Συνολικά τέσσερα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ ξεχώρισαν και διακρίθηκαν στο πλαίσιο της τελετής απονομής των «Chefs’ Choice Awards 2024», που πραγματοποιήθηκε στις 5 Απριλίου αποκαλύπτοντας τις προτάσεις, την γκάμα των υλικών και τις πρώτες ύλες που προτιμούν και βραβεύουν οι Έλληνες σεφ στις γαστρονομικές τους δημιουργίες.

Συγκεκριμένα, αγαπημένα προϊόντα όπως η διαχρονική «Φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ» και το διάσημο «Βούτυρο ΔΩΔΩΝΗ αγελάδος», διακρίθηκαν με το «Chefs’ Choice Platinum» στις κατηγορίες «Cheese» και «Dairy Products» αντίστοιχα. Το μοναδικό, πλούσιο σε πρωτεΐνες «Γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό» ξεχώρισε στην κατηγορία «Dairy Products» και επιβραβεύτηκε με το «Chefs’ Choice».

Επιπλέον, η αγαπημένη σειρά φυτικών επιδορπίων «ΔΩΔΩΝΗ Plant’d» απέσπασε και αυτή με την σειρά της το βραβείο «Chef’s Choice», πιστοποιώντας έμπρακτα την εξαιρετική ποιότητα και γεύση της.

Η γεμάτη καταρτισμένους και έμπειρους chefs κριτική επιτροπή των «Chefs’ Choice Awards 2024» κλήθηκε να αξιολογήσει τις υποψηφιότητες ανά κατηγορία, στη βάση καθορισμένων κριτηρίων αλλά και μέσα από μια δημιουργική μαγειρική διαδικασία. Τα 11 μέλη της κριτικής επιτροπής δοκίμασαν και χρησιμοποίησαν τα προϊόντα σε πρωτότυπες συνταγές. Στη συνέχεια, τα αξιολόγησαν βάσει της ποιότητας, των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών τους, τη γεύση, την εμφάνιση αλλά και την αξιοποίηση υπεύθυνων περιβαλλοντικών πρακτικών από την ίδια την εταιρεία.

Λίγα λόγια για τη ΔΩΔΩΝΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 60 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά, τυροκομικά προϊόντα και φυτικά προϊόντα. Για τα γαλακτοκομικά, χρησιμοποιεί 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο χιλιάδων Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου. Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά και εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου, η ΔΩΔΩΝΗ παράγει περισσότερα από 100 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.dodoni.eu, https://www.facebook.com/Dodoni.SA, https://www.instagram.com/dodoni.eu/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ