Ο πλέον ανερχόμενος Ευρωπαίος σκηνοθέτης, Λούκας Ταρκόβσκι, επιστρέφει στην Ελλάδα – λίγους μήνες μετά την δεύτερη παρουσίαση του Rohtko. Αυτή τη φορά, ο πρωτοποριακός μαθητής του Κριστιάν Λούπα θα παρουσιάσει το Respublika, μία παράσταση – κοινωνικό πείραμα, που ανέπτυξε ο ίδιος με την ομάδα του, απομονωμένοι για σχεδόν ένα χρόνο στα δάση της Λιθουανίας.

Το υβριδικό έργο του Ταρκόβσκι θα παρουσιαστεί από 13 έως 15 Ιουνίου εκτός Στέγης, σε έναν χώρο – έκπληξη, που μοιάζει πολύ ταιριαστός για το εγχείρημα. Μιλάμε φυσικά για το Terra Vibe Park στη Μαλακάσα, που θα φιλοξενήσει και το εκρηκτικό φινάλε της παράστασης, το οποίο θα αναλάβουν δύο κορυφαία ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής.

Στις 15 Ιουνίου, στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι τα ξημερώματα της 16ης Ιουνίου, ο Βρετανοκαναδός σούπερ σταρ της techno, Richie Hawtin, και η Παλαιστίνια DJ φαινόμενο Sama’ Abdulhadi θα ανέβουν στα decks για μια rave εμπειρία, που υπόσχεται να είναι εξίσου life-changing με την πρωτοποριακή παράσταση, που έρχεται να ανατρέψει αυτό που θεωρούσαμε μέχρι σήμερα κανόνα -στην κοινωνία, στην οικονομία, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στις ανθρώπινες σχέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Monopoli.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ