Μια ακόμη γυναικοκτονία σοκάρει την Ελλάδα. Ακόμη μια γυναίκα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, αυτή τη φορά στη Λάρισα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το έγκλημα έγινε μέσα στην ταβέρνα του αδερφού της περίπου στις 10.30 το πρωί της Τρίτης (03.08.2021), στην περιοχή Σωτηρίτσα.

Ο 54χρονος συζυγοκτόνος πυροβόλησε πολλές φορές τη 43χρονη μητέρα τριών παιδιών, μπροστά στα μάτια δυο εργαζομένων. Αιτία του εγκλήματος, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες φαίνεται πως ήταν η ζήλια. Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη, πίστευε πως η σύζυγος του τον απατά.

Το νέο αυτό έγκλημα έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από γυναικοκτονίες που έχουν συγκλονίσει τους τελευταίους μήνες το πανελλήνιο.

Μετά την αποκάλυψη της είδησης, η Ζέτα Δούκα που συχνά εκφράζει δημόσια την άποψή της για θέματα που απασχολούν στη βία εναντίον των γυναικών έστειλε το δικό της μήνυμα με μια ανάρτηση στο Instagram Story της. «Άλλη μια γυναικοκτονία. Άλλη μια σήμερα. Μέχρι πότε;»

Ηχηρό, όμως, ήταν και το μήνυμα της Δανάης Μπάρκα που ανέφερε: «Κορίτσια όλες μαζί ενωμένες. Μην επιτρέπουμε σε κανέναν να νομίζει ότι του ανήκουμε. Μην φοβόμαστε. Μην δειλιάζουμε. Όλες μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Σήμερα έφυγε άλλη μια γυναίκα εξαιτίας ενός χυδαίου μ@λ@κ@.

Μην αφήνουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να βγάζει επάνω μας τα δικά του ψυχολογικά. Να αλλάξουμε τον κόσμο και τη συμπεριφορά όλων προς τιμήν των κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή. Προς τιμήν των κοριτσιών που δολοφονήθηκαν από τους άνδρες τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ