Είναι από τις πιο αγαπημένες «οικοδέσποινες» της TV ενώ φέτος ετοιμάζεται να μετακομίσει από τη βραδινή ζώνη στο πρωινό prime time από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega.

https://www.instagram.com/p/CRGhkgtr9oj/?utm_source=ig_web_copy_link

Πριν λοιπόν ξεκινήσει εντατικά τα επαγγελματικά μίτινγκ και τις συσκέψεις η ίδια δεν σταματά να χαίρεται το καλοκαίρι της στις παραλίες της Αττικής (και όχι μόνο) με τoν σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και την χαριτωμένη κόρη της Αλεξάνδρα. Κι επειδή η Ελεονώρα Μελέτη είναι φανατική των θαλάσσιων σπορ και πιο συγκεκριμένα του wind surfing, φροντίζει να μεταδίδει αυτή την αγάπη της στη μικρογραφία της…

https://www.instagram.com/p/CRMIGHmrTZA/?utm_source=ig_web_copy_link

Όταν ο καιρός το επιτρέπει και τα μποφόρ καλά κρατούν στην Αττική, μαμά και κόρη δεν σταματούν να επισκέπτονται τις παραλίες στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με την 3,5 χρόνων Αλεξάνδρα να βαδίζει στην κυριολεξία στα χνάρια της αθλητικής μητέρας της και να μαθαίνει ισορροπία πάνω στην ιστιοσανίδα. «Να βρεις παιδί μου αυτό που αγαπάς, κ να του δώσεις να καταλάβει» την παροτρύνει η μαμά και η μικρή ακολουθεί τη συμβουλή της.

https://www.instagram.com/p/COU7DWaAr7W/?utm_source=ig_web_copy_link

Εμείς συγκεντρώσαμε τι φωτογραφίες που απαθανατίζουν τα δύο κορίτσια σε θαλασσινές περιπέτειες, Μάλιστα η Ελεονώρα φροντίζει συχνά να μας ενημερώνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τις ανησυχίες της κόρη της ενώ πριν λίγες μέρες ανέβασε τον απολαυστικό τους διάλογο:

«Μαμά, γιατί πηγές τόσο πολύ μακρυά, δε μπορούσα να σε βλέπω να κανείς σερφ, κ ήθελα να σε βλέπω…»

«Μα αγάπη μου για να κάνουμε σέρφ πρέπει να πηγαίνουμε εκεί μέσα, στα βαθειά που έχει περισσότερο αέρα»

«Και εδώ μαμά έχει αέρα, έξω στην άμμο, εδώ να κάνεις»…

https://www.instagram.com/p/CF-DEpZncBR/?utm_source=ig_web_copy_link

Και η δημοσιογράφος συνεχίζει: «Κάθε μέρα που περνάει, γράφω όπου βρεθώ κι όπου σταθώ, σε χαρτάκια, τετράδια και σημειώσεις στο κινητό, κάθε της ατάκα, κάθε «δική» της λέξη και κάθε απολαυστικό διάλογό μας, που με κάνουν απλά να θέλω να τη φάω. Και τα γράφω για να τα θυμάμαι πάντα, και τα λόγια της και τη χροιά της φωνής της, το χρώμα στις λέξεις και τον τόνο της. Γιατί θα μεγαλώσει… και κάποια στιγμή θα μου κλείνει πόρτες στη μούρη και θα μου λέει “παράτα μας”».

https://www.instagram.com/p/CRHrsh4LQsN/?utm_source=ig_web_copy_link

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ