Το µουσικό ντοκιµαντέρ George Michael Freedom Uncut εστιάζει σε µία ιδιαίτερα ανατρεπτική περίοδο της ζωής και της καριέρας του βραβευµένου µε Grammy® George Michael. H δηµιουργία του best-selling album Listen Without Prejudice Vol. 1, η δικαστική διαµάχη µε τη δισκογραφική του εταιρία, η απώλεια του αγαπηµένου του Anselmo Feleppa, όλα τα γεγονότα δηλαδή που λειτούργησαν ως καταλύτης τόσο επαγγελµατικά όσο και προσωπικά για τον ίδιο και για το σύνολο της µουσικής.

Το ντοκιµαντέρ περιλαµβάνει υλικό αρχείου, που για πρώτη φορά βλέπουµε, αλλά και προσωπικά οικογενειακά video δίνοντάς µας την δυνατότητα να ζήσουµε έντονα τη δραµατική αυτή περίοδο της ζωής ενός από τους πλέον επιδραστικούς καλλιτέχνες στην ιστορία της µουσικής. Με αφήγηση από τον ίδιο τον George Michael, το ντοκιµαντέρ αποτελεί ουσιαστικά την τελευταία του καλλιτεχνική πρόταση.

Περιέχει συνεντεύξεις από τους φίλους του και εξίσου σηµαντικούς καλλιτέχνες Στίβι Γουόντερ, Έλτον Τζον, Ρίκι Ζερβέ, Νάιλ Ρόντζερς, Μαρκ Ρόνσον, Τρέισι Έμαιν, Λίαμ Γκάλαχερ, Μέρι Τζέι Μπλάιτζ, Ζαν Πολ Γκοτιέ, Τζέιμς Κόρντεν, Τόνι Μπένετ καθώς και από τα πέντε original supermodels της εποχής Ναόμι Κάμπελ, Κρίστι Τέρλινγκτον, Σίντι Κρόφορντ, Τατιάνα Πάτιτζ και Λίντα Εβαντζελίστα που πρωταγωνιστούσαν στο κλασικό µουσικό video για το single Freedom! ‘90 το οποίο είχε σκηνοθετήσει ο υποψήφιος για βραβείο Oscar® Ντέιβιντ Φίντσερ.

Ένα σημαντικό κεφάλαιο της μουσικής ιστορίας έρχεται στα Village Cinemas Αθήνας και Θεσσαλονίκης στις 22 Ιουνίου και η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ