετοιμάζει για τις λιγούρες της.

Η ίδια ανέβασε στο Instagram Story της ένα από τα σνακ που επιλέγει εν μέσω καλοκαιριού και για να σταματήσουν οι λιγούρες της εγκυμοσύνης. Η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως κάνει πολλά και μικρά γεύματα.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πως κάθε 1,5 περίπου ώρα θέλει να τρώει κάτι.

Έτσι, αυτή τη φορά ετοίμασε ένα μεσογειακό πιάτο με κριτσίνια, τομάτα, αβοκάντο, τυρί και ελιές.

Αυτό είναι το σνακ της Μαίρης Συνατσάκη για τις λιγούρες της εγκυμοσύνης:

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της:

Πριν από λίγες μέρες η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή.

Η ίδια έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram όπου ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα. «Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως γι’ αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Μαίρη Συνατσάκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ