Μια φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη με έναν από τους γάτους που έχουν στο σπίτι του με τον Ίαν Στρατή προκάλεσε ένα κύμα ερωτήσεων από τους διαδικτυακούς της φίλους. Πολλοί ήταν εκείνοι που της επισήμαναν το τοξόπλασμα. Η τοξοπλασμάτωση είναι μια παρασιτική πάθηση που μπορεί να αποδειχθεί σοβαρή σε σχέση με την εγκυμοσύνη. Η Μαίρη Συνατσάκη επισήμανε στους followers της ότι προληπτικά έκανε την εξέταση πριν την εγκυμοσύνη. Επίσης σημείωσε ότι την επαναλαμβάνει τακτικά.

«Εγώ είχα κάνει προληπτικά αιματολογικές εξετάσεις για τοξόπλασμα πριν από την εγκυμοσύνη και στις αιματολογικές που κάνω κάθε 4-5 εβδομάδες ξανά τσεκάρουμε για το τοξόπλασμα», σχολίασε η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας. Επιπλέον, πέρα από την εξέταση που κάνει η Μαίρη Συνατσάκη έχει συμβουλευτεί τον γιατρό της και εξαρχής δεν καθαρίζει τις τουαλέτες των γατιών. «Το μόνο που δεν κάνω από την πρώτη στιγμή είναι να καθαρίζω εγώ τις τουαλέτες των γατιών. Είναι γάτες σπιτιού, εμβολιασμένες, δεν βγαίνουν ούτε στο μπαλκόνι και δεν μου απαγόρευσε τίποτα άλλο ο γιατρός μου».

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας την περασμένη Κυριακή αποκάλυψε ότι με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η ανακοίνωση έγινε με μια φωτογραφία της στην αγκαλιά του αγαπημένου της με τα μπαλόνια να γράφουν γύρω τους: «Baby, coming soon!» που συνοδευόταν από λόγια που προκάλεσαν συγκίνηση στους διαδικτυακούς φίλους που έσπευσαν να τους ευχηθούν από καρδιάς.

«Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της. Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά. Ίσως για αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια», ανέφερε μεταξύ άλλων στο post της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ