Μια ακόμα γυναικοκτονία, η τρίτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Νεκρή από τα χέρια του συζύγου της έπεσε γυναίκα στη Δάφνη.

Η 35χρονη μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το έγκλημα έγινε για θέματα αντιζηλίας.

Οι καβγάδες στο σπίτι του ζευγαριού φαίνεται πως ήταν συχνό φαινόμενο. Γειτόνισσά τους μάλιστα είχε επικοινωνήσει πρόσφατα με τις Αρχές, όταν άκουσε φωνές από την κατοικία του ζευγαριού.

Καταγγέλλοντας τη στάση της αστυνομίας προχώρησε σε μία ανατριχιαστικά προφητική ανάρτηση στο Facebook της.

«Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο .Τα κουδούνια αλλαχτηκαν τη Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!!! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΝΗΝΕΡΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ» έγραψε.

Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο .Τα κουδούνια…

Posted by Silvia Mourouti on Saturday, July 10, 2021