Στο Mega θα βρίσκεται τη νέα σεζόν η Eλεονώρα Μελέτη. Το κανάλι, με την επίσημη ανακοίνωση που έστειλε την πρώτη του Ιούλη, επιβεβαιώνει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που την ήθελε να αναλαμβάνει εκπομπή στην πρωινή ζώνη του σταθμού. Η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μετά από πολλά χρόνια, θα επιστρέψει σε μια ζώνη που γνωρίζει καλά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ελεονώρα Μελέτη θα ξεκινά στις 8 παρά το πρωί και στο πλευρό της θα βρίσκονται, όπως όλα δείχνουν, ο Κώστας Τσουρός, η Φλωρίντα Πετρουτσέλι αλλά και ο Θανάσης Πάτρας. Στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα είναι ο Βασίλης Γρηγορόπουλος -που έφυγε πριν λίγο καιρό από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Η ανακοίνωση του καναλιού

 Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Ελεονώρα Μελέτη στο δυναμικό του. Η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να αποτελέσει μέλος της μεγάλης ομάδας του MEGA. Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα Μελέτη που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.  Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια γεμάτη και δημιουργική σεζόν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ