Συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε να δώσει σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην πρώτη τακτική ανακρίτρια για την υπόθεση ανάρτησης ροζ βίντεο χωρίς τη συγκατάθεση της πρώην συντρόφου του.

Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κλήθηκε να δώσει διευκρινίσεις για είκοσι αναρτημένες φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Tlive ανέφερε ότι δεν έχει να προσθέσει τίποτα περισσότερο. Παραμένει στην αρχική του θέση και απολογία που έδωσε τον Δεκέμβριο του 2021.

Τι υποστηρίζει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αρνείται ότι ανήρτησε ο ίδιος τις φωτογραφίες και υποστηρίζει ότι κάποιος άλλος προχώρησε σε αυτή την ενέργεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, οι οποίοι ισχύουν μέχρι να γίνει η δίκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για την τρίτη υπόθεση σχετικα με την ανάρτηση ροζ βίντεο και φωτογραφιών στο διαδίκτυο από τον γνωστό παρουσιαστή. Στην προκειμένη περίπτωση συνεχίζεται η ανάκριση και θα παραπεμφθεί σε δίκη.

Παράλληλα εκκρεμεί μια προγραμματισμένη δίκη τον Σεπτέμβριο του 2023 για την περίπτωση μιας άλλης κοπέλας ενώ έχει ήδη καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε πενταετή φυλάκιση για μια τρίτη υπόθεση, στην οποία όμως ασκήθηκε έφεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ